- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.441
http://www.isvecdiyeti.gen.tr/isvec-diyeti-listesi.html bulabilirsin buradan.kizlar,
mesajlariniz beni aska getirdi .. bende baslamak istiyorum bu diyete :)
bir zahmet bana diyet listesini ulastirabilir misiniz?
butun topici gezdim, bulamadim bi turlu?
12 kiloyu 12 gunde verdim canim normalde 3 ay dinlenmesi gerekiyor vucudun ama benim diyetimden sonra razaman basladigindan dolayi metabolizmam zaten baya sasirmisti.hemen baslamasaniz daha iyi olur en azindan 1 hafta mola verinBen tavuk yiyince alerji oluyorum artik.13 gunden sonra tekrar basa mi donuyoruz.12kiloyu ne kadar zamamda verdiniz
Tuvalet sorunun icin onerim kefir icebilirsin ama taze olmasi gerek bir cay bardagi kafidir beni cok rahatlatmisti :)ya ewt tuvalet sorunum var brz ama bu kg vermeye ck engel dgl bnce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sporu agir yaparak kilo verme hizini degistiremezsin olan kas oranini arttirirsin. Kasim artmasi cok da tavsiye edebilecegim bir durum degil bazen cok abarti durabiliyor. Tavsiyem yuruyus yap ama uzerine cok yorucu hareketler yapma ben kilo verdigim donemde max 20 dklik bolgesel hareketler yapiyordum ender saracin onerdigi hareketler cok ise yariyordu. Ayrica kolay terleyebilen biri degilim dersen de evde zumba yapabilirsin ben 15 dk dayanabildim sonrasi pert :) inanilmaz ter attiriyo :) ayrica olusan kaslari eritmek cok zor ama mevcut kaslarini guclendirirsen daha faydali olur canim :)Sporumu hic aksatmadan yapiyorum vucudum inanilmaz değişti ama tartida ayni kilodayim garip yani kas agirligim mi artti acaba cok yoğun spor yapıyorum bu ara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhabaYarın için de izin verdim ben kendimebir sonraki gün başlayacağım. Çok halsiz olmazsam spor da yapacağım inşallah
Kahveyi istediğimiz kadar içebiliyor muyuz acaba
evet canım yağdan değil kastan gidiyor vs diye yorumlar gördümEvet bence de konu canlı tutulmalı ki motive olalım birlikte.
İlk gün iyi geçti,bol yeşillikli salatamı yiyerek son öğünümü tamamladım az önce.
1,5 lt su içtim bakalım 13 günü tamamlayabilecek miyiz :)
Çok adapte olmuş durumdayım inşallah direncim kırılmaz..
Araştırırken şu dikkatimi çekti,tartıda kilo kaybı var ama görüntüde pek incelme olmuyor diye yorumlar okudumUmarım öyle değildir.
Evet ilk gündeyim yoldaş :) Ben hindi salam aldım Pınar Aç Bitir hem uygun fiyatı hem de lezzetli,ayrıca kalınlık serçe parmak kalınlığını geçmemeli diye düşünüyorum.Minik minik kesip tadına vara vara yemeyi planlıyorum :) Kesme şeker kahveye karıştırılıyor ama ben şeker kullanmadığım için Nescafe classic içiyorum.Hadi bakalım kolaylıklar bizeevet canım yağdan değil kastan gidiyor vs diye yorumlar gördüm
seninde ilk gün sanırım
canım salam tavuk mu hindi mi? 1 dilim salam az değil mi? anlamadım
salataya neler kattın?
kesme şekeri kahvenin içine mi atıyorsun?
bu diyette çok ucu açık soru var o yüzden sana sordum canım =)
o zaman canım aç bitirden kaç dilim yemeliyz çok ince o.Evet ilk gündeyim yoldaş :) Ben hindi salam aldım Pınar Aç Bitir hem uygun fiyatı hem de lezzetli,ayrıca kalınlık serçe parmak kalınlığını geçmemeli diye düşünüyorum.Minik minik kesip tadına vara vara yemeyi planlıyorum :) Kesme şeker kahveye karıştırılıyor ama ben şeker kullanmadığım için Nescafe classic içiyorum.Hadi bakalım kolaylıklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?