• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba, bugün ilk günüm. Gayet iyi gidiyor. Öğle yemeği ıspanak yerine semizotu yedim sadece. Akşamda biftek yerine ızgara köfte yiyeceğim. Parça et yiyemiyorum maalesef. Bu şekilde de işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de gün boyu içtiğim suyun içine karbonat ekliyorum. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım:)

Kargonatlı su nasıl içiyosun cnm ? Olcek olarak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugunku balığımı yedim oğle yemeği superdiii ve hala acıkmadım :))) şimdi girdim eve hemen size yazdım yürüdüm şahaneydi sabahta yurudum ben paso yuruyorum : )))

Kızlar merhaba, bugün ilk günüm. Gayet iyi gidiyor. Öğle yemeği ıspanak yerine semizotu yedim sadece. Akşamda biftek yerine ızgara köfte yiyeceğim. Parça et yiyemiyorum maalesef. Bu şekilde de işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de gün boyu içtiğim suyun içine karbonat ekliyorum. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım:)

bende bugün başladımm.çok sevindim bi yoldaş bulduğuma :3: bu şekilde de işe yarar bence sonuçta proteini proteinle sebzeyi yine sebzeyle değiştiriyosun

Süper tatlımm tam gaz devammmm oleyyyyy :)))

ayy evet aynen devammmmmm sayenizde gaza geliyom valla
Kızlarrrr

Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.

Evet motivasyonumuz tavan yapsın bakalım

Buyrun tablomuzz :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1076358
ellerine saglik gulummm:16:
Kızlar bugunku balığımı yedim oğle yemeği superdiii ve hala acıkmadım :))) şimdi girdim eve hemen size yazdım yürüdüm şahaneydi sabahta yurudum ben paso yuruyorum : )))

ohh ohh ne guzelll yuruyus tum sporlardan daha eglenceli geliyor bana:32:

bende bugün başladımm.çok sevindim bi yoldaş bulduğuma :3: bu şekilde de işe yarar bence sonuçta proteini proteinle sebzeyi yine sebzeyle değiştiriyosun

Canım iki litre suyun içine 1 çay kaşığı koyuyorum. Suyu bu şekilde alkali hale getiriyormuşuz.

kızlar sizide eklimmi listeye ??

ayy evet aynen devammmmmm sayenizde gaza geliyom valla

ellerine saglik gulummm:16:

ohh ohh ne guzelll yuruyus tum sporlardan daha eglenceli geliyor bana:32:

sağolasın cnm

Kızlarrrr nasılızzzz :)) açlık ne durumda :)))

ben bugun cok acim:52::52::52::52: yumurtami yemedim aksam yemegi olarak yogurtla yicem gece karnim zil calmasin diye gec uyuyorumdaa

Son düzenleme:
olabilir aslinda ama bu diyetteki hedef mi? yoksa olmak istedigimiz hedefmi?:44:

genel hedef kilo cnm

ben bugun cok acim:52::52::52::52: yumurtami yemedim aksam yemegi olarak yogurtla yicem gece karnim zil calmasin diye gec uyuyorumdaa

Kızlarrrr nasılızzzz :)) açlık ne durumda :)))

ay bende bugün sabahtan öğlene öğleden akşama akşamdan sabaha bir çok değişikilik yaptım karmakarışık ettim :1:

genel hedef kilo cnm

ay bende bugün sabahtan öğlene öğleden akşama akşamdan sabaha bir çok değişikilik yaptım karmakarışık ettim :1:

5.gün harika...herhalde en güzel gün...balık,salata, biftek, brokoli...ne ararsan var...kilo aldırır bu 5. gün :)

Merhaba kızlar,
Daha önce İsveç diyetini 1 ya da 2 hafta süreyle devam ettiren var mı? Ne kadar kilo verdiniz?

Kızlar ben öğlen ızgara balığımı yedim ancak akşam dısarıdaydık ve hellim peynirli yağsız salata yedim, ve biraz çerez yedim 10 tane galan bişi olmaz inşallah yaa :( akşam biftek ve brokoliyi resmen kaçırdım dısardada yemek istemedim yağlı yaparlar diye oyle işte benim. Bide bugun çok çay içtim 5 bardak falan

Back
X