isveç diyeti

İlk günüm gayet güzel geçiyor. Şimdilik 1 litrede su içtim.
canım bende sabah kahvemi içtim öğlen ıspanaklı yumurtamı yedim su da 1 litreyi geçti iyiyim gayet bu arada sen kaç kilosun benim boyum 162 en son geçen hafta cuma 54.6 kiloydum bakalım ne kadar kilo vericez ayyy çok heyecanlıııı

70.2 ile başladım canım. Yine ne ara 70e geldim anlamadım. Boyum 1.69. Bu diyetle ne kadar versem kar benim için.sonrasında ise 62 kilo oluncaya kadar devam diyetlere 13 gün boyunca tartıyada çıkmayacağım. son gün bakacağım sadece. Kahve konusu çok iyi oldu. Türk kahvesini aşırı derecede severim çünkü.Bu arada Duyduğuma göre biftek yerine 1 bardak mercimek olurmuş dimi.

Superrrr superr :)) suyu 3 litreye kadar cikarr bencee sonuclar mukkemmel olcakk :)) glsbrs bu aradaa ben bitirdim 6 gunde 4 kilo gittiii sizee destekkk olcaamm :)))

Evet suyu 3 litre yapacağım.Normalde de ben zati 3 litre su içiyorum değişiklik olmayacak benim için. Bu arada maşallah süper verdin sen ya. darısı başımıza

Her turlu 62yi gorursunnn zatenn 13 gunde :))) evet evet olabilio ama olcusunu tam bilmioormn benb :)

Superrrr superr :)) suyu 3 litreye kadar cikarr bencee sonuclar mukkemmel olcakk :)) glsbrs bu aradaa ben bitirdim 6 gunde 4 kilo gittiii sizee destekkk olcaamm :)))
ayyyy tatlım süpersin maşallah sanabize destek ol ama 13 gün boyunca bu arada hulyacaa söylemiş az önce biftek yerine mercimek oluyomu gerçekten keşke olsa benim etle aram öyle pek iç açıcı değil bide akşam yemeğini kaç gibi yiyelim 6 erken mi olur

S selsum tatlım çok soruyorum ama kusura bakma ben gün içinde iki kupa yeşilçay iki kupada sıcak suyun içine bir dilim limon atıp onu içiyorum sence bi zararı olurmu

Hep destekk tam destekk :) merak etmeyinn :) evet evet oluyo ama dedm ya olcusunu tam bilmioorm :)) 6 guzel bi saat erken degl gec dgl :))

Amin

amin aminn her turlu olucak ya :))

Ay inşaallah

6 iyidir aslında. Geç yenen yemek iyi olmuyor hem.

Diyet yapınca ben de öyle olurum hep.Aslında spor yapardım ama vaktim yok. Akşam yatmadan mekik falan çekerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…