• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar
benim kg vermem yavaşladı sanki dünden bugüne sadece 300 gr farketmiş , demekki sporsuz olmuyo :(

birde brenim öğle balık var menüde ama ben balık yiyemiyorum onun yerine tavuk yesem olmaz mı ne dersiniz ?

Kızlar ben öğlen ızgara balığımı yedim ancak akşam dısarıdaydık ve hellim peynirli yağsız salata yedim, ve biraz çerez yedim 10 tane galan bişi olmaz inşallah yaa :( akşam biftek ve brokoliyi resmen kaçırdım dısardada yemek istemedim yağlı yaparlar diye oyle işte benim. Bide bugun çok çay içtim 5 bardak falan

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

egeincisi bugün tartıldın mı? dünden fark varmı baktın mı

Günaydın kızlar
benim kg vermem yavaşladı sanki dünden bugüne sadece 300 gr farketmiş , demekki sporsuz olmuyo :(

birde brenim öğle balık var menüde ama ben balık yiyemiyorum onun yerine tavuk yesem olmaz mı ne dersiniz ?

egeincisi bugün tartıldın mı? dünden fark varmı baktın mı

Canım evet Tartıldım dünle aynı kiloyum ve ben sporda yapıyorum yağdan gittiği için zorluyo olabilir pes etmiycem

Slm kızlar ben de bugun başladım. Hergün tartıliyor musunuz?acıktım yumurta ıspanak domates yiyeceğim birazdan :)
Ama bir sorum var.bitki çayı yada normal çay icemiyor muyuz

Slm kızlar ben de bugun başladım. Hergün tartıliyor musunuz?acıktım yumurta ıspanak domates yiyeceğim birazdan :)
Ama bir sorum var.bitki çayı yada normal çay icemiyor muyuz

Hoşgeldin canım, valla ben içiyorum ama çokta abartta derim ;) hergün girmeye çalış motivasyon acısından çok iyi burası ben 6. Gunumdeyim 1.7 kg verdim ama su ya da kastan bitmedi eminim haftaya cumartesi 13.gün olacak merakla bekliyorum :)))

Kizlar ben bugun cok zorlaniyorum misafirlerim gelicek ama is yapamiyorum simdi aksamki menumu oglene aldim yedim.insallah iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben bugun cok zorlaniyorum misafirlerim gelicek ama is yapamiyorum simdi aksamki menumu oglene aldim yedim.insallah iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım. Sabırrr sadece azıcık sabır 1 hafta sonra istediğini yap ama şimdi dayanmaya çalış ;)

kizlar ben ilk gun kilo vermemisim :( diyet disina cikmadim yesilcay ictim 2 bardak listede yazmayan teksey buydu.2.5ltde su ictim.ama mens donemim yaklasti vucut zaten su toplar bu donemde ondandir diye avuttum kendimi.bugun 2.gunle devam

kizlar ben ilk gun kilo vermemisim :( diyet disina cikmadim yesilcay ictim 2 bardak listede yazmayan teksey buydu.2.5ltde su ictim.ama mens donemim yaklasti vucut zaten su toplar bu donemde ondandir diye avuttum kendimi.bugun 2.gunle devam

İlk gün kilo vermemen çok normal üzülme bende 5.günde 1.7 verdiğimi gördüm ve 3-4 kilo verenler var sadece yağdan gittiğine emin oldum oda kalıcılık açısından en güzel şey :))

ben bugün sonlandırıyorum o sebeple rahatım...nasıl gidiyor senin canım?

İyi gidiyo canım, çok alıştım ben arada az kaçamak yapıyorum ama ;) benim daha haftaya cumartesi bitecek ama gayet alıştım :) sen nasıl koruyacaksın cnm

İyi gidiyo canım, çok alıştım ben arada az kaçamak yapıyorum ama ;) benim daha haftaya cumartesi bitecek ama gayet alıştım :) sen nasıl koruyacaksın cnm

kolay gelsin canım sana... araştırıyorum ben de, bulacağım artık bir şeyler, siz de dikkat edin verince geri almayın, geri geliyor yazmış genelde uygulayıcılar...bu kadar aç kalmaya, geri gelmesin de...

kızlar sizide eklimmi listeye ??

sağolasın cnm

Evet ekleyebilirsiniz, ben yalnız sürekli giremiyorum internete. Sabahları tartılıp ne kadar kilo verdiğimi söyleyebilirim sadece.
65 Kilo ile başladım, bu sabah 64,5 çıktım. Bence iyi :) Bugünde ikinci günüm, hafta sonu olması sebebi ile biraz zorlanıyorum. Cumartesi pazarı da atlatırsam baarıcam bu sefer sanırım :)

Evet ekleyebilirsiniz, ben yalnız sürekli giremiyorum internete. Sabahları tartılıp ne kadar kilo verdiğimi söyleyebilirim sadece.
65 Kilo ile başladım, bu sabah 64,5 çıktım. Bence iyi :) Bugünde ikinci günüm, hafta sonu olması sebebi ile biraz zorlanıyorum. Cumartesi pazarı da atlatırsam baarıcam bu sefer sanırım :)

ilk 3 günden sonrası geliyor cnm alışılıyor.

Kilo bildirimimiz şu sekilde olacak

salı
Cuma
13. gün

sabah bildirmen yeterli

kaçıncı günde olduğunu ve kaç kilo olduğunu belirtmen yeterli

kolay gelsin canım sana... araştırıyorum ben de, bulacağım artık bir şeyler, siz de dikkat edin verince geri almayın, geri geliyor yazmış genelde uygulayıcılar...bu kadar aç kalmaya, geri gelmesin de...

Cnm korumak için elimden geleni yapacağım spor ve kontrollu beslenmeyle.. 71 kiloyum suan boyum 1.77 65 kiloya düşsem tam olacak ondan devam etmek istiyorum

ilk 3 günden sonrası geliyor cnm alışılıyor.

Kilo bildirimimiz şu sekilde olacak

salı
Cuma
13. gün

sabah bildirmen yeterli

kaçıncı günde olduğunu ve kaç kilo olduğunu belirtmen yeterli

Zeyyy tatlım senin nası gidiyorrrr

Zeyyy tatlım senin nası gidiyorrrr

Benim harikaaa sikini yok aclik ykk gayet iim

Ama bole hizli kilo verirsem sali gunu duruma gore birakicam fazla kilo vermek istemiyorum cunku

Sende durumlar nasill

Benim harikaaa sikini yok aclik ykk gayet iim

Ama bole hizli kilo verirsem sali gunu duruma gore birakicam fazla kilo vermek istemiyorum cunku

Sende durumlar nasill

Bende iyiyim cnm alıştım valla arada kaçamaklarım var o kadar :) haftaya cumartesiye kadar her hangi bi problem çıkmazsa devamm :)) 5-6 kilo versem yetecek inan 🙏🙏🙏

Bende iyiyim cnm alıştım valla arada kaçamaklarım var o kadar :) haftaya cumartesiye kadar her hangi bi problem çıkmazsa devamm :)) 5-6 kilo versem yetecek inan 🙏🙏🙏

Benimde var bayaaa veririz o zamana kadar yavv

Ayrica arada benimde oluyor ama cok cok ufacikk

Back
X