- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.601
pts günkü programım nedeniyle 3.ve 4.günlerin yerini değiştirmeyi düşünüyorum kızlar nedersiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Forumu sürekli takip ediyordum ancak bir türlü üye olamamıştım sürekli okuyarak takip ediyordum ta ki İsveç Diyetini duyup yapmaya karar verene kadar...Evet ekleyebilirsiniz, ben yalnız sürekli giremiyorum internete. Sabahları tartılıp ne kadar kilo verdiğimi söyleyebilirim sadece.
65 Kilo ile başladım, bu sabah 64,5 çıktım. Bence iyi :) Bugünde ikinci günüm, hafta sonu olması sebebi ile biraz zorlanıyorum. Cumartesi pazarı da atlatırsam baarıcam bu sefer sanırım :)
Merhaba arkadaşlar. Forumu sürekli takip ediyordum ancak bir türlü üye olamamıştım sürekli okuyarak takip ediyordum ta ki İsveç Diyetini duyup yapmaya karar verene kadar...
Forumda her konuda deneyimlerin paylaşılması son derece yararlı...
İsveç diyetini 3 gündür duymaya başladım ve listeye baktığımda kahvaltı yapmayan biri olarak çok zorlanmadan yapabileceğimi düşündüm.
Bu gün diyet için gerekli olan tüm malzemeleri aldım. 28 yaşındayım 157 boy be maalesef son bir senede aldığım yaklaşık 8 kilo ile birlikte şu an 65 kiloyum.
Bu akşam tam diyete başlamaya niyetlenmiş tüm malzemeleri temin etmişken haberlerde Karatay Hanım'ı gördüm ve şok diyetlerden uzak durulması gerektiğini iletiyordu.
benim bir kaç sorum olacak
1- 13 gün diyet yapıldıktan sonra verilen kilolar dukanda olduğu gibi hızlıca geri mi alınıyor?
2-Kas ve su kaybından bahsediliyor bol su içer ve spor yaparsak diyet boyunca bunun önüne geçilebilir mi?
3-Bir dilim salamdan bahsediliyor :) sanırım soruyu anladınız
4-Biftek kırmızı et olarak yenecek değil mi?
5-Son olarak aynı anda başlayabileceğim biri var mıdır diğer arkadaşlar gibi birbirimize destek olarak tamamlayalım :)
Teşekkürler
iradeniz daim olsun ...........hos geldinizTek şekerli sabah kahvesi ile başlıyorum arkadaşlar :)
gunaydinnnGünaydınn kızlarrrrr :)))))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım:) hoşgeldin.Ben de düh başladım biraz kaçamak yaptım ama: ( Şimdi kahvemi içeceğim bende. bakalım zgün'nde kaçamak yapmamayı düşünüyorum inşallah başarırIZ
iki katı yumurta ıspanak ve domatesimi yedim. Şu ana kadar en ufak bir kaçamak yok...
Bir şey merak ediyorum yarınki bir dilim salam için bir gramaj var mı? incelik kalınlık nasıl ayarlayacağız?
Sanırım bu günü rahat bir şekilde tamamlayacağım gibi gözüküyor ancak yarın iş var bakalım nasıl gidecek....
Ben normalde sabah kahvaltısı yapmıyorum zaten kahveyi sevmememe rağmen zorla da olsa içtim benim beslenme düzenime çok yakın bir diyet bu yüzden bana kilo verdirmeyebilir diye düşünüyorum ama yine de çikolata yiyemeyeceğim için işe yarayabilir umutluyum umutsuzluk yok...
Bu arada sabah bir bardak su içtikten sonra tartıldım 65.2 idim... ilerleyen günlerde tekrar haber vereceğim. Bir de ben her gün yazmayı düşünüyorum çünkü eğer buraya yazarsam siz takip ettiğiniz için kendimi sorumlu hissedip kaçamaklara dur diyebiliriim başınızı ağrıtırsam şimdiden özür :)
Kizlar.slm
Ben.diyeti bozdum.misafirlerim vardi hem yorgunluk hem.aclik dayanamadim 6 gundu bugun ama yapamadim.
Bu diyeti 3 aydan once tekrarlayamayacagim icin farkli diyetler ariyorum.
Dukan mi yapsam acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar.slm
Ben.diyeti bozdum.misafirlerim vardi hem yorgunluk hem.aclik dayanamadim 6 gundu bugun ama yapamadim.
Dukan mi yapsam acaba
Kizlar dun bozdum.ya bugun bozmamis gbi dev.edebilirmiyim.sizce ne dersiniz?
pts günkü programım nedeniyle 3.ve 4.günlerin yerini değiştirmeyi düşünüyorum kızlar nedersiniz??
Tek şekerli sabah kahvesi ile başlıyorum arkadaşlar :)
slm arkadaslar
dun yogundum giremedim misafirim geldi malesef bende kacamak yaptim ilk kez :18: umarim sali gunu tartiya yansimaz ama yinede devam etmek istiyorum birakmiycam 13 yapmak istiyorum bugun 6. gunum menum gayet guzel gorunuyor ve doyurucu![]()
3.gunumden merhaba kizlarr.ilkgun tartida degisiklik olmamisti ama busabah -900ile uyandim cok mutluyum.yilmayalim devam 13.gunun sonunun hayaliyle![]()
iki katı yumurta ıspanak ve domatesimi yedim. Şu ana kadar en ufak bir kaçamak yok...
Bir şey merak ediyorum yarınki bir dilim salam için bir gramaj var mı? incelik kalınlık nasıl ayarlayacağız?
Sanırım bu günü rahat bir şekilde tamamlayacağım gibi gözüküyor ancak yarın iş var bakalım nasıl gidecek....
Ben normalde sabah kahvaltısı yapmıyorum zaten kahveyi sevmememe rağmen zorla da olsa içtim benim beslenme düzenime çok yakın bir diyet bu yüzden bana kilo verdirmeyebilir diye düşünüyorum ama yine de çikolata yiyemeyeceğim için işe yarayabilir umutluyum umutsuzluk yok...
Bu arada sabah bir bardak su içtikten sonra tartıldım 65.2 idim... ilerleyen günlerde tekrar haber vereceğim. Bir de ben her gün yazmayı düşünüyorum çünkü eğer buraya yazarsam siz takip ettiğiniz için kendimi sorumlu hissedip kaçamaklara dur diyebiliriim başınızı ağrıtırsam şimdiden özür :)
Bende pazartesi günü itibariyle başlıyorum yani bugün :) kahvaltı yapıyorum normalde ama günde iki öğün ancak yerim ben.fazlalıklarım giderse süper olur.inş başlayan arkadaşlarla birlikte kurtuluruz yağlardan :)
dukanı uzun vadeli yapmayı düşünüyorsan başla derim ben çok yararını görmüştüm canım.1ay yapabildim sadece ama geri almadım verdiklerimi.isveçin yanında çok kolay kalıyor zaten
vee kızlar bugün 4.günüm -1.5 ile uyandımm azmediyoruz devam ediyoruz ozamn
birde isveçi bitirip normal düzene dönen arkadaşlar vardı onlar neyaptı,geri almadılar inşallah
Kizlar.slm
Dukan mi yapsam acaba
Kizlar dun bozdum.ya bugun bozmamis gbi dev.edebilirmiyim.sizce ne dersiniz?
Slm kızlar ben de bugun başladım. Hergün tartıliyor musunuz?acıktım yumurta ıspanak domates yiyeceğim birazdan :)
Ama bir sorum var.bitki çayı yada normal çay icemiyor muyuz
Merhaba arkadaşlar. Forumu sürekli takip ediyordum ancak bir türlü üye olamamıştım sürekli okuyarak takip ediyordum ta ki İsveç Diyetini duyup yapmaya karar verene kadar...
Forumda her konuda deneyimlerin paylaşılması son derece yararlı...
İsveç diyetini 3 gündür duymaya başladım ve listeye baktığımda kahvaltı yapmayan biri olarak çok zorlanmadan yapabileceğimi düşündüm.
Bu gün diyet için gerekli olan tüm malzemeleri aldım. 28 yaşındayım 157 boy be maalesef son bir senede aldığım yaklaşık 8 kilo ile birlikte şu an 65 kiloyum.
Bu akşam tam diyete başlamaya niyetlenmiş tüm malzemeleri temin etmişken haberlerde Karatay Hanım'ı gördüm ve şok diyetlerden uzak durulması gerektiğini iletiyordu.
benim bir kaç sorum olacak
1- 13 gün diyet yapıldıktan sonra verilen kilolar dukanda olduğu gibi hızlıca geri mi alınıyor?
2-Kas ve su kaybından bahsediliyor bol su içer ve spor yaparsak diyet boyunca bunun önüne geçilebilir mi?
3-Bir dilim salamdan bahsediliyor :) sanırım soruyu anladınız
4-Biftek kırmızı et olarak yenecek değil mi?
5-Son olarak aynı anda başlayabileceğim biri var mıdır diğer arkadaşlar gibi birbirimize destek olarak tamamlayalım :)
Teşekkürler
Bende pazartesi günü itibariyle başlıyorum yani bugün :) kahvaltı yapıyorum normalde ama günde iki öğün ancak yerim ben.fazlalıklarım giderse süper olur.inş başlayan arkadaşlarla birlikte kurtuluruz yağlardan :)