Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

süper menümüz farklı olucak ama sen bi gün geriden geliceksin sanırım ben fotoğraflı menü bildirimi yaparım

Valla cok iyi olur. 14 gunde ben 8 kg vermeyi istiyorum cunku kilom fazla belki verebilirim.Eskiden universite sonrasi bu diyetle 6 kg vermistim ve arada kacirmistim..Ama kilomda baya azdi bu halime gore...Resim atarsak daha motive oluruz.

bende isveç diyetini denemiştim. 11 gün dayanabildim ve 6 kilo verdim. Gerçekten başarılı bir diyet listesi ancak sağlığa zararı olabilir. Her liste aynımı bilmiyorum ama benim denediğim liste bu: Katı Kurallarıyla İsveç Diyeti Listesi

Son düzenleyen: Moderatör:
bende isveç diyetini denemiştim. 11 gün dayanabildim ve 6 kilo verdim. Gerçekten başarılı bir diyet listesi ancak sağlığa zararı olabilir. Her liste aynımı bilmiyorum ama benim denediğim liste bu: Katı Kurallarıyla İsveç Diyeti Listesi
Ben 35 yas ustuyum.37 yasindayim. Onerilmez diyor ama devam

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp Image 2019-11-28 at 12.54.20.jpeg

ıspanak cidden iğrenç

Kızlar bu diyetin sağlıksız olduğunu biliyorumdum ama şok diyet olduğunu yeni öğrendim birakicaktim ama bunca eziyete degsin istedim 6 güne tamamlicam 7.günde baya zor bı gün

Kızlar bu diyetin sağlıksız olduğunu biliyorumdum ama şok diyet olduğunu yeni öğrendim birakicaktim ama bunca eziyete degsin istedim 6 güne tamamlicam 7.günde baya zor bı gün
çok düşük kalorili bir diyet. ama protein ağırlıklı beslendiğim için ben 7. gün dışında hiç zorlanmadım. sindirim sıkıntısı oluyo işte. bir zorluğuda o. ama genel olarak benim günlük yaşantımı hiç etkilemedi.

X