• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Ohhh superr haberrr :)) amaaan bozmadann devamm ne zaman tartilcaksinn :))
canım ben 8.takımdayım her cuma tartı günü yani 4 . günün bitiminde tartılıcam mutlaka yazarım burayada kaçamak yok kesinlikle bi tek ben sabah aç karnına ve gece yatmadan önce daha önceden hazırladığım suda bekleye cevizi yiyorum bide onun suyunu içiyorum tiroidi çalıştırıyomuş kötü bi etkisi olmaz diye düşünüyorum

canım ben 8.takımdayım her cuma tartı günü yani 4 . günün bitiminde tartılıcam mutlaka yazarım burayada kaçamak yok kesinlikle bi tek ben sabah aç karnına ve gece yatmadan önce daha önceden hazırladığım suda bekleye cevizi yiyorum bide onun suyunu içiyorum tiroidi çalıştırıyomuş kötü bi etkisi olmaz diye düşünüyorum
Hee oyle tartilma gunleri mi oluyoo :) anladimmm canim yok ya sanmam kotu bi etkisi olcagnii benn :)

Benim de gayet güzel geçiyor :KK200:. Taviz yok. Zati ilk gün geçince gerisi de gelir güzel bir şekilde. Tartıya 13. gün çıkacağım inşallah. Az veririm falan moralim bozulmasın. :eek:

Tatlım ben bıraktım çünkü 5 günde sadece 300 gr vermişim aslında hiç acikmiyodum ama sanırım ben yine 5 günlük diyetime dönücem çünkü bi tek onunla kilo verebiliyorum

Benim de 1.600 gr vermişim tartıldım sabah dayanamayıp. O kadar aç kalıyoruz bir de. Sen ne diyeti yapıyorsun canım nasıl oluyormuş merak ettim :)

Back
X