- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.701
kızlar bütfeği ve ıspanağı nasıl hazırlıyorsunuz ? :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dtsly
selamlar gunaydınlar
kızlar bu sabah moralım acayıp bozuldu.pazartesı gunu 7.gunumdu ve dıyete ara vermıstım.
ama oyle canımın ıstedıgı herseyıde yemedım sabahları yarım kepeklı sandvıc ekmegıne domates roka falan koyup yedım.oglenlerı yogurt grısını yedım aksamda salı aksamı harıc yıne hafıf yedım mesela pazartesı yagsız ızgara balık yanında yagsız salata yedım.carsamba yanı dun aksamda yıne yarım kepeklı tost ekmegıne yagsız tonbalık roka domates koyup yedım.sadece salı aksamı midium pizzanın 8 de 1 dılımını yedım ve 2 top dondurma yedım.
canım neden mı sıkıldı pekı.çunku pazartesı sabah tartıldıgımda 57.5dum sımdı bu sabah tartıldım 58.5 olmusum.3 gunde 1 kılomu almısım yanı anlamadım.çok canım sıkıldı.ama bugun yenıden baslıyorum.
herkese merhaba forumda 1. diyette 3.günüm :)
dün öğlen çok zorlandım çünkü öğlen sadece 100 gr yoğurt ve salam vardı..akşamı zor ettim :):) bugün öğlenki menümde en azından yiyecek bir şeyler var :)1 hafta sonra tartılmayı düşünüyorum...
bir hafta sonraki sonucu paylaşırsan seviniriz benimde 1. günün inşallah bu diyet işe yarar :)
arkadaşlar bende yarın başlıyorum 73 kiloyum baoyum 1.69 10 kilo versem fena olmaz hani
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz kilolarımızı verip zayıf ve kendinden emin bi şekilde gireriz yaz mevsimine
yarından itibaren gelişmeleri yazıcam
selam arkadaslar, diyetler nasil gidiyor??
ben dün aksam hafif kacamak yapmistim , sabah hemen belli etti kendisini, ama cok sükür bugün toparladim kendimi..
sunu söylim arkadaslar kisa araliklarla yapilinca bu diyet bi önceki kadar etki etmiyor.. ya su nedenden dolayi da olmus olabilir bende.. ben belki 4-5 yildir 70 altina inmedigim icin, yaglar ve kilolar iyce yerlesmis.. bu yüzden de kilo vermem zorlasmis olabilir..
asil zorlu kilo vermeler simdi basliyor galiba