Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

yeşil çayı da bilmiyorum canım ya. ekstra bişey yiyip içmeyin demiyorlar ama sen bilrisin. ben ekstra bişey yapmadım ilkinde. ikincide bitki çayı içtim 1,5 kilo az verdim
. Ya ama yesil vayin ya da bitki caylarinin ne zarari olcakki😞bir de diyeti yaparken spora haliniz kaliyomu yapiomusunzz??

Arkadaslar hafta sonu isvec diyetine uyamadim malesef suan ne yapmaliyim kaldigim yerdenmi devam etmeliyim yoksa yeniden mi baslamaliyim nasil oluo bilen arkadaslar bana yardim edebilirler mi? Cok moralim bozuldu..

Ben kaldigim yerden devam ettim. Yani bende dun bozdum ama diyet yemeginin haricinde eklemeler yapmadim, sadece oldugum yerde mevcut olan en saglikli seyi yedim aksam yemegi icin. Yine kilo vermis bulunmaktayim ama dun'e nazaran, gramla bile olsa dahi. Kacinci gunden itibaren bozdunuz?

Basta yapamam sandim ama belim sekle girdigini gordukce yaptikca yapasim geliyo😀😀kizlar bugun 4.gunum selulitlerim gozle gorulur bir sekilde azaldi👏👏👏toplamda yaklasik 1.5 kilo verebildim.1.gun 64.700 smdi 63 geldim.ama gecen sene 60 kiloydum sanki o halimden daha zayifim gbi geldi bana.bu yuzden de sudan ve kastan kaybettigimi sanmiyorum.sizlerde siklasma nasill??

Kabizlik olmamasi icin ben yesil cay ictim gunde iki fincan.. siyah cayda arada cok acik sekersiz ictim.. porsiyonlarim yenilmesi gerekenden dahada azdi hic 200 gr biftek yemedim ama hafta sonu guzel bi kahvalti ugruna yaktim diyetimi bugun kizdim kendime ve hicbisey yemedim aksam bi cok az salata falan yedim.. bakalim yarin tartida kac olucam diyetin sonunda 52 olmakti amacim..

Son düzenleme:
Kabizlik olmamasi icin ben yesil cay ictim gunde iki fincan.. siyah cayda arada cok acik sekersiz ictim.. porsiyonlarim yenilmesi gerekenden dahada azdi hic 200 gr biftek yemedim ama hafta sonu guzel bi kahvalti ugruna yaktim diyetimi bugun kizdim kendime ve hicbisey yemedim aksam bi cok az salata falan yedim.. bakalim yarin tartida kac olucam diyetin sonunda 52 olmakti amacim.. bakalim haftaya pazartesi bitio alisio insan bugun hic aclik hissetmedim 😊😊😊

Benim buguun 5. Gunumm.galiba senin 4.ben bugunu saymazsam 4 gun uygulamis oldum 64.700 le basladim 62.700 geldim bu sabah.alistim artik yemeklere ama spora halim kalio sizler yapiomusunz??

Bide cogu 4-5 gunde daha cok vermis acaba az kiloluyla cok kilolu olanlar farkediyomu

tabiki canım kilon fazla ise ve diyette olmayıpta drek isveç diyetin iyaptıysan yaklaşık olarak 10 kilo gidiyor. ama ben gibi daha önce de zaten sıkı bir diyette olupta sadece şok diyet niyetine göre yaptıysan ancak 4-5 kilo veriyorsun. ben 75 kilo ile yapmıştım 2. isveçi 4 kilo verdim.

selam kızlar,
bende uzun zamandır siteyi takip ediyordum. Bu diyeti yapmaya karar verince bu topiğe yazmaya karar verdim. İşin açıkçası böyle şok diyetlerin tabi ki beni bi anda tığ gibi yapmayacağını biliyorum, ama kilo fazlası olanlar bilir, haftada 1 kilo-500 gram insanın azmini kırabiliyo, o yüzden bu diyetle en azından tartıda gördüğüm şeyle motive olmak istiyorum. Bugün 2. günüm diyete uyuyorum ama mesela biftek yerine bu akşam yağsız köfte yedim. Bu tarz değişimlerin bi zararı olur mu? çünkü yağsız kıymanın içine tuz dahi hiç bir şey eklemediğim için kalori açısından biftekten daha bile azdı ama tam emin olamadım. Bide bu 200 gram doğru değil mi? çünkü çok fazla gibi geliyo gözüme ve yanlış bişey yapıyo gibi düşünüyorum. son sorum; aralarda günde en azından 1 bardak yeşil çayın ne gibi bi zararı olur? şimdiden çooook teşekkürlerrrr
(bu arada ilk gün 1.300 verdim)

Kizlar ya benim 9.gunumde gezmem varr gunum var yani😄acaba 6 gun yapip arami veriiim yoksa 9 gun yapip oyle mi ara veriim.bir de ara verme kac gun suruyo1 ay mi

Kizlar ya benim 9.gunumde gezmem varr gunum var yani😄acaba 6 gun yapip arami veriiim yoksa 9 gun yapip oyle mi ara veriim.bir de ara verme kac gun suruyo1 ay mi

Arastirmalarima gore 3 ay diyorlar.. bende basladim ve devam ettiremedim regl donemime falan denk geldi derken 6. Gunu bozdum.. acaba regl bittikten sonra yeniden baslayabilirmiyim bende bunu merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…