- 3 Temmuz 2018
- 156
- 149
- 42
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.321
69 kg icin mide ameliyati gereksiz bence :)))ben istediğim kiloya düşsemde yemek yemeyi çok seven biriyim acaba mide ameliyatı mı olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
69 kg icin mide ameliyati gereksiz bence :)))ben istediğim kiloya düşsemde yemek yemeyi çok seven biriyim acaba mide ameliyatı mı olsam
Doğru69 kg icin mide ameliyati gereksiz bence :)))
ay evlat acısı gibi 3 kilo fazla tartsaydı keşke ne mutlu olurdunArkadaslar bırkac ay evvel aldıgım tartı yanlıs tartıyormus, dıgıtal ve 3 kg eksık tartıyormus
boyle bırsey olabılır mı ya.. :/ neyse dıyet devam
İsveç diyeti yapmadım ancak tarçınlı türk kahvesi ile 1 haftada 2 kilo vermiştim önerilir..isveç diyeti yapan varmı aranızda arkadaşlar bu başlık daha önceden vardı ama ben başlamayaı düşünüyorumda 13günlük tavsiye edermisiniz?
3 kg filan verebildim. 8 gundeay evlat acısı gibi 3 kilo fazla tartsaydı keşke ne mutlu olurdun
Şubat ayında yeniden yapıcam inşallah arkadaşım.2020 de hala bu diyeti uygulayan ya da baslamayi dusunen var mi kizlar?
Hayir ben daha once bu diyeti hic yapmadim. Ama ununu cok duydum. Yani her aksam biftek diyor onu da surekli alamam. Ama yumurtayla felan olsaydi kesin yapardim. O da protein sonucta. Ogrenciyim malum:)Şubat ayında yeniden yapıcam inşallah arkadaşım.
Sen başladın mı
Ben biftek yerine tavuk göğsü ve yumurta tükettim canım dene bi istersenHayir ben daha once bu diyeti hic yapmadim. Ama ununu cok duydum. Yani her aksam biftek diyor onu da surekli alamam. Ama yumurtayla felan olsaydi kesin yapardim. O da protein sonucta. Ogrenciyim malum:)
Olur canim. Ise yariyor madem bende oyle yapiyimBen biftek yerine tavuk göğsü ve yumurta tükettim canım dene bi istersen
Diyete ara verme sürem dolmadığı için sana eşlik edemiyorum ama takibindeyim canım. Bool bool eksilerBende bugün başladım inşallah istediğim sonuca ulaşabilirim. Daha önce yapmıştım 6 kg vermiştim. Yapan varsa hep birlikte devam edebiliriz motivasyon olur
Bismillah de başla hadiOlur canim. Ise yariyor madem bende oyle yapiyim