isveç diyeti

Günaydın kızlar ... söz verdiğim için paylaşıyorum unutmadim sizi belki moral olur size..
66.900 ile başladım
Bu sabah 63.400 çıktım
6 günde 3.500 kilo verdim.

Ben de pazartesi günü başlayacağım. Gayet güzel kilo vermişsiniz :))

Yani söyle arkadaşlar ben yemekte yerim ama öyle ekmek börek aramam isim gücüm çikolata .. 78 kiloydum geçen sene minik minik hedef koyup yemin ede ede bu kiloya indim.. 65 kilo ken dedim ki 63 olana kadar çikolata yemicem şimdi 63 olacağım ya ins sonra 1 2 gün yerim çikolata yine yemin ederim bu sefer 62 derim mesela ilk yeminimi 70.800 ken etmiştim 65 olana kadar dedim ve oldum biraz zor oldu ama oldum yani. .

Merhaba bende pazartesi günü isveç diyetine başlıcam zor oluyo mu merak ediyorum listeye tam olarak uyuyo musun canım

Super
Superr sende benim kafadasin bende hem yakin hedefler koyarak ulastimmm bugun 4.gun 63.9um :)) yaklasik 2 kilo kaldi eger iki gun icinde gderse bende 6. Gun sonunda birakicam :)))) cnku istegim hedefime yaklasmakk :))

Merhaba bende pazartesi günü isveç diyetine başlıcam zor oluyo mu merak ediyorum listeye tam olarak uyuyo musun canım
Ben tam uyuyoorumm acikcasi ilk uygulamada cok zorlandim ama cok yemedende hayat devam ediyooo maalsf bzm kulturumuz cok yemeye alstrioo ve insan kendini daha dinc hissedio alstktan sonra :)) ben tavsiye ederm.. Bu diyet sanildgi kadar zararli dgl. Evet az kalori aliyoosun evet cok cok az olarakta kas kaybi oluo ama protein agrlikli bi beslenme var ihtyc duycagn kadr seker ve karbonhisratta alioosun fazlasi zarar :))

İlk 4 gün uydum canm ama son 2 gün kaçamak yaptım . Bigün öğle yemeğinde poğaça yedim 2 tane dayanamadım çok aç kalmıştm ama aksam bişey yemedim bide tüm gün temizlik yaptım ..

Ben şimdi 54.6 kiloyum bugün tartı günümüzdü 8. Takımdayım ben boyum 1.62 aslında ideal kilom 55 ama ben 48 olmak istiyorum troidim az çalışıyo hasimato hastasıyım ne kadar zayıf olursam o kadar iyi benim için sence bu diyet etkili olurmu canım çok sordum ama kusura bakma sen kaç kilo verdin şuana kadar bu diyetle

Sor tabii :)) simdi şöyle normal şartlardaa kesinlikle etkisi olan bi diyet her turlu sonuc aliniyoo ne kadar cok kilo fazlan varsa okadar cok kilo kaybi oluyoo :) amaa simdi hastaliginin icerigini bilmiyoorum o yuzdende bu diyetin ne kadar yararini gorursun net bisey diyemedim. Doktor kontrlunde vermen daha saglikli olablr belkide. Normal beslenme aliskanliklari olan biri icin basta baya ac birakan bi diyet. Hastaligina bunun zarari olur mu ?

Yok tatlım zaten ben marttan beri diyetteyim 67 ile başladım bu kiloya kadar geldim inşallah bi 5 kilo versem super olur valla ayyy çok heyecanlandım ben şimdi senin başını biraz agritabilirmiyim pazartesi başlıyorum da

Bide ben ilk uygulamamda (mart-2015) 13 gunde 9 kilo verdim. Simdi tekrar basladim bugun 4. Gunum.65.6 ile basladim suan 63.9um. 2 kilo daha giderse cok guzelll olcakk :))) bakalim eger 6. Gun sonunda yani 7. Gun sabahi 61li bi kiloya inersem birakicam diyeti bakalimm gidisataaa goree karar vercem :))

Tabi
tabiki yaaa burda birbrmze destek olmak icin varizzz :))))
Canım çok teşekkür ederim inşallah ikimizde çok güzel kilolar veririz ben isveç diyetini yapıp sonra spora başlicam inşallah mayıs gibi de hamile kalmak istiyorum sen evlimisin canım çocugun varmı bu arada gülşah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…