Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben aksam ispanak yemesem salata yerim yumurtanin yerine ya ders calisiyorum zaten cok fazla ugrasmak istemiyorum gene bitki cayiyla falan yerim :)

Iyi aksamlarr,
Bugun annem eve elinde bir elma sirkesiyle gelmis ozel bi sirkeymis yemeklerden once 2 kasik icilicekmis bakalim bugun baslicam simdi aksam yemegimi yicem azicik gece kaldi ama ogleni de 3 gibi yemistim anca vakit oldu bir de final donemim zaten gece gec saate kadar ders calisicam gibi gozukuyor

Hadi bakalım şifa olsun canım ev yapımı elma sirkesi gerçekten çok faydalı. Netten araştırırsan bulursun hakkında ki övgüleri. :)

Vee bildirim zamani geldii.

Sabah: sekersiz nescafe

Oglen: biftek,salata

Ara: 4 cilek

Ara2:2 kayisi,3-4 badem

Aksam: iki yumurta,domates

Ilk gunden kacamak yapmam hic iyi olmadi gercekten ozur diliyoruum. Ama gece uzun valla yatana kadar kesin yakarim onlari

Yediklerin kalorili yağlı değil hiç takma o kadarı etkilemiyor emin ol. Daha önce bu diyeti yaptığım için biliyorum. Ben neler kaçırmıştım :))

Yediklerin kalorili yağlı değil hiç takma o kadarı etkilemiyor emin ol. Daha önce bu diyeti yaptığım için biliyorum. Ben neler kaçırmıştım :))

Ay teşekkür ederim canım moral oldu vallahi, zaten enerjim bitti resmen bu gece daha ders çalışmam lazımdı oysa bir duş falan alıcam olmadı kahve yapıcam artık ayılmak için şekersiz içerim gene biliyorum diyette yok ama sınavlarımdan önemli değil bir fincan ya yarın büyük çoğunlupu bitiyor zaten tam gaz devam diyet yapmasak 3 katı yicez zaten

Slm kızlar misafirlerim gitti ve bir simit yedim çok azda tatlı acaba yarın baştan başlasam mı devam mı etsem bilemedim
Neyse yarın sabah kahve içerim öğle yemeğini es geçer sadece akşamı yerim bide spor yaparım olur biter...

Bence de devam et canim sonra bastan bastan insan skiliyor diyetten. Kacinci gunundesin bilmiyorum ama sabah ekmek varsa onu yeme seker de atma kahvene karbonhidrat alma yani sirf protein git spor yap biseycik olmaz

Ben kahve icmedim arkadaslar ve yatiyorumm, hepinize iyi geceler dua edin bana sinavlarim iyi gecsin :)

offf ya offf,
yine 76.3
okuyorum burda kızların yazdıklarını, arada diyeti bozduk, atıştırdık ama yine de az biraz daha verdik, diyorlar
ben yeminle bozmuyorum ya, dün öğlen ıspanak yedim, yağsız, salçasız, tuzsuz,bu kadar
akşamda, sadece 1 dilim salam ve 1 yumurta yedim
listedekinden bile daha az, ama canım hiç yemek istemedi, yoksa yerdim, daha az yiyeyim çabasında değilim:2:
dün bir arkadaş adetin mi yakın demişti ya, inşallah sebep budur
c.tesi hastalanmam lazım, acaba bu yüzden mi:18:

Ben de regl öncesi 1 hafta su toplamaya başlıyorum ve en az 1 kılo sisiyorum. Biliyorum sinir bozucu ama lütfen sabret. Eminim Haftaya salı ve ya çarşamba senin kilonda daha hızlı bir düşüş olacak. Bence 13ü bitirelim ne olursa olsun

Günaydınlar Herkese ,

Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim

4 günde

Günaydınlar Herkese ,

Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim

4 günde
Maşallah çok güzel vermişin. Tebrik ederim
Harika cnmm, süpersin devam. Bu arada mart değil mayıstayız :) Açlık başımıza vurmaya başladı

:)) evet orası kesin

Kızlaaar an itibariyle tartılmış bulunmaktayım. Sonuçlar beni tatmin ediyor, neticede okadar da kolay kilo veremiyorum.
1. gün 81.5
2. gün 80.6
3. gün 80.5
4. gün 79.9
5. gün 79.4
Toplamda 2.1 kilo gitti 4 günlük diyet sonrası. İnşallah bu hızla devam eder
hepimize gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…