Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende sürekli yap bırak yap bırak derken 2 gün önce adam akıllı başladım, başlamadan önce 63.3 tü ilk gün 62.2 oldu bu sabahtan 61.2 , iyi gidiyor şu an için :KK76:
6 gün yapmayı planlıyorum ben geriye 4 günüm kaldı, diyet bitiminde 59 u gorebilirsem çok iyi olacak benim için :KK49:

Bende sürekli yap bırak yap bırak derken 2 gün önce adam akıllı başladım, başlamadan önce 63.3 tü ilk gün 62.2 oldu bu sabahtan 61.2 , iyi gidiyor şu an için :KK76:
6 gün yapmayı planlıyorum ben geriye 4 günüm kaldı, diyet bitiminde 59 u gorebilirsem çok iyi olacak benim için :KK49:
Beni cezbeden düşük kilolarda bile etkili olması. Sizin kilonuz da düşük ama maaşallah iyi vermissiniz. Ben 67.5. dayanabilirsem 13 yapacağım ve ben de inşallah 59.9 da olsa 50leri ucundan yakalamak istiyorum.

Pazartesi benimle, bırakmadan (sağlık dışında), 13 gün yapacak olan var mı?

Devam ediyor musunuz?
Ben de yarın başlıyorum inşallah:dua:

Kızlaaar bende bugün basladim kilom 54.2 48 kilo olmak istiyorum. Birbirimize destek olalım. Kahve mi içtim. Sizler ne alemdesiniz. Allah yardımcımız olsun:KK39:

Kızlaaar bende bugün basladim kilom 54.2 48 kilo olmak istiyorum. Birbirimize destek olalım. Kahve mi içtim. Sizler ne alemdesiniz. Allah yardımcımız olsun:KK39:
Bende başladım bugün dün yapmıştım ama gece bozdum bugün yeniden basladım ben yazdım ama dönen olmadı senle burdan yazalım olur mu günlük sonuçları

Ben de başladım, 67.4 ile başladım hedefim inşallah 59.9 u görebilmek.
Kahvemi içtim ama ıspanağı bitirmek çok zorladı beni. Ben normalde çok severim ıspanağı ama tuzsuz yiyemedim ya. Hiç tuz, yağ eklenmiyor mu? Zor yedim. Birazdan da eti yiyeceğim ama biraz eklerim tuzu. Onun dışında zorlanmadim.

aksam sadece yumurta yedım domatesten nefret ederım ama su an delı gıbı acıktım kendımı cok zor tutuyorum ama saatler gectıkce sankı karnım gıdıyo bugun79 kıloydum bakalım uc gun sonra tartılıcam hafta da uc gun fıtness yapıyorum eger sansınız varsa sızde yapın cok faydası olacak emınım

aksam sadece yumurta yedım domatesten nefret ederım ama su an delı gıbı acıktım kendımı cok zor tutuyorum ama saatler gectıkce sankı karnım gıdıyo bugun79 kıloydum bakalım uc gun sonra tartılıcam hafta da uc gun fıtness yapıyorum eger sansınız varsa sızde yapın cok faydası olacak emınım
Bende çok açım yeşil çay içtim 1 saat önce şu iç bol bol

Bende acikma olmadı, gayet rahattim ama düşük karbonhidrat diyeti yapiyordum, midem alışkın yani.
Ben günlük tartilmadan duramıyorum ya. Dün ilk gunumdu ve bu sabah tartildigimda -800 gr :nazar:
Sabahki kahvemi içtim, birazdan yoğurt yiyeceğim ve salam (gerçekte jambonmuş).

X