Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Arkadaşlar , ben daha önceden de burda 2 diyet denemiştim 69 kg'dan 62 'ye düştüm ve sonraki iki ay boyunca sporsuz , afedersiniz ama c*mış gibi :kk77: yedim ama 1 kg almışım :KK64: sanırım diyet uyuyan metabolizmamı canlandırmış . E , hazır şu metabolizma çalıştıysa tekrar çalıştıralım bahanesiyle yarından itibaren isveç diyetine yeniden başlayacağım . Size her akşam yazacağım burdan birbirimize destek olalım :KK19:

Başlangıç : 63.4 :nazar:
Hedef:55
Boy:1.65

Sevgilerle :
Duru Su Soysal :KK68:
hosgeldın aramıza kutlarım.hadı kolay gelsın

Hepinize günaydın kızlar. Hadi bakalım başladık bugün hayırlı olsun . :nazar:
Ben sabah önce 1 dolu bardak su içtim . E , metabolizma çalışsın dimi :KK9:
Sonra Jacobs 2+1 kahvemi içine 1 küp şekerle beraber içtim :KK56:
Ve hedefim günde 4,5 - 6 lt arasında su içmek :nazar:
A , tabi sporda yapıcağım unuttuk :KK17:

Sevgilerle

Duru Su Soysal :KK68:

günaydıın.4.gunumdeyım.ufak tefek kaçamaklarla diyetime devam ediyorum.fiziksel olarak birşey hissetmiyorum ama umarım kilo vermeye başlamışımdır.
sizin diyet nasıl gidiyor??hiç tartıldınız mıı?

ben baya bi bozdum kilo falanda veremedim haliyle altı üstü 13 gün dayanacaktım dayanamadım :KK43: sen tardıldınmı varmı bi gelişme

selam arkadaslar, bende yarin kismetse sevgili isvec diyetine basliyorum. suana kadar verdigim kilolari bunun sayesinde vermistim.. 2-3 haftadir kilo verimim durdu... yarin kilo bildirimi yaparim, hergün yazmaya calisirim.. bu defa sporla birlikte yapicam insallah...

opalcim basarilar canim, baska yapan veya yapacak olan varmi bu diyeti??

tebrik ederim süper vermişsin bi problem olmadıkça sakın pes etme:81:

Teşekkür ederim melekbadecim, senin de devam edebilmeni cok isterdim diete. ancak sağlık cok daha önemli tabi ki, amac kendimizi iyi hissetmek, kötü olacaksa hic olmasın.:KK71:

günde bir saat yürüdüm, belki de o yüzden bu kadar rahat gitti.

yürüyüsü cok tavsiye ediyorum.

ama yürüdüm dediysem hemen gözde büyümesin kızlar, öyle esofman takımı sac bandıyla falan değil, mesela gazete almak icin sokağımdaki markete değil 4 sokak ilerideki markete gittim.
damacana su telefonla ısmarlamak yerine, 5 lt.su almak icin carsıya 15 dklık yola yürüdüm. dönüşüyle yarım saat de o etti. günlük bir saat bahane işte yürüyüsüme.

kan dolasımınız, kemikleriniz, dietle beraber kilo verdiğiniz icin yağ eriyince kalan derinin sarkmaması icin günlük iki tane iş bahane edip (gazete,su örneğim gibi) 1 saat yeter. :KK68:

hala üsenenler icin bir cümlem daha var;

-kızlar..:KK69:

diyet yaparak ac geziyorsunuz, yalan değil.

sevdiğiniz seyler gözünüzün önünde ucusuyor, arkadaslarınızla bir yere gidemiyorsunuz artık, bozarım korkusuyla, reklamlara yutkunarak bakıyorsunuz.

en önemlisi kendinizle celişiyorsunuz. :KK53:

-offf pudinge bakk (hayır yemek yok, şimdi sakince kapat o dolabı)

-ölücem aclıktan gidip, off dönerci de ne güzel kokuo behh.. (yürü, devam et , sakın dükkandan iceri bakma, yürü..)

-bir dilim pasta..ne olucak ki..düğündeyiz sonucta, hem eritirim ben fazla spor yaparım(evet ye ve devam et, tadını alınca bir dilim daha isteyeceksin, 2 dilim pastayla geceyi bitirip sabaha eşekler gibi pişman ve gram verememiş hatta almıs olacaksın! hadi ye hadisene !)

bunlar sizin de cümleleriniz, gelin itiraf edelim.. :KK69:

peki bu kadar kendinize bile 'kes sesini diyeti bozmak yok ! ' diyorken , sporunuzu, yürüyüsünüze üsenmek niye..

hemen ekran basından kalkıp gazete almaya, hadi bakalım.

Sevgilerimle..:KK71:

Son düzenleme:
Roxalanne
Pazartesi yarım yamalak.. Salı, çarşamba, persembe, cuma.

giden kilo: 3.600 gr.

:KK71: tebrik ederim roxalanne cok güzel kilo vermissin masallah :nazar:.. söylediklerinde de cok haklisin.. yemek yemegi keserek ac kalarak kilo vermeyi bekliyoruz halbuki, biraz hareketlensek verecegimizin 2 katini verebiliriz.. :KK66: bende bugün baslamis bulunuyorum suan.. sabah tartida 70,7 kilo geldim.. bakalim insallah bende senin gibi ilk haftada 2-3- ne olursa veririm :KK61: biraz gec kalktigim icin :KK68: kahvemi yeni icmis bulunuyorum...

hergün buraya gelip yazicam insallah. sen devam ediyormusun canim diyete??

Pazartesi yarım yamalak.. Salı, çarşamba, persembe, cuma.

giden kilo: 3.600 gr.

:KK69:

tebriklerr.supersın aynen devam.ama bii sorcam bu alttakı kılo gostergesını nasıl yapıyorsun?:nazar:

bu arada ben bu sabah dayanamayıp tartıldım.60 ile baslamıstım bugun 5.gunumun sabahında 58 gosterdı tartı :)
bugun 4 gıbı kayınvalıdemlerın yanına yazlığa gıdecegız ve pazarda oradayız.onlarda hominigırtlak yiyolar inşallah çok bozmadan donerım pazartesı sabaha.
ama planım var.aksama balık yerız buyuk ıhtımalle salatamı yag dokmeden once ayıracagım.sabahta ceyrek sımıtle yumurta benı paklar sanıırm oglenede yogurt dusunuyorum. hadı gorusuruz pazartesı. bildiririm size

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlarım.. :KK68:

Evet canım, diyete devam ediyorum şu an ve hic ac kaldığımı hissetmiyorum. Bugün pazar vardı bizim burada ve çarşı mesafesinde kuruluyor, dediğim gibi on bes dakika. eskiden on bes dakikaydı tabi..
Bugün tam 7 dakikada gitmişim.
İnanılır gibi değil, yarıya indi süre. Kilo vermek bu kadar güzel bir şey işte. Sigara kullanmadığım icin rahat yürüyordum, simdi sanki kosuyorum. Mutluluk..:KK69:

**

Tatlım sen de yazlıkta kendini cok kaptırma olur mu? Dietine devam edemeyecek bile olsan "öff bu güneşte yenmez bu yaa mideme yapışır, ıyy diye düsün mesela, soğut kendini, soğuk soğuk dolaptan meyve cıkariim ohh" falan diye düsün, böylece diyet bir görev değil yavas yavas hayatına uygulamaya basladığın düzenli beslenme planı olarak oturacaktır.:97:

Ben uzun bir süre tartılmadım canlarım ve cok rahattım, bir gün regl olmadığım halde göbeğimin inanılmaz sistiğini, midemde bir sorunum olabileceğini düsünerek doktora gittim,
"hicbir seyin yok." dedi.

Vardı.
Kocaman bi sorunum vardı, hem de vücudumun tam orta yerinde yuvarlak bir göbek olarak !

İşte tartıya o zaman cıktım. 81,5.

:KK53:

Bir daha baktım ..
Evde farklı farklı beton zeminlere ahsap zeminlere götürüp tekrar baktım.

81.5 (in artık tepemden şişko .)

O gün işte daha dikkat etmeye basladım yediklerime, kendime geldim.:KK34:

Bu diyeti de 13 gün bir süre icin hayatıma soktum ama bittikten sonra umarım 70 kg. görücem ve boyum 1.72. kilo saklayan bir vücut yapım var, 65 bana yeter.

Maharet gelip gecici diyetler, haplar değil, vücudunun ihtiyaclarına cevap vermek, sağlıklı düzenli bir beslenme ve yaşam oturtmak üzerine..

Belki de bunca laf kalabalığımın arasında sizi gercekten etkileyen tek cümlem olacak şimdi söyleyeceğim:

-Eğer diyet işe yarasaydı , ömrümüzde bir kez yapmak zorunda kalırdık.:KK34:

Sevgilerimle.. :KK71:

tebriklerr.supersın aynen devam.ama bii sorcam bu alttakı kılo gostergesını nasıl yapıyorsun?:nazar:

bu arada ben bu sabah dayanamayıp tartıldım.60 ile baslamıstım bugun 5.gunumun sabahında 58 gosterdı tartı :)
bugun 4 gıbı kayınvalıdemlerın yanına yazlığa gıdecegız ve pazarda oradayız.onlarda hominigırtlak yiyolar inşallah çok bozmadan donerım pazartesı sabaha.
ama planım var.aksama balık yerız buyuk ıhtımalle salatamı yag dokmeden once ayıracagım.sabahta ceyrek sımıtle yumurta benı paklar sanıırm oglenede yogurt dusunuyorum. hadı gorusuruz pazartesı. bildiririm size

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

burda her adımı tek tek acıklamıslar tatlım, yapabilirsin. :KK69:

Hic uyuyamadım.:KK53:

Gece kalktım ben de dans ettim (cok iyi R&B danscısıyım laf aramızda :82::nazar:) ve ne zaman ayağa kalkmaya hamle yapsam sadece bir sarkı icin; dans etmeye baslıyorum icimden tasarak, pitbull, beyonce, shakira, lady gaga, jlo derken ısındığımı hissedip arka arkaya sevdiğim hızlı sarkıları listelerken buluyorum kendimi..
Isığı kapatıp gece lambamı acıyorum, mini geceliğimle kendimi özgür bırakıyorum müzikle (size de tavsiyem ister sexy dans edin ister sadece omuz ve popo sallayın ciftetelliyle üzerinizde güzel bir seyler olsun, cok iyi hissettiriyor) dün gece de fark etmedim 2-3 saat dans etmişim ve tabi 2lt. de su ..:KK62:

Zaten sabah oldu, 5 gibi dusa girdim az önce cıktım, simdi tartıldım gece 1 kg daha gitmiş :nazar:
ama su an ölüyorum 2 gece üst üste uykusuzluk, kaslarım ve kalbim mızırdanmaya basladılar, kacıyorum ben..

Not: Sallıyo bence bu kız, bi gecede ne bir kilosu vericek kolay mı demeyin, siz de bir gece 3 saat hızlı sarkıları sıralayın hard R&B dans edin 2 lt su zaten terden iciceksiniz, ve sabah tartıya cıkın, görürsünüz nasıl verildiğini.:82:
zaten eğer bu diyetle 65'e düsersem düstüğüm gün resmimi koyucam önce ve sonrası olarak.

Uyudum ben.
Sevgilerimle.:KK71:

Son düzenleme:
günaydinlar herkese.. dünden bugün yarim kilom gitmis, yavas yavas ilerliyorum ne mutlu bana.. roxalanne inanirim canim, ben ilk isvec diyeti yaptigimda gözlerime inanamistim 1,3 kilo vermistim :KK52: sevincten aynen gözlerim firladi yerinden :KK66:

gece gece kalkip dans edebilmen! sunu diyim sana bu kilolar fazla dayanmaz :nazar: devam et böyle!

günaydinlar herkese.. dünden bugün yarim kilom gitmis, yavas yavas ilerliyorum ne mutlu bana.. roxalanne inanirim canim, ben ilk isvec diyeti yaptigimda gözlerime inanamistim 1,3 kilo vermistim :KK52: sevincten aynen gözlerim firladi yerinden :KK66:

gece gece kalkip dans edebilmen! sunu diyim sana bu kilolar fazla dayanmaz :nazar: devam et böyle!

günaydın canımm, cok sevindim sağlam adımlarla gitmene,:nazar:
bi yandan sporunu ihmal etme e mi, sarkmasın yağları giden deri. :KK69:

umarım dediğin gibi olur canım ya, cok seviyorum dans etmeyi, üseniyorum üseniyorum bir an geliyor gece 3te bile kalkıp patlıyo o enerji :KK66:

teşekkür ederim, insallah ikimiz icin, hatta tüm diyetle cabalayan kızlar icin güzel sonuclar alırız.

Pes et-mi-yo-ruz ! :KK71:

Ve hedefim günde 4,5 - 6 lt arasında su içmek :nazar:

Canım yapma bunu sakın günde 3 litreyi bile geçmek çok kötü sonuçlara yol açabiliyor.

Böbreklerin belli bir su atma kapasitesi var aşırısını içtiğinde böbrek bu suyu atamayıp kana geri yolluyor kan değerlerini düşürüyor çok zararlı uzun süre sürdürülürse komaya bile sokar.

Ben yılla önce 4 litre içeyim demiştim de birkaç gün sonra halsizlik başağrısı başdönmesi... Başıma gelmeyen kalmadı meğer sudanmış 3litreye indirmiştim de düzelmişti. Bence bol su içeceğim diyorsan en fazla 3 litre iç:)

Kolay gelsin bu arada başarılar:)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu diyete başlayacağım. fakat uygulayanlara bir kaç sorum olacak ; bonfile var menüde. bonfile derken? hayvanın neresi oluyor yani alırken nasıl belirteceğim? birde bonfileyi nasıl bir yöntemle pişiriyorsunuz? şimdiden teşekkürler...
:KK56:

günaydııın kızlaaar.
en son cumartesı sabah 58 kılo ıle yazlıga gıdecegımı yazmıstım.

eveet gıttım geldım.

cumartesı aksam ızgara tavuk yedım yanında bır kasık pılav da yedım:KK17: ve salatamı ayırıp yagsız yedım.

pazar sabah ceyrek gevrek bır yumurta ve bır bardak sut içtim.ara ögun bır elma yedım.saat 4 gıbı cok az bulgur pılavı 1-2 kasık ve yıne 1-2 kasık nohut yedım.

yememek elde degıldı.cunku karsımda 4 kısı ve oh cok guzel olmus kızım ellerıne saglık ıkı kasıkta sen al bu lezzetı kacırma dıye benı coook tahrık ettıler.
dusunun yemegı ben yapıyorum ama yememeye calısıyorum cok zor.

neyse kacırdım sonucta ama cokta degıl:KK17:

herneyse dondum ve sabah tartıldım.ben 58 ın ustune cıkmaması ıcın dua ederken cıktım ama 57.5 kılo yazıyordu tartımda:KK8:yanı tum kacamaklarıma ragmen yarım kılo daha gıtmıs.

bu arada aramıza yenı arkadaslar gelmıs.hosgeldınız.bol sans ve ırade dılıyorum.

bu arada roxalanne senıde cok cok tebrık edıyorum.

yıne gorusuruzz:KK3:

X