isveç diyeti

Dün zor geçti vallahi akşam üzeri şekerim düştü sabah ki şeker hakkımı kullandım 1 kesme şeker attım ağızıma bugünkü akşam meyve hakkımıda akşam üZeri kullanacağım şimdi tartıldım 2. Gün 63.5 1300 gram girmiş bile :)
Ben gece çok kötü oldum sürekli midem bulandı uyuyamadım oysaki gündüz iyiydim sütüm azaldı 58 den 56 olmuşum ama devam edemeyeceğim sütüm çook azaldı ve baygınlık geçirdim

Daha önce dengeli beslenmeyle 2 ayda 12 kilo vermistim fakat 1.5 sene icnde verdigim kilolaro geri aldim.Suan olmam gerekenden 14 kilo fazlayim.Yarin itibariyle isvece basliyorum.13 gun dayanabilirim umarim.Migrenden dolayi biraz tedirginim umarim en az 6 7 kiloyla tamamlarim.Sonucu ara ara paylasiyor olucam devam edenler yazarsa motive oluruz..

mrb kızlar bende de dün itibari ile isveç diyetine başladım. 83.1 ile başladım bugün 82.1 gordum tartıda mutlu ve umutluyum..ilk olarak 78 olayım başka bişey ıstemıyorum:))))bana eşlık edecek var mı beraber zayıflayalım kızlar

Kızlar merhaba ; Bugün isveç diyetinde 3. günüm. 1.günüm çok rahat geçti. 2.günüm inanılmaz ağır geçti. Harfi harfine uyuyorum. 2. günümde saat 21.00 da uyumak zorunda kaldım. Sinir, moral bozukluğu, mide krampları... Sabah kalktığımda ise süper enerjiktim. 66,5 ile başladım. Bu sabah 64,4 olmuşum. Pes etmek yok. Her gün neler hissettiğimi ve kilomu yazacağım.

Merhaba 3. Günümü çok rahat atlattım. Enerjim yerindeydi. Bugün 4.günün akşamındayım. Berbat durumdayım. Çok halsizim. Ancak garip bir şekilde kendimi çok tok hissediyorum. 1.gün 66.5 , 2.gün 64.4 , 3.gün 63.9 , 4.gün 63.4 4 günün toplamında 3 kilo 100 gram.

Yağdan mı kastan mı kaybediliyor acaba bu kadar kısa sürede bu kadar kilo kaybı yağın dışında su ve kas kaybı ağırlıklıysa çok tehlikeli olabilir.Ben de sürekli diyet yapıp bir kilo alıp ,bir veren biri olarak çok özenmekle ve acaba yapsam mı diye düşünmekle birlikte endişelendim biraz :KK64:

Yağdan mı kastan mı kaybediliyor acaba bu kadar kısa sürede bu kadar kilo kaybı yağın dışında su ve kas kaybı ağırlıklıysa çok tehlikeli olabilir.Ben de sürekli diyet yapıp bir kilo alıp ,bir veren biri olarak çok özenmekle ve acaba yapsam mı diye düşünmekle birlikte endişelendim biraz :KK64:
Şuan ne yağ ne de kastır diye düşünüyorum. ödem atılıyordur. Bugün bıraksam 3 güne tekrar 66,5 olurum. Pek sağlıklı bir diyet olmadığını düşünüyorum. Ancak metabolizmanın sersemleyip hızlanması için çok iyi düşünülmüş bir diyet. Bir aritmatiği var aslında. protein ve karbonhidratı karıştırmıyor , seni enerjiden düşürmüyor. Bazı günlerin akşamında kuş kadar yiyerek ertesi sabaha kadar bedeninin var olan enerjisini (yağını) yakmasını zorluyor. Ancak bir sonraki günün akşamında seni tekrardan protein ile depoluyor gibi. Yalnız bir gerçek var ki o da ; cidden çok zor. 4. Günden sonra ise alışmaya başlıyorsun.

Şuan ne yağ ne de kastır diye düşünüyorum. ödem atılıyordur. Bugün bıraksam 3 güne tekrar 66,5 olurum. Pek sağlıklı bir diyet olmadığını düşünüyorum. Ancak metabolizmanın sersemleyip hızlanması için çok iyi düşünülmüş bir diyet. Bir aritmatiği var aslında. protein ve karbonhidratı karıştırmıyor , seni enerjiden düşürmüyor. Bazı günlerin akşamında kuş kadar yiyerek ertesi sabaha kadar bedeninin var olan enerjisini (yağını) yakmasını zorluyor. Ancak bir sonraki günün akşamında seni tekrardan protein ile depoluyor gibi. Yalnız bir gerçek var ki o da ; cidden çok zor. 4. Günden sonra ise alışmaya başlıyorsun.

Devam ediyor musunuz Hale'n bende yapmıştım yıllar önce her gün 500 gr vermiştim sonrasında diyet devam ettiğim için geri almamıştım

Devam ediyor musunuz Hale'n bende yapmıştım yıllar önce her gün 500 gr vermiştim sonrasında diyet devam ettiğim için geri almamıştım
Merhaba ; evet evet hiç aksatmadan , değiştirmeden devam ediyorum. Bugün 6. günüm. Sabah 62,8 çıktım. Artık açlık hissetmiyorum. Bazen belirli şeylere özlem oluyor ceviz gibi :) ama su içince geçiyor. Birde diyete ek olarak her akşam yatmadan önce solgar'ın omega 3 hapını kullanıyorum , sabahlarıda yine solgar'ın biotin hapını. Diyetler saç dökülmesi , ciltte lekelenme gibi sorunlar yaratır. biotin bunu önlüyor. Omega 3 'ün faydalarını anlatmama gerek yok sanırım :) mucizevi bir şey. yorgunluğu , stresi , öfkeyi alıyor tamami ile. (Marka vererek reklam yapr gibi oldum ancak amacım bu değildi. Omega 3 ve biotinde mutlaka onaylanmış , kaliteli bir ürün kullanmak gerekiyor. )

Merhaba ; evet evet hiç aksatmadan , değiştirmeden devam ediyorum. Bugün 6. günüm. Sabah 62,8 çıktım. Artık açlık hissetmiyorum. Bazen belirli şeylere özlem oluyor ceviz gibi :) ama su içince geçiyor. Birde diyete ek olarak her akşam yatmadan önce solgar'ın omega 3 hapını kullanıyorum , sabahlarıda yine solgar'ın biotin hapını. Diyetler saç dökülmesi , ciltte lekelenme gibi sorunlar yaratır. biotin bunu önlüyor. Omega 3 'ün faydalarını anlatmama gerek yok sanırım :) mucizevi bir şey. yorgunluğu , stresi , öfkeyi alıyor tamemi ile.

Evet diyet yaparken bu takviyelere gerek var c vitamini omega 3 gibi bende başlamadım henüz ama başlayacağım takviyelere ben Karatay yapıyorum ama duraksamaya girince İsveç yaparım sanırım

Back
X