- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaldı 1, benim kaldı 2. Bakalım Pazartesi tartı ne diyecek Aslinda merak ettigim az kilo vermem hormon bozuklugu ile alakali mi?! Cok yavas kilo veriyorum. Spor da yapiyorum. Eskiden olsa daha cok verirdim...
Canım benim durumum da aynı 77 de kaldım. Benimki guatr yüzünden sende de hormon bozukluğu var gayet normal yani . Biz diğerlerinden daha yavaş kilo veririz ilk hızlı gidenlerde ödemdi zaten . Instagramda 65hedef diye biri var. Onun sayfasını incele bi canım . 101 kiloyken 52 kilo vermis diyetisyen olmadan şok diyetler yapmadan . Bende biraz onun gibi beslencem isvecten sonra WW ile .
Günaydın, dün akşam yemeğine ekleme yaptım sadece salata yemedim 3 küçük balık 4 yemek kaşığı mercimek çorbası ve aşırı tatlı krizim tuttuğu için 5 hurma yedim..
Bu sabah 61.8 ten 61.4 çıktım, ilk günün sonucu -400 gram
Bugün senin son degil mi? Adetin bitti mi? Ben simdi bikac gün ara verip,doktorla görüsürüp sonra kafama yatan baska bir rejim ile baslayacagim. Sosyal medya kullanmiyorum canim. Nette gördügüm seylere de pek inanmiyorum Herbalife ile ablam iyi kilo veriyormus ama almanyada yok :/ bilemedim valla. En son yaptigimda daha cok kilo vermistim simdi ise sadece 4kg.
Günaydın, dün akşam yemeğine ekleme yaptım sadece salata yemedim 3 küçük balık 4 yemek kaşığı mercimek çorbası ve aşırı tatlı krizim tuttuğu için 5 hurma yedim..
Bu sabah 61.8 ten 61.4 çıktım, ilk günün sonucu -400 gram
Selam kızlar. Bugün diyetimin son günü ama ben bugün hiç iyi değilim. Hiç bisi yiyemiyorum midem bulaniyo . Dünde çok iyi değildim ama bugün çok kötüyüm. Valla son tavuk ve salatayı yiyemedim midemi bulandırdı zaten başım da dönmeye başladı . Esim en sonunda bi posta azar çekti bırak şu diyeti sağlığından olacaksin aptal misin sen diye. Bi tane kızarmış ekmek üstüne bi bal sürdüm yedim biraz toparlandim valla gene iyi bile dayandım bence . Benden bu kadar size kolay gelsin canlarimm
Kizlarrr isvec diyetine bastan baslasam kilo verir miyim?
Canım benim 6kg vermissin 13 günde. Daha ne olsun? 1 ay yapsan 12kg. Az mi? Bende 4kg verdim. Hem sanirim Obezite olanlar daha cok veriyorlar. Ben simdilik birkaç gün mola yapip,persembe doktora gidip sonra 900 kalori diyetine baslayacagim. Cünkü o gerçekten de tok tutuyor. Asker diyeti de var 3 günlük. Onu da deneyebilirim. En azindan asitli icecekleri, cekirdegi falan biraktim aksamlari. Hic cikolata falan da yemedim 2 haftadir. Buda bir basaridir. Sali günü de yine haftanin 3 günü havuza baslayacagim
Bende daha 1 parca çikolata bile yemedim halbuki hep masanın üstünde eşim yiyo sürekli. Cips kola hiç tüketmedim. Ama spor yaptığım için galiba son 3 gün halsizlik başladı. Bugünde su bile içerken midem bulandı. Sabah kahvemi bile içemedim ki ben kahve hastası bi insanım ac tok fark etmezdi. Bi daha yapacagimi sanmıyorum çünkü eşim çok kızdı. Yarım sandviç ekmeğine salatalık domates az biraz kaşar koydu onu da yedim. Valla bayilcak gibiydim kız rengim falan atmış. Yarından itibaren düzenli yemek ve sporla ben gene veririm kilo . Midem zaten küçülmüş çok çok yiyemem . Abur cubur da yemem olur biter.
Kendini yipratmanin,hasta etmenin bi alemi yok canim benim. Bende marketten geldim eve, o deli gibi sevdigim redbull ve cikolatalarin yanindan gectim buda benim icin bir basari. Bence ara ver ve kahvaltini güzel yap,kahvalti gercekten de cok önemli. Ben bu diyetin sayesinde koca kase yesil salata yiyorum hem de tuzsuz sadece hakiki zeytinyagi ve limon. Asiri tuza karsi da hassaslastim buda bir basari benim icin. Irtibatta kalalim lütfen... Bende önümüzdeki hafta bakacagim durumlara...
Tabiki konuşmayı kesmeyelim canım. Valla ben tuzsuz yiyemedigim için çok az tuz ekliyodum diyette . Ama gerçekten çok halsizlestirdi bugün beni. Spor bile yapamadım. Kesinlikle kahvaltının önemini öğrendim bu diyette . Normalde ben kahvaltı yapmazdım zaten öğlen uyanıyodum ama diyete başladığımdan beri sabah 7.30 da kalkıyorum. Daha da bu diyeti yaptirmicak zaten eşim . Hatta adam diyet lafı duyunca gözlerinden ateş firlatiyo resmen bana Ben seni gobeginle seviyorum boşver diyeti diyo kendi maşallah fidan gibi . Gerce evlendikten sonra 12 kilo da ona aldırdım ama boyu uzun kaldiriyo kiloyu bu arada yoğurt kurunu kesinlikle dene canım. Metabolizma hızlandıriyo ve gobek yağlarini yakıyo. Aciya alerjin varsa yada mideni rahatsiz ediyosa eger tarcinli falan olani var internetten bak bi .
Ben haftanin 3 günü antibiyotik kullaniyorum sabahlari, bos mideye yani sadece kahvenin üstüne icince (ki isvec diyetinde öyleydi) midemden ölüyordum.
Ben 10-11 gibi kalkiyorum, suan calismiyorum yani farksiziz
Canim benim esin seni öyle begeniyorsa, zorlama fazla. Porsiyonlarini azalt, sporuna devam et yine verirsin ki kilo. Adam tek basina yemekten sklmistir artik yani
Ben youtube dan zumba videolarina baktim ahahaha evde zumba yaparim belki oda baya kalori yakiyormus... degisik degisik videolar var. Spor salonlarini sevmiyorum ve sadece yürüyüsün faydali olacagini düsünmüyorum acikcasi...
Bebiş düşünüyoruz canım. Şimdi hamileyken de kilo alırsam bu sefer çok kilolu olurum diye şimdi kilo vermeye çalışıyorum hem kendi hemde bebiş sağlığı için. Bide çocuğunun peşinde dolanırken zorlanan nefes nefese kalan bi anne olmak istemiyorum . Bide kalp hastalıkları falan irsi bizde . Onun korkusu da var . Ki spor konusunda bende senin gibi düşünüyorum. Tek başına yürüyüş çok etkili olmaz . Kardio yapmak lazım yağ yakmak için. Esim beni begeniyo ama ben kendimi beğenmiyorum çok kilo aldım beyim saolsun . Eski kıyafetlerimi elbiselerimi giymek istiyorum. Ahhh ahhh kadın olmak da zor iş valla .
Hadi bakalim Hayirlisi canim. En önemlisi kendini iyi hissetmen tabi ki de. Ben pesini birakmayscagim. 70e inene kadar devam
77kg ile bitirdin simdi isvec diyetini degil mi?