• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Evet ekleyebilirsiniz, ben yalnız sürekli giremiyorum internete. Sabahları tartılıp ne kadar kilo verdiğimi söyleyebilirim sadece.
65 Kilo ile başladım, bu sabah 64,5 çıktım. Bence iyi :) Bugünde ikinci günüm, hafta sonu olması sebebi ile biraz zorlanıyorum. Cumartesi pazarı da atlatırsam baarıcam bu sefer sanırım :)
Merhaba arkadaşlar. Forumu sürekli takip ediyordum ancak bir türlü üye olamamıştım sürekli okuyarak takip ediyordum ta ki İsveç Diyetini duyup yapmaya karar verene kadar...
Forumda her konuda deneyimlerin paylaşılması son derece yararlı...
İsveç diyetini 3 gündür duymaya başladım ve listeye baktığımda kahvaltı yapmayan biri olarak çok zorlanmadan yapabileceğimi düşündüm.
Bu gün diyet için gerekli olan tüm malzemeleri aldım. 28 yaşındayım 157 boy be maalesef son bir senede aldığım yaklaşık 8 kilo ile birlikte şu an 65 kiloyum.
Bu akşam tam diyete başlamaya niyetlenmiş tüm malzemeleri temin etmişken haberlerde Karatay Hanım'ı gördüm ve şok diyetlerden uzak durulması gerektiğini iletiyordu.
benim bir kaç sorum olacak
1- 13 gün diyet yapıldıktan sonra verilen kilolar dukanda olduğu gibi hızlıca geri mi alınıyor?
2-Kas ve su kaybından bahsediliyor bol su içer ve spor yaparsak diyet boyunca bunun önüne geçilebilir mi?
3-Bir dilim salamdan bahsediliyor :) sanırım soruyu anladınız
4-Biftek kırmızı et olarak yenecek değil mi?
5-Son olarak aynı anda başlayabileceğim biri var mıdır diğer arkadaşlar gibi birbirimize destek olarak tamamlayalım :)

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Forumu sürekli takip ediyordum ancak bir türlü üye olamamıştım sürekli okuyarak takip ediyordum ta ki İsveç Diyetini duyup yapmaya karar verene kadar...
İsveç diyetini 3 gündür duymaya başladım ve listeye baktığımda kahvaltı yapmayan biri olarak çok zorlanmadan yapabileceğimi düşündüm.
Bu gün diyet için gerekli olan tüm malzemeleri aldım. 28 yaşındayım 157 boy be maalesef son bir senede aldığım yaklaşık 8 kilo ile birlikte şu an 65 kiloyum.
Bu akşam tam diyete başlamaya niyetlenmiş tüm malzemeleri temin etmişken haberlerde Karatay Hanım'ı gördüm ve şok diyetlerden uzak durulması gerektiğini iletiyordu.
1- 13 gün diyet yapıldıktan sonra verilen kilolar dukanda olduğu gibi hızlıca geri mi alınıyor?
2-Kas ve su kaybından bahsediliyor bol su içer ve spor yaparsak diyet boyunca bunun önüne geçilebilir mi?
5-Son olarak aynı anda başlayabileceğim biri var mıdır diğer arkadaşlar gibi birbirimize destek olarak tamamlayalım :)

Teşekkürler

Tek şekerli sabah kahvesi ile başlıyorum arkadaşlar :)

günaydın canım:) hoşgeldin.Ben de düh başladım biraz kaçamak yaptım ama: ( Şimdi kahvemi içeceğim bende. bakalım zgün'nde kaçamak yapmamayı düşünüyorum inşallah başarırIZ

slm arkadaslar
dun yogundum giremedim misafirim geldi malesef bende kacamak yaptim ilk kez :18: umarim sali gunu tartiya yansimaz ama yinede devam etmek istiyorum birakmiycam 13 yapmak istiyorum bugun 6. gunum menum gayet guzel gorunuyor ve doyurucu:56:

iradeniz daim olsun ...........hos geldiniz
Günaydınn kızlarrrrr :)))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydinnn:16::16:
günaydın canım:) hoşgeldin.Ben de düh başladım biraz kaçamak yaptım ama: ( Şimdi kahvemi içeceğim bende. bakalım zgün'nde kaçamak yapmamayı düşünüyorum inşallah başarırIZ

yeterki istekli olalim canim hersey elimizde:34:

iki katı yumurta ıspanak ve domatesimi yedim. Şu ana kadar en ufak bir kaçamak yok...
Bir şey merak ediyorum yarınki bir dilim salam için bir gramaj var mı? incelik kalınlık nasıl ayarlayacağız?
Sanırım bu günü rahat bir şekilde tamamlayacağım gibi gözüküyor ancak yarın iş var bakalım nasıl gidecek....
Ben normalde sabah kahvaltısı yapmıyorum zaten kahveyi sevmememe rağmen zorla da olsa içtim benim beslenme düzenime çok yakın bir diyet bu yüzden bana kilo verdirmeyebilir diye düşünüyorum ama yine de çikolata yiyemeyeceğim için işe yarayabilir umutluyum umutsuzluk yok...
Bu arada sabah bir bardak su içtikten sonra tartıldım 65.2 idim... ilerleyen günlerde tekrar haber vereceğim. Bir de ben her gün yazmayı düşünüyorum çünkü eğer buraya yazarsam siz takip ettiğiniz için kendimi sorumlu hissedip kaçamaklara dur diyebiliriim başınızı ağrıtırsam şimdiden özür :)

kizlarr bugunude hasarsiz atlatmis bulunmaktayimm birazdan yuruyusumude yaptimmi tamamdirr sizler neler yaptiniz nasil gidiyor bozmamissinizdir umarim:36:

Son düzenleme:
iki katı yumurta ıspanak ve domatesimi yedim. Şu ana kadar en ufak bir kaçamak yok...
Bir şey merak ediyorum yarınki bir dilim salam için bir gramaj var mı? incelik kalınlık nasıl ayarlayacağız?
Sanırım bu günü rahat bir şekilde tamamlayacağım gibi gözüküyor ancak yarın iş var bakalım nasıl gidecek....
Ben normalde sabah kahvaltısı yapmıyorum zaten kahveyi sevmememe rağmen zorla da olsa içtim benim beslenme düzenime çok yakın bir diyet bu yüzden bana kilo verdirmeyebilir diye düşünüyorum ama yine de çikolata yiyemeyeceğim için işe yarayabilir umutluyum umutsuzluk yok...
Bu arada sabah bir bardak su içtikten sonra tartıldım 65.2 idim... ilerleyen günlerde tekrar haber vereceğim. Bir de ben her gün yazmayı düşünüyorum çünkü eğer buraya yazarsam siz takip ettiğiniz için kendimi sorumlu hissedip kaçamaklara dur diyebiliriim başınızı ağrıtırsam şimdiden özür :)

tebrik ederim arkadasim yilmak yok yola devammmm:10::10::32::32:

Kizlar.slm
Ben.diyeti bozdum.misafirlerim vardi hem yorgunluk hem.aclik dayanamadim 6 gundu bugun ama yapamadim.
Bu diyeti 3 aydan once tekrarlayamayacagim icin farkli diyetler ariyorum.
Dukan mi yapsam acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende pazartesi günü itibariyle başlıyorum yani bugün :) kahvaltı yapıyorum normalde ama günde iki öğün ancak yerim ben.fazlalıklarım giderse süper olur.inş başlayan arkadaşlarla birlikte kurtuluruz yağlardan :)

Kizlar.slm
Ben.diyeti bozdum.misafirlerim vardi hem yorgunluk hem.aclik dayanamadim 6 gundu bugun ama yapamadim.
Dukan mi yapsam acaba

dukanı uzun vadeli yapmayı düşünüyorsan başla derim ben çok yararını görmüştüm canım.1ay yapabildim sadece ama geri almadım verdiklerimi.isveçin yanında çok kolay kalıyor zaten

vee kızlar bugün 4.günüm -1.5 ile uyandımm azmediyoruz devam ediyoruz ozamn ;)

birde isveçi bitirip normal düzene dönen arkadaşlar vardı onlar neyaptı,geri almadılar inşallah

Kizlar.slm
Dukan mi yapsam acaba

Kizlar dun bozdum.ya bugun bozmamis gbi dev.edebilirmiyim.sizce ne dersiniz?

Kızlar herkese selamm

Dün pazar olması sebebi ve çok yakkın dostlarında ısrarıla listemin dışına çıktım fazla abartmadım yani 1000 kalori bile aldığımı sanmıyorum

ancak bugün kaşldığım yerden devam ediyorum

pts günkü programım nedeniyle 3.ve 4.günlerin yerini değiştirmeyi düşünüyorum kızlar nedersiniz??

bence sıkıtı olmaz değiştir tatlım

hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

slm arkadaslar
dun yogundum giremedim misafirim geldi malesef bende kacamak yaptim ilk kez :18: umarim sali gunu tartiya yansimaz ama yinede devam etmek istiyorum birakmiycam 13 yapmak istiyorum bugun 6. gunum menum gayet guzel gorunuyor ve doyurucu:56:

bırakma tatlım devammm

3.gunumden merhaba kizlarr.ilkgun tartida degisiklik olmamisti ama busabah -900ile uyandim cok mutluyum.yilmayalim devam 13.gunun sonunun hayaliyle ;)

tebrikler cnm

kesinlikle cnm bende aynı sekilde düşünüyorum takıma olan sorumluluk önemli diyete devammm

Bende pazartesi günü itibariyle başlıyorum yani bugün :) kahvaltı yapıyorum normalde ama günde iki öğün ancak yerim ben.fazlalıklarım giderse süper olur.inş başlayan arkadaşlarla birlikte kurtuluruz yağlardan :)

hoşgeldin hayırlı olur inşallahh

dukanı uzun vadeli yapmayı düşünüyorsan başla derim ben çok yararını görmüştüm canım.1ay yapabildim sadece ama geri almadım verdiklerimi.isveçin yanında çok kolay kalıyor zaten

vee kızlar bugün 4.günüm -1.5 ile uyandımm azmediyoruz devam ediyoruz ozamn ;)

birde isveçi bitirip normal düzene dönen arkadaşlar vardı onlar neyaptı,geri almadılar inşallah

tebrikler cnm dahada çok vereceksin azimle devamm

Kizlar.slm
Dukan mi yapsam acaba

Kizlar dun bozdum.ya bugun bozmamis gbi dev.edebilirmiyim.sizce ne dersiniz?

bence devam edebilirsin ben devam ediyorum elbette kendin bilirsin.

dün akşam listenin dışında 1 tane malta eriği yedim inşallah sıkıntı olmaz :(
Bu gün tek şekerli Türk kahvemi içtim şu an çok acıktımmm yoğurt ve salamı yanımda getirdim öğle arası gelse
de yesemmmmmm

Aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve aramıza hoşgeldiniz

Bizler kendimize bir liste yaptık ve o liste üzerinden diyetimiz boyunca 4 kere tartılmaya karar verdik.

İlk tartımız geöen cumaydı ve hepimiz güzel sonuçlar aldık vede listede bunları gördük

Listeyi ben hazırlıyorum

Eğer bende bu sekilde listeye eklenmek istiyorum diyorsanız 2. tartı günümüz yarın sabah aşağıda ki sekilde buraya bu yazı üzerinden alıntı yapmanız yeterli olacaktır.

Elbette katılmak zorunda değilsiniz bizler bu sekilde ilerliyoruz sizde katılmak isterseniz elbette katılabilirsiniz.

Diğer tartı günlerimiz önümüzdeki cuma ve son olarak 13. gün

Kaçıncı günündesin:
Başlangıç Kilon ne :
Suan ki kilon nedir :

Sağlıklı kalınnn :64:

Slm kızlar ben de bugun başladım. Hergün tartıliyor musunuz?acıktım yumurta ıspanak domates yiyeceğim birazdan :)
Ama bir sorum var.bitki çayı yada normal çay icemiyor muyuz

Teşekkürler

Merhaba kızlar diyetimin 8. Gunu gayet iyiyim... Diyet bitiminde
Çok vermemiş olsam bile yinede uzulmem çünkü giden kilolarım kesin yağdan :)) dün so
Üperdi hiç zorlanmadım sabah nescafemi içtim oğlen 2 gibi ızgarada et yedim akşamda o etin etkisiyle acıkmadım yani yeni baslayanlar 7. Günden hiç korkmasın et gayet tok tutuyor birde tabi diyetede alışmış oluyosun :) sabahta kahve mi içtim simdi de oğle menumu hazırlayıp yiyeceğim .. Bu diyet sayesinde gayet mutlu ve huzurluyum abartmıyorum diyet beni hiç yormadı yeni başlayacak olanlarada oneririm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X