• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Herkeseee merhabaaa , Bugün isveç diyetinee başladımmmm inşallahh bozmadan devam edebilrimmm tek korkum kiloları hızlıc geri almak :26::1::1:

Herkeseee merhabaaa , Bugün isveç diyetinee başladımmmm inşallahh bozmadan devam edebilrimmm tek korkum kiloları hızlıc geri almak :26::1::1:

Canım öncelikle kolay gelsin, umarım bozmaz ve kaçamak yapmazsın. Diyet sonrası dikkat edersen hızlı kilo alacağını düşünmüyorum :16:

Haklısın tatlım, bende araştırdım net birşey demiyorlar. Riske girmeye gerek yok. :54::54:

aynen canım zaten daynıyorsun bu diyete kilolarda gidiyor böyle. bundan sonrası önemli olan belki 2 3 kilo daha verirsem 6. günde bırakırım canım benm dedim ya okulla birlikte çok zor oluyor belki okul tatile girince denerim tekrar. ama belkide devam ederim canım ama bunu bıraksam bile ekmeği hayatımdan çıkardım sağlıklı yaşama devam bundan sonra.

aynen canım zaten daynıyorsun bu diyete kilolarda gidiyor böyle. bundan sonrası önemli olan belki 2 3 kilo daha verirsem 6. günde bırakırım canım benm dedim ya okulla birlikte çok zor oluyor belki okul tatile girince denerim tekrar. ama belkide devam ederim canım ama bunu bıraksam bile ekmeği hayatımdan çıkardım sağlıklı yaşama devam bundan sonra.

Ekmeği çıkarmak çok akıllıca bence de. Ben de mağaza yöneticisiydim. Tüm gün ayakta, çalışma saatleri belli olmayan bir iş. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi olmazsa, dayanamazsan okul tatile girince yaparsın. Senden birşey istiycem, mart ayı hamile kalmak isteyenler listesi konu başlıklı topiğe bir sıkıntımı yazdım, bir de sen baksana, belki bi fikir verirsin :16:

merhaba arkadaşlar ben de bu diyete başladım bugün 3. günüm 65.1le başladım bugün 63.6 çıktım sabah ama et öğünlerini genelde tavuk olarak tükettim. kabızlık oldu bugun yeşilçaya ağırlık vereceğim. ilk gün çok zor açlık... ikinci gün halsizlik mutsuzlukk ama 3. güne harıka başladım çok dinçim açlık halsizlik yok. benimde kilo vermek dışında istediğim şey ekmeği azaltıp hatta yok etmekti. inşallah diyet sonunda da en azından buna devam ederim. benim de önerim listeye düzenli uymak. vücut için protein çok önemli et tavuk balık ve yumurta tüketimini mutlaka yapın belirtilen miktarın dışında çay kahve tüketmeyin.
hepimize kolay geleeee:16::16::16::16::16:

merhaba arkadaşlar ben de bu diyete başladım bugün 3. günüm 65.1le başladım bugün 63.6 çıktım sabah ama et öğünlerini genelde tavuk olarak tükettim. kabızlık oldu bugun yeşilçaya ağırlık vereceğim. ilk gün çok zor açlık... ikinci gün halsizlik mutsuzlukk ama 3. güne harıka başladım çok dinçim açlık halsizlik yok. benimde kilo vermek dışında istediğim şey ekmeği azaltıp hatta yok etmekti. inşallah diyet sonunda da en azından buna devam ederim. benim de önerim listeye düzenli uymak. vücut için protein çok önemli et tavuk balık ve yumurta tüketimini mutlaka yapın belirtilen miktarın dışında çay kahve tüketmeyin.
hepimize kolay geleeee:16::16::16::16::16:

Ya ben coook acik sekersiz cay iciyorum acikcasi isyerinde icmeden olmuo.. bende 56.9 ile basladim tam 55 tim bu sabah mutluyum.. 3. Gunumdeyim sabah biraz bulantim oluo ama..

Gunaydin arkadaslar. Cok az kacamaklarimda olsa 3.gune geldim sabah 66.6 geldim. 13 gun sonunda 62 olsam harika olur.. yanliz basladigimdan beri kabizlik yasiyorum sizdede boylemi?

1.gün 68.7
2.gün 67.3
3gün 66.6

Gunaydin arkadaslar. Cok az kacamaklarimda olsa 3.gune geldim sabah 66.6 geldim. 13 gun sonunda 62 olsam harika olur.. yanliz basladigimdan beri kabizlik yasiyorum sizdede boylemi?

1.gün 68.7
2.gün 67.3
3gün 66.6

Bende kabizlik yok cunku bir tane bitki cayi iciyorum yesil cay genelde.. bende bu sabah 54.4 geldim cok mutluyuuum 😊😊😊

Diyetin 10. Günündeyim. İlk gün 1,3 kg verdim. Sonraki günler hep 400gr. Fakat bugün dünle aynı. Anlamadım yani, bütün bir gün aç gezdim ama kilo kaybı yok. Çok şaşırdım :26:

Cok moralim bozuldu ya sabah 54.4 idim simdi 54.7 ciktim cok canim skildi diyette verilenlerdende az yedim ama neden ya 😭

Aynı saatlerde tartıl bence canım. Gün boyu su içiyoruz ondandır. Bi de verilenden az yeme, metabolizmanı onlar hızlandırıyor çünkü.

Back
X