Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bazen zor ağlamaklı bazen kolay... Allah'ın izniyle 11. güne kadar geldim. yaptığmesela dün ım yemeğe (canınız çekmesin söylemeyim) saldıracaktım neredeyse ama zor tuttum kendimi. aslında şu 11. günde düşünülmesi gereken asıl soru 14. günde nasıl davranışlarda bulunulacağı. 13 günlük emeğe yazık etmemek gerek. Bunun için bugünden düşünmek gerek. Hayırlısı.

arkadaşalar bende başlayacağım pazartesi hafta sonu misafirlerim var 13 gün misafiirde almayacağım misafirliğede gitmeyeceğim inşallah 13 günün ardındanda yüzüm gülecek.86 kiloyum

günaydıınn yeni bir günee
hem de haftanın son günüü:)

bugün 4. günüm.

başlangıçtan itibaren 2 kilo vermişim.

1.gün: 76.3
2.gün: 75.1
3.gün: 74.6
4.gün: 74.3

herkese çok güzel bir gün dileriiimm

ne güzel az kalmış şimdiden tebrikler :) ben ikinci günüme başladım 500 gram gitmiş bile pek aclık olmadı bende( tabi bu rejıme baslamadan rejim yaptıgım ıcın ) sanırım bu rejım bıtınce yıne aynı sekılde az az ama sık yıyerek rejıme devam etmelıyız uzun bır surekı vücudumuz alıssın o yeme düzenine umarım yapabılırız yazada az kaldı :)

iyi günler arkadaslar isveç diyetine baslayacağım yapıp ve başarılı olan varmı? kaç kilolardan kaç kiloya düştünüz. bana yardımcı olun((

arkadaşalar bende başlayacağım pazartesi hafta sonu misafirlerim var 13 gün misafiirde almayacağım misafirliğede gitmeyeceğim inşallah 13 günün ardındanda yüzüm gülecek.86 kiloyum

bende pazartesi baslayacağım 95 kiloyum 172 boyum sanırım kilosu fazla olanlar daha çok kilo veriyor:))

merhaba canlar. tekrardan hoş geldiniz. isveçe kuralına uygun yaparsanız sonuç alacağınız kesin. ne açsınız ne tok ama aça daha yakın ama sakın kaçamak yapmayın hatta mümkünse sakız bile çiğnemeyin. kurallarına harfiyen uyum. benim isveçte ki 12. günüm. yarın bitiyor inşallah.daha tartılmadım ama zayıfladığımı biliyorum. diyet öncesi iyi gelmeyen pantolon ve eteklerim artık iyi gelmeye başladı ve belimde incelme mevcut. ben hiç kaçamak yapmadım. ıspanak yerine karnabahar. et biftek yerine tavuk göğsü biftek kullandım. sevmeyenler kullanabilir. kalori miktarları aynı sayılır çünkü. 2 martt yada 3 martta kaç kg verdiğimi yazarım inşallah başarılar. SEASUN yarın son gün var mı bi gelişme

inşallah hedefine ulaşmışsındır. peki vücutta orantılımı zayıfladın dışardan bakınca anlaşılıyormu ve sarkmalar falan oluyormu. gerçi ben halim kalırsa sporla birlikte bu diyeti yapmayı düşünüyorum.

sizlerin ne kadar verdiğini çook merak ediyorum:) aynen daha 4. günüm ama çok katıyımdır, hiç kaçamak yapacağımı sanmıyorum.
kilo vermem azaldı ama bu kadar çektikten sonra inşallah çok çok kilolar veririz.
ayrıca boyunuz ve kaç kiloyla başladığınızla ilgili de bilgilendirebilir misiniz acaba sonunda?

canım benim hedefe daha çok var ben sadece vücudumu şaşırtmak için kullandım bunu ve faydası oldu. benim vücudum orantılı kilo alır orantılı verir canım. sanırım yapımdan. bende sporla yapacağım dedim de ilk 2 gün eliptik kullandım 3.gün kallsın dedim. inşallah sen yapabilrisin. sarkma oldu diyemem pek fazla çünkü ben 2 aydır diyetteydim ve sporda yapıyordum ondan olmadı canım çok güzel toparladım ama birazcık kollarımda var sarkma onlarada ağırlık çalışmayı düşünüyorum.

benim az kaldı yarın son günüm inşallah 2 yada en geç inşallah 3 martta kaç verdiğimi yazacağım ama ben daha öncede diyette olduğum için fazla veremesemde üzülmeyeceğim3-4 kg vermiş olsam bana yetecek inşallah

ayyy çok heveslendim inşallah pazartesi başlıcam. teşekkürler:)

benimde bugun 2. Gunum ögle icin bekliyorum kahveden sonra acikmiyorsun ama aksama kadar yogurtla durmak zo olacak gibi 30 kg fazlam umarim birazda olsa bu diyetle verebilirim . Ayrıca hergun Leslie ile 2 mil yürüyorum ve squart yapiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…