Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selammm ben de geldim aranıza, isveç diyetini bir arkadaşımdan duydum, kendisi 15 kg vermiş 13 günde, ama bayan değil, erkekler daha mı kolay kilo veriyor acaba, ve sanırım ne kadar fazla kilonuz varsa o kadar fazla veriyorsunuz, örneğin 100 kg ın üzerindekiler ilk 10-15 kg ı çok kısa sürede verebiliyorlar. benim 20 kg fazlam var, bu diyetle 10 kg'a yakın verebilirsem 3 ay sonra tekrarlayıp kurtulmak istiyorum çok sıkıldım yavaş yavaş vermeye sabrım kalmadı artık.

Kuzu selam

Benim birinci günüm bugün, sen de bugün başladıysan yoldaş olalım mı

ben bugün harfiyen gidiyor sayılırım, yumurtayı fazla haşlamışım midem kaldırmadı, yarım yumurta yiyebildim geri kalan bir buçuk hakkımı da bir meyveyle takas ettim

82.200 ile başladım sabah aç karnına, 45 dk yürüyüş yaptım. Benim de 20 kilo hatta fazlası vermem gerek , bi ay sonra da yaz geldi he.

:18:

Beraber bu diyeti tamamlayalım 13 gün boyunca, günde en az yarım saat de bi şekilde spor yapalım ama yürüyüştür ama evde workout olsun..

Bende bugün basladıım bi çikolata ısırmak dısında cok iyi ve biftek yerin tavuk yedimm öğle ile aksamı değiştirdm malum okudla yumurta olmaz :)) yasım size göre küçük ama bendee yoldass olayımmı

kuşum ben bugün başlayamadım ki, regl olcam bugü yarın, onun bitmesini bekleyip öyle yapıcam. tek düşüncem iş yerime nasıl götürcem o yumurtaları ve enerjimi nasıl yettiricem, ama olsun, kilomuz yakın ben de 79um. sen bugün başladıysan bana emsal olcaksın yani hadi bakalım :)

kızlar önemli bir şey sorucam !!

ben diyeti 4 gün yapıp ara verdim 5. günden devam etsem işe yarar mı, kilo verir miyim?? (daaha önce sormuştum ama...)

Kizlar seruvene biliyorsununz 75.1 ile baslamistim bugun sabah itibari ile 13 gunluk diyetim bitti 68.4 olarak tamamladim:)

harika valla süpersin bende yarın başlıcam allahın izniyle benle başlamak isteyen varsa dahada iyi olur arkadaşlık etmiş oluruz boyum 160 kilom 85
çok kilo aldım piskolojim berbat bi vaziyette 2 ayda 15 kilo zayıflamam lazım

ha bu arada ben lahana kürünede başlıcam 2 sini aynı anda yürütücem bi sakıncası olurmu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…