Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

2. günüm bugün.
12 gibi kahvemi içicem. Öğleyin 100 gram yoğurt diyo ama en küçük bulabildiğim hazır yoğurtlar 200 gramdı. Bakalım nasıl ayarlıcam. Bir de salam yerine jambon yicem 2 dilim, salama göre çok daha ince çünkü

Ben yoğurdu kendim yap
2. günüm bugün.
12 gibi kahvemi içicem. Öğleyin 100 gram yoğurt diyo ama en küçük bulabildiğim hazır yoğurtlar 200 gramdı. Bakalım nasıl ayarlıcam. Bir de salam yerine jambon yicem 2 dilim, salama göre çok daha ince çünkü
Ben market yogurtlarini yiyemiyorum.acayip sislik yapiyir bende. O yuzden yoğurd kendim evde yapiyorum

Kızlar size tavsiyem bu diyet bittikten sonra yemeğe abur cubura sakın saldirmayin yoksa verdigimiz kilonun 2 katini geri alırız kilomuzu korumamiz lazım yoksa yaptigimiz diyet boşuna olur.

Kizlae ben Salata ve yoğurt a gram a bakmıyorum bir kase yoğurt yiyorum salata da zaten tuzsuz ama diğer olan her şey de gram i na göre yiyorum bugün 9.günüm

Kızlar benim baktığım diyet listesinde yoğurt 200 gr değil 100 gr. Salata da bir gram sınırı yok. biftek 200 gr. Ve meyve öğle değil akşam yenilecek yazıyor. Tabi o farm etmez çünkü öğünler arası geçiş yapabiliyoruz. ayrıca salam 2 değil 1 dilim yaziyor bende.

Kızlar size tavsiyem bu diyet bittikten sonra yemeğe abur cubura sakın saldirmayin yoksa verdigimiz kilonun 2 katini geri alırız kilomuzu korumamiz lazım yoksa yaptigimiz diyet boşuna olur.
Aynen katılıyorum. 13. Gün ramazan denk gelecek. Havalar çok sıcak ben kendimce kilo almamak için şöyle yapicam Kızartma hic yapmicam. hep közleme haşlama ızgara seklinde tuketicem. ekmek hiç tüketmicem. Tabi ezan okuyunca bol su icicemiz için pek iştah kalacağını düşünmüyorum :KK76:

Aynen katılıyorum. 13. Gün ramazan denk gelecek. Havalar çok sıcak ben kendimce kilo almamak için şöyle yapicam Kızartma hic yapmicam. hep közleme haşlama ızgara seklinde tuketicem. ekmek hiç tüketmicem. Tabi ezan okuyunca bol su icicemiz için pek iştah kalacağını düşünmüyorum :KK76:
Doğru soyluyon iyi fikir bende öyle yapıcam. Slam bende de 1 dilim yazıyor aynıdır zaten menuler.
Valla bugün pazara gittim çok halsiz kaldım. Öğle yemegim ıspanak, 1 adet domates, 1 adet meyva yaziyordu. Ama ben ıspanak, domates, elma ve küçücük ekmek yedim bayilacaktim az kalsın arada ekleme yapıyorum napayim kızlar dayanamiyorum:KK43:

Kızlar çok halsizim. Birde bugün 2 cam sildim. Halıları topladım yerleri vileladim. Ütü yapacaktim ama hal mi var. Şimdi koca gelicek ona yemek hazırlamak lazim. Vay ben ölmüşem:KK53:

2.gün de bitti
Kaçamak olarak nane limon içtim sadece, bir de salam yerine 2 dilim jambon yedim. Meyve olarak da muz yedim. Bunun dışında sorun yoktu

Kızlar benim baktığım diyet listesinde yoğurt 200 gr değil 100 gr. Salata da bir gram sınırı yok. biftek 200 gr. Ve meyve öğle değil akşam yenilecek yazıyor. Tabi o farm etmez çünkü öğünler arası geçiş yapabiliyoruz. ayrıca salam 2 değil 1 dilim yaziyor bende.
Benim listede de bu şekilde. Ama aslında orijinal isveç diyetinde salam değil jambon veriliyomuş. 2 dilim portakal suyu olan kısım da 2 dilim portakal sanırım. En azından ben öyle yapcam

X