- Konu Sahibi ferhan emir
-
Selin bendee :) 25 yasindayim ve bekarimm :) sen bebiseee hazirlaniyosun birazdaaa :) insaallah 1,5-2 kilo falan kaldi ya 2,3 kilo gtti :) 63,3 ciktim bu sabah :) eger bugun 1 kilo yarinda 1 kilo giderse 6. Gun sonunda bitiricem ben :))Canım çok teşekkür ederim inşallah ikimizde çok güzel kilolar veririz ben isveç diyetini yapıp sonra spora başlicam inşallah mayıs gibi de hamile kalmak istiyorum sen evlimisin canım çocugun varmı bu arada gülşah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Canım çok sevindim ne kadar güzel gidiyo maşallahSelin bendee :) 25 yasindayim ve bekarimm :) sen bebiseee hazirlaniyosun birazdaaa :) insaallah 1,5-2 kilo falan kaldi ya 2,3 kilo gtti :) 63,3 ciktim bu sabah :) eger bugun 1 kilo yarinda 1 kilo giderse 6. Gun sonunda bitiricem ben :))
Ooo esinin yapmak istemesi sanada muhtesem bi destek olurr :) ne guzell bi karar olmus bencee :)))Canım çok sevindim ne kadar güzel gidiyo maşallahbenim bebis hazırlığı olacak inşallah bi 48 é iniyim sporla destekleyip kilom otursun diye biraz daha beklicem zayıf bi hamile ve zayıf bi anne olmak istiyorum allahin izniyle bende pazartesi başlıyorum 3 arkadaş yapıcaz benim eşimde yapmaya karar verdi
Yok tatlım zaten ben marttan beri diyetteyim 67 ile başladım bu kiloya kadar geldim inşallah bi 5 kilo versem super olur valla ayyy çok heyecanlandım ben şimdi senin başını biraz agritabilirmiyim pazartesi başlıyorum da
Tabi
tabiki yaaa burda birbrmze destek olmak icin varizzz :))))
Çok sevinirim tatlım benim burada 8. Takımdan 2 arkadaşım daha yapacak bi diyeti hemen onlarada yazıcam beraber yaparsak motive oluruz hem şahane olurMerhabalar pazartesi günü ben de başlıyorum. İstersen birbirimize destek oluruz
Selinnn nasıl gidiyo isveç diyeti benim hazırlıklarım tamam gelsin isveç diyeti gitsin kilolar
ayrıca başarılar diliyorum :) darısı başına.. başta koyduğum hedefe göre 5 kilo gitmeliydi ama 3.7 gtti. devam etsem mi yaa :SSelinnn nasıl gidiyo isveç diyeti benim hazırlıklarım tamam gelsin isveç diyeti gitsin kilolar
bence devam et canım sonra bol bol spor yap benimde inşallah son durak isveç diyeti olacak başladımmmm bileee ama sen süper vermişsin tebrik ederim bide ben bi yerde okumuştum özel dönemde verilen kilolar kalıcı olurmuş yap kız yapkızlarrr bugün 7. gün sabahı devam edip etmemekte karasızım
başlangıç: 65,6
7. gün sabahı: 61,9
tam 3 liko 700 gram gtti..
şöyle 60ı görene kadar devam etsem mi etmesemmi bilemedim bide malum dönem başladı şu her ay olandan :) :)
napsam??
aaa hakikaten miii :) sadeceee tatlı birşeyler yeme ihtiyacındaym çok çok az da olsa şekerli bişiylerrrbence devam et canım sonra bol bol spor yap benimde inşallah son durak isveç diyeti olacak başladımmmm bileee ama sen süper vermişsin tebrik ederim bide ben bi yerde okumuştum özel dönemde verilen kilolar kalıcı olurmuş yap kız yap
ohh süperr afiyett olsunn :) hadi bakalım bende gidipp çay alıyımmm :)
devammı isveç e canımohh süperr afiyett olsunn :) hadi bakalım bende gidipp çay alıyımmm :)
ayyy bilmiyoorummm yaa hiç çok kararsızımmmmdevammı isveç e canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?