tebrik ederim süper vermişsin bi problem olmadıkça sakın pes etme:81:
Teşekkür ederim melekbadecim, senin de devam edebilmeni cok isterdim diete. ancak sağlık cok daha önemli tabi ki, amac kendimizi iyi hissetmek, kötü olacaksa hic olmasın.
günde bir saat yürüdüm, belki de o yüzden bu kadar rahat gitti.
yürüyüsü cok tavsiye ediyorum.
ama yürüdüm dediysem hemen gözde büyümesin kızlar, öyle esofman takımı sac bandıyla falan değil, mesela gazete almak icin sokağımdaki markete değil 4 sokak ilerideki markete gittim.
damacana su telefonla ısmarlamak yerine, 5 lt.su almak icin carsıya 15 dklık yola yürüdüm. dönüşüyle yarım saat de o etti. günlük bir saat bahane işte yürüyüsüme.
kan dolasımınız, kemikleriniz, dietle beraber kilo verdiğiniz icin yağ eriyince kalan derinin sarkmaması icin günlük iki tane iş bahane edip (gazete,su örneğim gibi) 1 saat yeter.
hala üsenenler icin bir cümlem daha var;
-kızlar..
diyet yaparak ac geziyorsunuz, yalan değil.
sevdiğiniz seyler gözünüzün önünde ucusuyor, arkadaslarınızla bir yere gidemiyorsunuz artık, bozarım korkusuyla, reklamlara yutkunarak bakıyorsunuz.
en önemlisi kendinizle celişiyorsunuz.
-offf pudinge bakk (hayır yemek yok, şimdi sakince kapat o dolabı)
-ölücem aclıktan gidip, off dönerci de ne güzel kokuo behh.. (yürü, devam et , sakın dükkandan iceri bakma, yürü..)
-bir dilim pasta..ne olucak ki..düğündeyiz sonucta, hem eritirim ben fazla spor yaparım(evet ye ve devam et, tadını alınca bir dilim daha isteyeceksin, 2 dilim pastayla geceyi bitirip sabaha eşekler gibi pişman ve gram verememiş hatta almıs olacaksın! hadi ye hadisene !)
bunlar sizin de cümleleriniz, gelin itiraf edelim..
peki bu kadar kendinize bile 'kes sesini diyeti bozmak yok ! ' diyorken , sporunuzu, yürüyüsünüze üsenmek niye..
hemen ekran basından kalkıp gazete almaya, hadi bakalım.
Sevgilerimle..