Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Toplamda 4,5 kg verdim. Daha çok vermeyi umuyordum. Ama ben bir kaç sene önce zayıflama ilacı kullanıp 1 ayda 11 kg vermiştim. Sanırım o ilaçlar sonrasında kilo vermeyi zorlandırıyor :26:

Olabilir ama 10 gunde 4.5 kilo cok ii bence bende versem super olur yeter bile bana 56.9 ile basladim sabah 54.4 idim 52 olsam bu diyete yeter bana daha sonra saglikli beslenmeye devam edicem.. ozallikle hamur isi ve tatliyi kesicem.. gunde 2-3 defa tatli cikolata falan yerdim ama 4 gundur yemiyorum dayanmaya calisiom alisirim 13 gunde sanirim..

Bence rahat inersin 52 ye. İlk 2 gün çok zor zaten. Hele 1 haftayı tamamla acıkma hissi de kalmıyor.. Tek derdim çikolata benim de, sadece onu çekiyor canım

Diyetin 10. Günündeyim. İlk gün 1,3 kg verdim. Sonraki günler hep 400gr. Fakat bugün dünle aynı. Anlamadım yani, bütün bir gün aç gezdim ama kilo kaybı yok. Çok şaşırdım :26:

üstteki mesajım sanaydı.sorununla ilgili düşüncemi paylaşmıştım.benimde başıma gelmişti..yeni üyeyim acemiliğimden yanlış yere yazdım sanırım:)

Dun sabah 54.4 idin isten geldigimde 54.7 ciktim ve cok moralim bozuldu rejimin disina ciktim.. sabah yine 54.4 ciktim oglende bozdum diyeti tum motivasyonum kacti cok uzgunum suan.. ve regl donemim geldi agrilarim var regl doneminde kilo kaybi olmayabiliyormus biraksam mi acaba bosunami ugrasiyorum ki ben 😟

merhaba bayanlar. ben 1 hafta ara ile 2 defa isveç diyeti uyguladım ve toplamında 9,5 kilo vermiş bulunmaktayım. gitti 21,3 kilo kaldı 6-7 kilo. darısı kalanların başına. hedefe az kaldı. DURMAK YOK DİYET VE SPORA DEVAM

gerçekten tebrikler bencede bu diyet 1 hafta arayla yapılabilir hiç sağlıksız değil ufak eklemeler yapılabilir hatta ama süper sonuç almışsın.

Arkadaslar bazi siteler 46 gunluk isvec diyeti falan dio sizin yaptiklariniz 13 gunluk dimi?bir de benim bugun 3. Gunum kabizlik basladi gbi ne yapmayilim?son bir soru olarak yesilcay icilebiliniomu??

ben hergün başlicam diyorum ama erteliyorum durmadan..benim en büyük sıkıntım ben çok fazla çay tüketirim..sizinde böyle sewdiğiniz içecekler wardır..onlar olmadan nasıl yaptınız anlatırmısın ??

gerçekten tebrikler bencede bu diyet 1 hafta arayla yapılabilir hiç sağlıksız değil ufak eklemeler yapılabilir hatta ama süper sonuç almışsın.

bende sğlıksız olduğunu düşünmüyorum gerçektende. protein ve karbonhidrat ağırlıklı bir diyet. benim hoşuma gitti şahsen

Arkadaslar bazi siteler 46 gunluk isvec diyeti falan dio sizin yaptiklariniz 13 gunluk dimi?bir de benim bugun 3. Gunum kabizlik basladi gbi ne yapmayilim?son bir soru olarak yesilcay icilebiliniomu??

evet benim yaptıklarım 13+13=26 günlük yaptım ama ikisi aradında 5 günlük bir boşluğum vardı. yai 31 günde 2 defa tekrarladım anlayacağın

yeşil çayı da bilmiyorum canım ya. ekstra bişey yiyip içmeyin demiyorlar ama sen bilrisin. ben ekstra bişey yapmadım ilkinde. ikincide bitki çayı içtim 1,5 kilo az verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…