- 22 Temmuz 2019
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.341
Merhaba,
Bugün benimde ilk günüm şu an 77 kiloyum
Bugün benimde ilk günüm şu an 77 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel gidiyorsun canım. Harika sonuçlar alacağına eminim. Ara verme süren doldu bi kaç güne kadar bende başlayacağımarkadaşlar selam bugün 2. günüm gayet zindeyim ama çalışanlar için bu diyet pek doğru olmaz bence.
bu arada bugün 2. gün ve öğle yemeğinde 1 dilim salam var o konuyu araştırdım. bizdeki salamlar 1 dilimi A4 inceliğinde biliyorsunuz bahsettiği o değil. yaklaşık olarak 200gr diye tabir ediliyor. yani yurt dışındaki salamlar ham ve bir dilimi dana gibi olduğu için kalınca bir dilim yiyeceğiz. sonuç olarak midem hafif kendim hafif mutluyum. 1.5 kilo vermişim. su çok önemli dün 2.5-3 litre su içtim. diyetin 4. günü bazı listelerde 25 gr bazı listelerde ise 250 gr peynir yazılmış. doğrusu 250 gr arkadaşlar. bazıları bu diyette 250 gr peynir mi olur diyerek onu düzeltmiş sanıyorum.ama 250 gr yağsız peynir olması gerekiyor köy peyniri olmaz. yağsız lor da yokmuş. ben süzme almış bulundum ama lıght peynirleri öneriyorlar. 25 gr yiyim demeyin düşer bayılırsınız. benden sonra yapacaklar varsa belki bir yerlerde bu yazımı görebilirler
ara verince ne oluyordu evet ara verme yazıyordu ama ne olacağını okumamıştım. eğer sende başlarsan birlikte devam ederiz =)senin boy kilo yaŞ durumun nedirÇok güzel gidiyorsun canım. Harika sonuçlar alacağına eminim. Ara verme süren doldu bi kaç güne kadar bende başlayacağım
Canım emziriyorsan bol su içmeye dikkat et süt yapar kaç aylık bebek senin boy kilo nedirİsveç diyetine başladım 2.günüm bitti. 13.güne kadar tartılmayacağım. Sonucu yazarım.
Kaçamaksız ve listeye göre gidiyorum. Sporumu da yapıyorum. Emzirdiğim için sanırım bazen çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum. Kaldı 11 gün dayanırım.
Bebek 16 aylık ek gıdaya geçtiğimiz için daha rahatım.Canım emziriyorsan bol su içmeye dikkat et süt yapar kaç aylık bebek senin boy kilo nedir
benim ilk 2 günüm çok rahattı evdeydim ve motiveydim ama sonrası çok zorladı. 3. gün dışarı çıkmak durumunda kaldım ve akşamında artık tepem dönüyordu ertesi sabahta toparlanamadım. dışarı çıktığım 3. gün öğlen öğünümde biraz kaçtı. o gün bir kaç lokma kaçamak yaptım o günden sonra fena açlık çekmeye başladım. belki de kaç gündür aç kaldım onun birikimiydi. yine de 500 gr daha verebildim. dün 5. günümdü sabah havucumu yedim ama hazırlıklardan dolayı öğle öğünü yine gitti minik kaçamaklar oldu atıştırmak zorunda kaldım ama çok bir yemek yemedim tabi.akşamı da yapamadım kalabalık bir ekip gelince. bugün 5. günümmüş gibi devam ediyorum. yani 1 gün ara vermiş gibi oldum. gerçekten zorlayıcı bir diyetmiş. ama kaçamak yaptığım günlerde de kilo almadım en azından olanı korudum diyebilirim.Bebek 16 aylık ek gıdaya geçtiğimiz için daha rahatım.
Boyum 1.68 kilom 64 tü başladığımda. Hedefim 56kg.
işveç diyeti başarı hikayelerini okuyorum çünkü açım şuan :)
kolay gelsin canm dikkat et bağışıklığımızın güçlü olması gereken şu günlerdeselam kızlar bende bugün başladım 1.günüm 72.3 kilom 13 gün sonra kilomu yazacağım.