- 13 Mart 2015
- 4.051
- 8.844
- 158
- Konu Sahibi ferhan emir
senin boyun kaç peki tatlım benim boyum 1.62 ideal kilom normalde 55 ama ben 48 olmak istiyorum zayıflık hoşuma gidiyoayyy bilmiyoorummm yaa hiç çok kararsızımmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin boyun kaç peki tatlım benim boyum 1.62 ideal kilom normalde 55 ama ben 48 olmak istiyorum zayıflık hoşuma gidiyoayyy bilmiyoorummm yaa hiç çok kararsızımmmm![]()
Boyum 1.69 ideal kilomda 61 benimm :)) cok zayf olsamda yapi olarak maalsf cok kucuk olamicamsenin boyun kaç peki tatlım benim boyum 1.62 ideal kilom normalde 55 ama ben 48 olmak istiyorum zayıflık hoşuma gidiyo![]()
canım bende sabah kahvemi içtim öğlen ıspanaklı yumurtamı yedim su da 1 litreyi geçti iyiyim gayet bu arada sen kaç kilosun benim boyum 162 en son geçen hafta cuma 54.6 kiloydum bakalım ne kadar kilo vericez ayyy çok heyecanlııııİlk günüm gayet güzel geçiyor. Şimdilik 1 litrede su içtim.![]()
Superrrr superr :)) suyu 3 litreye kadar cikarr bencee sonuclar mukkemmel olcakk :))İlk günüm gayet güzel geçiyor. Şimdilik 1 litrede su içtim.![]()
canım bende sabah kahvemi içtim öğlen ıspanaklı yumurtamı yedim su da 1 litreyi geçti iyiyim gayet bu arada sen kaç kilosun benim boyum 162 en son geçen hafta cuma 54.6 kiloydum bakalım ne kadar kilo vericez ayyy çok heyecanlıııı![]()
Superrrr superr :)) suyu 3 litreye kadar cikarr bencee sonuclar mukkemmel olcakk :))glsbrs bu aradaa ben bitirdim
6 gunde 4 kilo gittiii sizee destekkk olcaamm :)))
Her turlu 62yi gorursunnn zatenn 13 gunde :))) evet evet olabilio ama olcusunu tam bilmioormn benb :)70.2 ile başladım canım. Yine ne ara 70e geldim anlamadım. Boyum 1.69. Bu diyetle ne kadar versem kar benim için.sonrasında ise 62 kilo oluncaya kadar devam diyetlere
13 gün boyunca tartıyada çıkmayacağım. son gün bakacağım sadece. Kahve konusu çok iyi oldu. Türk kahvesini aşırı derecede severim çünkü.Bu arada Duyduğuma göre biftek yerine 1 bardak mercimek olurmuş dimi.
![]()
amin aminn her turlu olucak ya :))Evet suyu 3 litre yapacağım.Normalde de ben zati 3 litre su içiyorum değişiklik olmayacak benim için.Bu arada maşallah süper verdin sen ya. darısı başımıza
![]()
ayyyy tatlım süpersin maşallah sanaSuperrrr superr :)) suyu 3 litreye kadar cikarr bencee sonuclar mukkemmel olcakk :))glsbrs bu aradaa ben bitirdim
6 gunde 4 kilo gittiii sizee destekkk olcaamm :)))
Hep destekk tam destekk :) merak etmeyinn :) evet evet oluyo ama dedm ya olcusunu tam bilmioorm :)) 6 guzel bi saat erken degl gec dgl :))ayyyy tatlım süpersin maşallah sanabize destek ol ama 13 gün boyunca
bu arada
hulyacaa söylemiş az önce biftek yerine mercimek oluyomu gerçekten keşke olsa benim etle aram öyle pek iç açıcı değil bide akşam yemeğini kaç gibi yiyelim 6 erken mi olur
![]()
Amin
amin aminn her turlu olucak ya :))
ayyyy tatlım süpersin maşallah sanabize destek ol ama 13 gün boyunca
bu arada
hulyacaa söylemiş az önce biftek yerine mercimek oluyomu gerçekten keşke olsa benim etle aram öyle pek iç açıcı değil bide akşam yemeğini kaç gibi yiyelim 6 erken mi olur
![]()
ayyy bu isveç bana bi iyi geldi enerji doldumm hepAy inşaallah
6 iyidir aslında. Geç yenen yemek iyi olmuyor hem.![]()
ben spor sevmem ama yapıcam artık bişeylerDiyet yapınca ben de öyle olurum hep.Aslında spor yapardım ama vaktim yok. Akşam yatmadan mekik falan çekerim artık![]()
İsvec yaparken spor yapmanizaa pek gerek yok zaten cok kalori almadgnz icin harcamayinnben spor sevmem ama yapıcam artık bişeyler![]()
İsvec yaparken spor yapmanizaa pek gerek yok zaten cok kalori almadgnz icin harcamayinn
huhu isveç güzelleri napiyosunuzben sabah kahvemi içtim az öncede salam ve yoğurdumu yedim 2. gün şahane geçiyo
![]()