- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.821
olabilir canım hem de güzel olur
Tatlım ileride zaten bu öğünler istemeden küçülürbide sana bişi sorucam . demişsin ya verdiğim kilolar yağdan gitti diye. nasıl anladın?
sabah 08:00 veya 09:00
4 çorba kaşığı müsli yada gevrek bir bardak yarım yağlı süt veya yağsız süt,
veya beyaz peynirli domatesli kepek ekmeğine tost, çay ve bitki çayları
veya beyaz peynir, yumurta, domates salatalık ve yeşillik 5 zeytin
(alternatif 3 dilim hindi salam, sucuk,) alternatifler haftada en fazla iki kez geçerlidir bunu unutmayalım:)
ara öğün 11:00 veya 12:00
5 adet diyet kraker veya
1 porsiyon meyve veya
7 adet badem ile 2 adet ceviz içi bitki çayları veya
4 adet kuru kayısı 6,7 tane fındık veya 2 adet kuru incir
öğle: 13:00 veya 13:30
1 kase (küçük) çorba
200 gram ızgara tavuk,(köfte, biftek, balık)
yağsız salata (elma sirkesi, nar ekşisi, balzamik)
ara öğün: 15:00 veya 15:30
1 porsiyon meyve ve bitki çayları
akşam: 18:00 veya 18:30
1 kase çorba
3 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
yağsız salata (elma sirkesi, nar ekşisi, balzamik)
salata yerine yoğurt tercih edilebilir.
VEYA
1 kase çorba
200 gram ızgara tavuk,(köftei biftek,balık)
yağsız salata (elma sirkesi,nar ekşisi, balzamik)
ara öğün: 21:30 22:30
1 porsiyon meyve ve bir bardak yağsız süt veya bitki çayları
( önemli not öğle yemeğine 15 gün boyuca etli gıdalar seçilecek ve o öğünde yoğurt olmayacak) Akşam yemeği öğününde haftada 3 kez olmak şartı zeytinyağlı sebze yemekleri tercih edilecek. Haftada en az 3 kez et ürünleri ve balık ürünleri tüketilecek. 15 günde bir ara öğüne sütlü tatlı tercih edilebilir:
TUZ YOK, MAKARNA VE PİRİNÇ PİLAVI YOK. KAHVALTIDA 2 YADA 3 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ tercih edilecek.
SEÇENEKLER: öğle öğünlerine 3 çorba kaşığı bulgur pilavı eklenebilir. et tercih edilmeyecek yanında zeytinyağlı sebze yemekleri tercih edilebilir.
Çok acıkma durumlarında ( 1 avuç beyaz leblebi ve bitki çayları tüketilebilir)
çok teşekkür ettim kayıt altına alımıştır liste
Tatlım ileride zaten bu öğünler istemeden küçülürbide sana bişi sorucam . demişsin ya verdiğim kilolar yağdan gitti diye. nasıl anladın?
canım bu soruyu sonra gördüm kusura bakma. yağdan gittiğini şöyle biliyorum. daha öncesinde zaten diyetteydim yaklaşık 1,5 aydır. su ödem falan zten başlarda attım. bide bel çevremde incelme oldu 1 beden küçüldüm.kas kaybı olduğunu da pek sanmam çünkü spor yapıyorumoradan anladım.
canım bu soruyu sonra gördüm kusura bakma. yağdan gittiğini şöyle biliyorum. daha öncesinde zaten diyetteydim yaklaşık 1,5 aydır. su ödem falan zten başlarda attım. bide bel çevremde incelme oldu 1 beden küçüldüm.kas kaybı olduğunu da pek sanmam çünkü spor yapıyorumoradan anladım.
anladım tatlım. ben spor yapamıyorumçalışıyorum, 2 yaşında kızım eve gittiğimde uyutana kadar bacaklarıma yapışık halde geziyoruz. hiç fırsatım kalmıyor açıkçası ama isveçten sonra sana gönderdiğim diyet listesine devam etmeyi düşünüorum. hedefime ulaşırım inşallah
Merhaba arkadaşlar buraya kaç kere yazdım kaç kere bu diyete başladım bilmiyorum ama artık istediğim kiloya düşmem gerek...
yaptığım diyetlerle 2 ayda zor da olsa 6 kilo verdim ama uzun zamanda kilo vermek bana göre değil..
haziranda düğünüm var ve vermem gereken 10 kilo var :18::18: bende yapıcam zorlansamda başarıcam bu sefer
eğer sağlıki bir sıkıntın yoksa bu diyeti yapabilirsin. ben 3, günümdeyim ilk gün kadar zorlanmıyorum. ama tatlı krizleri hariç:) ben 1,100 kg verdim 2 günde 10 kilonun hepsini veremesende 5-6 kg rahat verirsin diye düşünüyorum ama diyetin dışına çıkmazsan. kolay gelsin şimdiden bol kilo vermeler:))
sıkıntım yok çok şükür vardı atlattım,3 ay var önümde verebilirim diye düşünüyorum plates ve yürüşte yapıcam :44:
plates ve yürüş yaparsan ozaman 3 aya kadar 15 bile verirsin:)
hatta düğün telaşında istemeden kilo veriyorsun ben son 10 günde 5 kg vermiştim:)) gelinligim bol bol durmuştu:)
Allah bağışlasın. bugün 3. güne başladık hadi hayırlısı sabah 1,100 kg vermiştim, böyle giderse süper:) enerji azalması bendede var ama bünyemizin alışacağını düşünüyorum. bide tatlı krizleri olmasa tam olacak
Günaydınlaarr:)
Bugüüünn toplamda 4.2 kilo verdim.
1.gun: 76.3
2.gun: 75.1
3.gun: 74.6
4.gun: 74.3
5.gun: 73.5
6.gun: 73.0
7.gün: 73.0
8.gün: 73.3
9.gün: 72.7
10.gün: 72.1
bu düşüş hiiiçç bitmesin istiyoruumm:)
hadi gözüm aydın. 5500 ile 5800 arası bitireceksin diyetişimdiden hayırlı olsun
Günaydın kızlar diyete başlamış bulunmaktayım gazam mübarek ola
Ayy insallahh. Gerci 70 oliym tam diyodum ama arada bozmak zorunda kaldim malesef.
Diyet bitince naptiin? Kilon nasi hafif bi artis fln oldumu?
Mutlaka sonuna kadar devAm et.esim benle birlikte sadece aksam yemeklerine katilmak zorunda kaliyo, o bile kilo verdi:)
Hadi hayirli olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?