- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.961
Herkeseee merhabaaa , Bugün isveç diyetinee başladımmmm inşallahh bozmadan devam edebilrimmm tek korkum kiloları hızlıc geri almak :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmm kullanma öyle şeyler bence. bebk düşünüyoruz ya hani. doktorlar vitamini bile çok kullanmayın diyorlar. zaten gidiyor kilolar boşver
Herkeseee merhabaaa , Bugün isveç diyetinee başladımmmm inşallahh bozmadan devam edebilrimmm tek korkum kiloları hızlıc geri almak :26:![]()
Haklısın tatlım, bende araştırdım net birşey demiyorlar. Riske girmeye gerek yok.![]()
Teşekkür ederim :)) bakalim zaten maksimum 6 kilo versem yetecek dayanmam lazim :$Canım öncelikle kolay gelsin, umarım bozmaz ve kaçamak yapmazsın. Diyet sonrası dikkat edersen hızlı kilo alacağını düşünmüyorum![]()
aynen canım zaten daynıyorsun bu diyete kilolarda gidiyor böyle. bundan sonrası önemli olan belki 2 3 kilo daha verirsem 6. günde bırakırım canım benm dedim ya okulla birlikte çok zor oluyor belki okul tatile girince denerim tekrar. ama belkide devam ederim canım ama bunu bıraksam bile ekmeği hayatımdan çıkardım sağlıklı yaşama devam bundan sonra.
merhaba arkadaşlar ben de bu diyete başladım bugün 3. günüm 65.1le başladım bugün 63.6 çıktım sabah ama et öğünlerini genelde tavuk olarak tükettim. kabızlık oldu bugun yeşilçaya ağırlık vereceğim. ilk gün çok zor açlık... ikinci gün halsizlik mutsuzlukk ama 3. güne harıka başladım çok dinçim açlık halsizlik yok. benimde kilo vermek dışında istediğim şey ekmeği azaltıp hatta yok etmekti. inşallah diyet sonunda da en azından buna devam ederim. benim de önerim listeye düzenli uymak. vücut için protein çok önemli et tavuk balık ve yumurta tüketimini mutlaka yapın belirtilen miktarın dışında çay kahve tüketmeyin.
hepimize kolay geleeee![]()
Gunaydin arkadaslar. Cok az kacamaklarimda olsa 3.gune geldim sabah 66.6 geldim. 13 gun sonunda 62 olsam harika olur.. yanliz basladigimdan beri kabizlik yasiyorum sizdede boylemi?
1.gün 68.7
2.gün 67.3
3gün 66.6
Diyetin 10. Günündeyim. İlk gün 1,3 kg verdim. Sonraki günler hep 400gr. Fakat bugün dünle aynı. Anlamadım yani, bütün bir gün aç gezdim ama kilo kaybı yok. Çok şaşırdım :26:
Ideal kiloya ulastikca zor verilio diolar acaba ole bisey mi ki? Ya da regl doneminiz yakin mi?
İdeal kiloma daha 10 kg var maalesef. Regl günüme de çok var. Bakalım yarın ne olacak?
Cok moralim bozuldu ya sabah 54.4 idim simdi 54.7 ciktim cok canim skildi diyette verilenlerdende az yedim ama neden ya 😭
Aynı saatlerde tartıl bence canım. Gün boyu su içiyoruz ondandır. Bi de verilenden az yeme, metabolizmanı onlar hızlandırıyor çünkü.
Insallah canim oledir sabah tekrar tartilicam.. senin nasil gidio?
Umarım şu duraklama devam etmez. Zaten 3 günüm kaldı. Onda da veriyim istiyorum![]()