- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi ferhan emir
-
Canım 5 günde 5 kilo diye bi diyet var onu yapıyorum ben bi tek onunla kilo verebiliyorum
Spor da yapabiliyor musunuzGüzel gidiyo canim valla bana da öyle diyolar ama bana iyi geldi bu diyet
merhaba merak ediyorum basladinizmi acaba? bende 7kg vermek istiyorum yarin baslamak istiyorum. baslamadiysaniz beraber basliyabiliriz?İyi akşamlar herkesee. Ben de kilo vermek isyiyorum bu diyete başlauacagimm önerileriniz var mi banadesteğe ihtiyacim var benimm
Mrb Basla biran once inan bana ise yariyor tarti ya ciktiginda cok mutlu olacaksin hicde zor degil biz herseyi basaririz gercekten istedigimizdemerhaba merak ediyorum basladinizmi acaba? bende 7kg vermek istiyorum yarin baslamak istiyorum. baslamadiysaniz beraber basliyabiliriz?
Mrb bende bunu gun gun takib ediyorum cok tsk ederim siz yapiyormusunuz suan yoksa bitirdinizmiDiyetinizi takip etmek için çıktısını alabilirsiniz... Benim çok işime yaradı...
Bende yapiyorum ve hic bozmadim bugun 6 gunum ama bilmiyorum cay icilebilirmibırde sekersız cay falan ıcsem gun ıcınde ne olurkı
selam _____ tebrik ediyorum canım harikasınız sabırlar diliyorum rabbim gönlünüze göre versin çabalarınızı boşa çıkarmasın işlhBende yapiyorum ve hic bozmadim bugun 6 gunum ama bilmiyorum cay icilebilirmi
Ben diyeti birkaç ay önce yaptım. Diyetle beraber neredeyse her gün hafif tempo yürüyüş ve koşu yaptım. Sonuç olarak 8,75 kg verdim. Ama diyeti harfiyen uyguladım. Disiplin çok önemli.Mrb bende bunu gun gun takib ediyorum cok tsk ederim siz yapiyormusunuz suan yoksa bitirdinizmi
Benim yaptığım İsveç diyetinde şeker kullanmamak kaydıyla çay ve kahve serbestti, olumsuz bir etkisi de olmuyor. Bence içebilirsiniz...bırde sekersız cay falan ıcsem gun ıcınde ne olurkı
tsk ederm cvp ıcınnBenim yaptığım İsveç diyetinde şeker kullanmamak kaydıyla çay ve kahve serbestti, olumsuz bir etkisi de olmuyor. Bence içebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?