- 13 Aralık 2009
- 384
- 13
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.361
Selam kızlar.Ben 1.60 boyundayım ve 65 kiloydum.Kiloydum diyorum çünkü isveç diyetine başladım.Bugün 5.günüm kilom 63'e indi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bende 4 günde 2.5 kilo vermiştim kaçamaklarla dikkat et ben daha sonra bozdum. kilo boy aynıymış senle benm4 günde 2 kilo verdim.Dün kaçamaklarım olduğu için dün hiç kilo verememişim.2 kiloyu 3 günde verdim anlayacağınız.Benim için süper bi rakam.1 aydır evdeyim ve yapmadığım şey kalmadı kilo veremiyordum.İsveç diyeti bana merhem oldu.İnşallah devamı gelir.Ben kararlıyım.Birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim.
Sonuc nedır acabaselam kızlar bende bugün başladım 1.günüm 72.3 kilom 13 gün sonra kilomu yazacağım.
Hayirli aksamlar, nasil gidiyor isvec diyetin? Kacinci gundesin?merhaba arkadaşlar bugün 3.günüm 70.2 ile başladım ve şuan 68.8 kiloyum
Kızlar ben 10 gün dayanabildim.toplamda kaçamaklarımla birtlikte 3 kilo verebildim.Şimdi ramazan girdi araya.Acaba tekrar başlasam mı diye düşünüyorum.ama 3 ay ara vermek lazımmış.Ne yapsam ki bana fikir verir misiniz?