- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.501
Ben aksam ispanak yemesem salata yerim yumurtanin yerine ya ders calisiyorum zaten cok fazla ugrasmak istemiyorum gene bitki cayiyla falan yerim :)
Iyi aksamlarr,
Bugun annem eve elinde bir elma sirkesiyle gelmis ozel bi sirkeymis yemeklerden once 2 kasik icilicekmis bakalim bugun baslicam simdi aksam yemegimi yicem azicik gece kaldi ama ogleni de 3 gibi yemistim anca vakit oldu bir de final donemim zaten gece gec saate kadar ders calisicam gibi gozukuyor
Kızlaaaar inanamıyorum. 4. günü de bitirmek üzereyiz. Yuppiii
Darısı bana 2. Günüm bitti. Kaç kilo verdin?
ben sabahları tartılıyorum, yani yarın tartılcam 4 günün sonucunu görmek için ama ilk 3 gün 1.6kilo verdim. Süper değil ama iyi bi başlangıçsenin nasıl gidiyor?
Vee bildirim zamani geldii.
Sabah: sekersiz nescafe
Oglen: biftek,salata
Ara: 4 cilek
Ara2:2 kayisi,3-4 badem
Aksam: iki yumurta,domates
Ilk gunden kacamak yapmam hic iyi olmadi gercekten ozur diliyoruum. Ama gece uzun valla yatana kadar kesin yakarim onlari
Yediklerin kalorili yağlı değil hiç takma o kadarı etkilemiyor emin ol. Daha önce bu diyeti yaptığım için biliyorum. Ben neler kaçırmıştım :))
Slm kızlar misafirlerim gitti ve bir simit yedim çok azda tatlı acaba yarın baştan başlasam mı devam mı etsem bilemedim
Neyse yarın sabah kahve içerim öğle yemeğini es geçer sadece akşamı yerim bide spor yaparım olur biter...
offf ya offf,
yine 76.3
okuyorum burda kızların yazdıklarını, arada diyeti bozduk, atıştırdık ama yine de az biraz daha verdik, diyorlar
ben yeminle bozmuyorum ya, dün öğlen ıspanak yedim, yağsız, salçasız, tuzsuz,bu kadar
akşamda, sadece 1 dilim salam ve 1 yumurta yedim
listedekinden bile daha az, ama canım hiç yemek istemedi, yoksa yerdim, daha az yiyeyim çabasında değilim:2:
dün bir arkadaş adetin mi yakın demişti ya, inşallah sebep budur
c.tesi hastalanmam lazım, acaba bu yüzden mi:18:
Günaydınlar Herkese ,
Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim
4 günde
Maşallah çok güzel vermişin. Tebrik ederimGünaydınlar Herkese ,
Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim
4 günde
Harika cnmm, süpersin devam. Bu arada mart değil mayıstayız :) Açlık başımıza vurmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?