Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnternette bu diyet hakkında öyle şeyler yazıyo ki, yok gut hastası olursunuz yok kel kalırsınız, yok metabolizma hızınız %50 düşer.
Ben 13 günde bunların olcağına inanmıyorum nedense, o zaman ağır grip geçirip iştahı giden biri de mi gut olcak mesela

İnternette bu diyet hakkında öyle şeyler yazıyo ki, yok gut hastası olursunuz yok kel kalırsınız, yok metabolizma hızınız %50 düşer.
Ben 13 günde bunların olcağına inanmıyorum nedense, o zaman ağır grip geçirip iştahı giden biri de mi gut olcak mesela
13 günde bisey olmaz bence de. Ve diyet bitiminde hemen ramazan baslayacagi için kilomuzu koruma şansımız var. Ayrıca ben diyete tam anlamıyla uymuyorum. Akşam yemeginde dün haslanmis tavuk yedim bu akşam yarım porsiyon taze fasulye ve yeşil salata yicem. Yani bunyemi o kadar zora sokmucam bakalım böyle de ise yarayacakmi

Acliktan oldum vallahi bugün:KK43: bi de yaz temizliğine kalkistim 4 günde bitirdim her yer miss gibi oldu ama Bende bittim bugün mutfak dolaplarini silerken bayılacaktım neredeyse:KK43:

13 günde bisey olmaz bence de. Ve diyet bitiminde hemen ramazan baslayacagi için kilomuzu koruma şansımız var. Ayrıca ben diyete tam anlamıyla uymuyorum. Akşam yemeginde dün haslanmis tavuk yedim bu akşam yarım porsiyon taze fasulye ve yeşil salata yicem. Yani bunyemi o kadar zora sokmucam bakalım böyle de ise yarayacakmi
Bu diyetten sonra hamburgere pizzaya saldırılırsa tabii kilo geri alınır. Kilo vermekten daha önemli olan şeker bağımlılığından kurtulma isteğim. 13 gün çikolata falan yemezsem demek ki durabiliyomuşum diyerek kendimi motive edicem. Senin yaptığın da iyiymiş eğer dayanamazsam ekleme yaparım ben de. Şimdilik sorun yok zaten ilk gün daha ne sorunum olcak:confused: akşama et var diyerek mutlu oluyorum :KK70:

2 parça bifteği yağsız tavada pişirip yicem akşam, tanesi 90 gram kadarmış. Yağsız tuzsuz yavan olcak ama en azından sevdiğim bi şey:KK31: o ıspanaktan sonra hele, ayy korkunçtu:KK57:

Ben hergün tartılmayı düşünüyorum sonucuda hergün buraya yazcam zaten Bu şekilde daha motive olurmuşum gibi geliyo çünkü
Ben 1 hafta sonra tartilcam daha önce her hafta tartıliyordum daha heyecanlı oluyor aradan zaman gectigi için merak ediyorsun:))

Bu diyetten sonra hamburgere pizzaya saldırılırsa tabii kilo geri alınır. Kilo vermekten daha önemli olan şeker bağımlılığından kurtulma isteğim. 13 gün çikolata falan yemezsem demek ki durabiliyomuşum diyerek kendimi motive edicem. Senin yaptığın da iyiymiş eğer dayanamazsam ekleme yaparım ben de. Şimdilik sorun yok zaten ilk gün daha ne sorunum olcak:confused: akşama et var diyerek mutlu oluyorum :KK70:
:)) ben dün akşam dondurma kacamagi yaptim bugün daha dikkatliyim cumartesi sabahi tartilicam merakla bekliyorum sonucu. 57.1 kiloyum o kadar ugrastim en fazla 55.5 gördüm tartida umarim 52 53 leri görürüm

Bende bugün mutfak dolapları sildim. Bitti çok şükür. Cami yarına bıraktım. Bende hal kalmadı. Neyse pes etmek yok. Ben çarşamba tartilicam
Hali lar camlar perdeler dolaplar her yer misss:temizlik:
Bide çekmece içleri gardirop ve dolap içlerini de duzenlidim 4 günde tüm ev bitti çok şükür

Kızlar benim bugün 8.günüm dün tartildim 5 kilo vermisim hiçbir şey fazla yemedim eksikte bugün arkadaslarimla buluştu m öğlen yemeği yiyemedim 5 te yoğurt yedim bir dilim salam 6 da et ve salata yedim yarının öğle yemeğini bugüne aldım bugununku öğle yemeği yarın yicem sabah ve akşam menú leri aynı cunku

Evet ilk günü başarıyla bitiren arkadaşlarımı ve kendimi tebrik ediyorumm:) Suanda kahvemi içiyorum. Kendimi çok hafif hissediyorum. Kahve inanılmaz metobolizmami hızlandırıyor. Dün plates de yaptim. Bugün az önce cam sildim. Halim kalırsa bugunde plates yapicam

X