isveç diyeti

1.gun sabahi : 65.6
5.gun sabahiii : 63.3 :))
Net 4 gun gecti veeee nett 2 kilo 300 gram gitti :))
Sanirim 13 gune tamamlicam cunku 61i gormek istiyoorumm :))))

Selin bendee :) 25 yasindayim ve bekarimm :) sen bebiseee hazirlaniyosun birazdaaa :) insaallah 1,5-2 kilo falan kaldi ya 2,3 kilo gtti :) 63,3 ciktim bu sabah :) eger bugun 1 kilo yarinda 1 kilo giderse 6. Gun sonunda bitiricem ben :))

Selin bendee :) 25 yasindayim ve bekarimm :) sen bebiseee hazirlaniyosun birazdaaa :) insaallah 1,5-2 kilo falan kaldi ya 2,3 kilo gtti :) 63,3 ciktim bu sabah :) eger bugun 1 kilo yarinda 1 kilo giderse 6. Gun sonunda bitiricem ben :))
Canım çok sevindim ne kadar güzel gidiyo maşallah benim bebis hazırlığı olacak inşallah bi 48 é iniyim sporla destekleyip kilom otursun diye biraz daha beklicem zayıf bi hamile ve zayıf bi anne olmak istiyorum allahin izniyle bende pazartesi başlıyorum 3 arkadaş yapıcaz benim eşimde yapmaya karar verdi

Ooo esinin yapmak istemesi sanada muhtesem bi destek olurr :) ne guzell bi karar olmus bencee :)))

Merhabalar pazartesi günü ben de başlıyorum. İstersen birbirimize destek oluruz

Ben 13 gün boyunca yapacağım. Bırakmak yok inşallah. Bünyeden bünyeye de kilo verimi değişiyor. O yüzden az bile versem sorun değil. Ama şöyle 5 kilo versem süper ötesi olur :))

Selinnn nasıl gidiyo isveç diyeti benim hazırlıklarım tamam gelsin isveç diyeti gitsin kilolar

kızlarrr bugün 7. gün sabahı devam edip etmemekte karasızım
başlangıç: 65,6
7. gün sabahı: 61,9
tam 3 liko 700 gram gtti..
şöyle 60ı görene kadar devam etsem mi etmesemmi bilemedim bide malum dönem başladı şu her ay olandan :) :)
napsam??

bence devam et canım sonra bol bol spor yap benimde inşallah son durak isveç diyeti olacak başladımmmm bileee ama sen süper vermişsin tebrik ederim bide ben bi yerde okumuştum özel dönemde verilen kilolar kalıcı olurmuş yap kız yap

aaa hakikaten miii :) sadeceee tatlı birşeyler yeme ihtiyacındaym çok çok az da olsa şekerli bişiylerrr bide 7. gün aslında en zor gün 2 öğün var ya sadece biri çay olmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…