- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.781
bende pazartesi baslayacağım 95 kiloyum 172 boyum sanırım kilosu fazla olanlar daha çok kilo veriyor:))
ozaman birlikte başlayalım uyarmı sana
tabi başlayalım bana uyar
merhaba canlar. tekrardan hoş geldiniz. isveçe kuralına uygun yaparsanız sonuç alacağınız kesin. ne açsınız ne tok ama aça daha yakınama sakın kaçamak yapmayın hatta mümkünse sakız bile çiğnemeyin. kurallarına harfiyen uyum. benim isveçte ki 12. günüm. yarın bitiyor inşallah.daha tartılmadım ama zayıfladığımı biliyorum. diyet öncesi iyi gelmeyen pantolon ve eteklerim artık iyi gelmeye başladı ve belimde incelme mevcut. ben hiç kaçamak yapmadım. ıspanak yerine karnabahar. et biftek yerine tavuk göğsü biftek kullandım. sevmeyenler kullanabilir. kalori miktarları aynı sayılır çünkü. 2 martt yada 3 martta kaç kg verdiğimi yazarım inşallah başarılar. SEASUN yarın son gün var mı bi gelişme
12. gün balıklı gün geçen hafta en çok balıklı günde zorlanmıştım. balık yedikten sonra tatlı krizim tutuyo çünkü. Ama bugün vücut alışmış herhalde daha az tepki verdi. Aslında en dolu dolu günler menüde balık olan günler. yarın 13 ve ben hala tuvalete çıkamadım.
ve bugün son bitti inşallah. ama benim sana tavsiyem tuvalete çıktıktan sonra tartıl. çünkü bağırsakların dolmuştur. diyetten sonra bitki çayı iç az yemeye devam et. tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartıl. aksi taktirde moral bozukluğu yaşayabilirsin.bilmem anlatabiliyormuyum arkadaşım
günaydın arkadaşlar kahvemi içerek başlıyorum diyete benle başlamak isteyen arkadaşlar buyursun lütfen yolumuz uzun
bende şuan kahvemi içiyorum ve start verildi:) haydi bol kilo vermeler
Merhabalar bugün tartıldım 200 gr daha verseydim 6 kilo verecekmişim Maşallah 5,800 yani Maşallah derseniz sevinirim. Allah sizede hayırla sağlıkla nasip etsin. yanlız tuvalete sadece 1 kere çıktım 13 günde. yemek posaları da var içimde ağır çeken. Sevgili yol arkadaşıma sevgiler. artık girmem bu kısma hepinize sevgiler. arkadaşlar iyice karar verin lütfen. bu diyette kaçamak yaparsanız etkisini bozarsınız kahvede kalori yok ama 1 kere müsade ediliyor. mevzu kalori değil. herşey ayarlanmış. yabancı sitelerdende aratıp orjinal listelere bakın. yorumları okuyun google çeviriyo biliyosunuz sağolsun :) hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?