- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.001
günaydın arkadaşlar.benim bugün 3. günüm.2 günde 1.6 kg vermişim :):) yalnız bu çizelgeyi nasıl güncellicez her defasında aynı yerden çizelge mi oluşturucazz
Tebrik ederim,inşAllah istediğin kiloya inersin
isveççiler nerdesinizzz :) bu diyeti sadece ben mi yapıyorum yahuu :)
Selam canıım. Bende bugün bu diyete başlamayı düşünüyorum. Geçen haftadan beri 5 günde 5 kilo diyetini yaparak 5 kilo verdim ama son 2 gündür kilomda değişiklik gözlemleyemedimo yüzden isveçe geçeceğim. Beraber yapalım mı? Yaşın boyun kilon kaç acabaa?
Merhaba bende burdayım:)benim de 2.günüm,iyi gidiyor,dünkünün baş ağrısı da geçti çok şükür!boyum 1,72,kilom 79....13 gün sonra tartılacağım...veya ilk haftanın sonunda:)
merhaba :) o baş ağrısı bende hala geçmedibu arada ben dayanamıyorum her gün tartılıyorum :):)
Günaydın,eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa,bence devam edilebilir.Ben 13 gün yapmayı düşünüyorum...Başarılar:)bugün benimde ilk günümdü canlaaar.75 kiloyum 162 de boyumm.bende şöle 13 gün sonunda 5 kilo falan vermek istiyorum öyle 2-3kiloyla kalmaktan çok korkuyorumm.6.gün sonunda bıraktıktan sonra bekliyomuyuz başlamak için yoksa ara verip devam eedebilirmiyiz?
Allaaaaaaam cok heycanliyiiiiiiim:)))) Yarin sabah basliyorumdakka dakka yazmamak icin once gece yatarken gunum nasil gecti aciktim mi bayildim mi diye yazip bir de ertesi sabah kiloda olan yada olmayan degisimleri paylasmayi daha mantikli buldum:) Ben ki kilo vermekte en zorlanan insanlardanim Bu 13 gunde kilo verirsem herkes verir.
kızlar benim ilk günüm, akşam öğününde biftek yerine tavuk yicem, sorun olmaz umarım.
Merhaba başımın ağrısı geçti geçmesini ama asabiyimbu da geçer inşAllah
canm bende tavuk yiyorum biftek biraz masraflı oluyor.. tavuklada gayet veriliyor benim 5. günüm 4 günde 3.1 kg vermişim
Allaaaaaaam cok heycanliyiiiiiiim:)))) Yarin sabah basliyorumdakka dakka yazmamak icin once gece yatarken gunum nasil gecti aciktim mi bayildim mi diye yazip bir de ertesi sabah kiloda olan yada olmayan degisimleri paylasmayi daha mantikli buldum:) Ben ki kilo vermekte en zorlanan insanlardanim Bu 13 gunde kilo verirsem herkes verir.
slm canım benim 4. günüm bu diyette ama beraber yapalım teşvik ederiz birbirimizi:) 3 günde 2.8 kg verdim şuan 91 kiloyum boyum 177. senin kaç? bu arada 5 günlük diyet nasıl oluyor paylaşır mısın.
157 boyy ve saabahki tartı macerama gore 58 kiloo :)canııım burdann bakabilirsiiin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?