- 13 Mart 2015
- 4.051
- 8.844
- 158
- Konu Sahibi ferhan emir
-
canım ben 8.takımdayım her cuma tartı günü yani 4 . günün bitiminde tartılıcam mutlaka yazarım burayada kaçamak yok kesinlikle bi tek ben sabah aç karnına ve gece yatmadan önce daha önceden hazırladığım suda bekleye cevizi yiyorum bide onun suyunu içiyorum tiroidi çalıştırıyomuş kötü bi etkisi olmaz diye düşünüyorumOhhh superr haberrr :)) amaaan bozmadann devamm ne zaman tartilcaksinn :))
Hee oyle tartilma gunleri mi oluyoo :) anladimmm canim yok ya sanmam kotu bi etkisi olcagnii benn :)canım ben 8.takımdayım her cuma tartı günü yani 4 . günün bitiminde tartılıcam mutlaka yazarım burayada kaçamak yok kesinlikle bi tek ben sabah aç karnına ve gece yatmadan önce daha önceden hazırladığım suda bekleye cevizi yiyorum bide onun suyunu içiyorum tiroidi çalıştırıyomuş kötü bi etkisi olmaz diye düşünüyorum
Gozun aydinn bundan sonrasiii zatenn daha rahat gecerr2.günü de güzelce atlattım. 3 litre su da içildi
Gozun aydinn bundan sonrasiii zatenn daha rahat gecerr
Guzell haberlerini bekliyoorumm :)))Gozun aydinn bundan sonrasiii zatenn daha rahat gecerr
Tabikii sonuclancaakk canimmm :))yazacağım her daim. güzel sonuçlanırsa süper olur
Güzel gidiyo canim valla bana da öyle diyolar ama bana iyi geldi bu diyetGüzel gidiyor şimdilik. Herkes çok katı bu diyet dese de devam 4. Güne. :)
Senin nasıl gidiyor peki
Güzel gidiyo canim valla bana da öyle diyolar ama bana iyi geldi bu diyet
Eveeeeeeeeet dönmek yokDDönmek yok ya inşallah. İyiyim beni etkilemedi katı kuralları olması. Kaçamak da yapmıyorum hiç. Zati 13 gün sürüyor
Tatlım ben bıraktım çünkü 5 günde sadece 300 gr vermişim aslında hiç acikmiyodum ama sanırım ben yine 5 günlük diyetime dönücem çünkü bi tek onunla kilo verebiliyorumKilo durumu nasıl kızlar :)
Tatlım ben bıraktım çünkü 5 günde sadece 300 gr vermişim aslında hiç acikmiyodum ama sanırım ben yine 5 günlük diyetime dönücem çünkü bi tek onunla kilo verebiliyorum
Canım 5 günde 5 kilo diye bi diyet var onu yapıyorum ben bi tek onunla kilo verebiliyorumBenim de 1.600 gr vermişim tartıldım sabah dayanamayıp. O kadar aç kalıyoruz bir de. Sen ne diyeti yapıyorsun canım nasıl oluyormuş merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?