- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.961
tatlım öğünlerde ki bazı yemekleri yemesekte oluyo mu???
selammm ben de geldim aranıza, isveç diyetini bir arkadaşımdan duydum, kendisi 15 kg vermiş 13 günde, ama bayan değil, erkekler daha mı kolay kilo veriyor acaba, ve sanırım ne kadar fazla kilonuz varsa o kadar fazla veriyorsunuz, örneğin 100 kg ın üzerindekiler ilk 10-15 kg ı çok kısa sürede verebiliyorlar. benim 20 kg fazlam var, bu diyetle 10 kg'a yakın verebilirsem 3 ay sonra tekrarlayıp kurtulmak istiyorum çok sıkıldım yavaş yavaş vermeye sabrım kalmadı artık.
Kuzu selam
Benim birinci günüm bugün, sen de bugün başladıysan yoldaş olalım mı
ben bugün harfiyen gidiyor sayılırım, yumurtayı fazla haşlamışım midem kaldırmadı, yarım yumurta yiyebildim geri kalan bir buçuk hakkımı da bir meyveyle takas ettim
82.200 ile başladım sabah aç karnına, 45 dk yürüyüş yaptım. Benim de 20 kilo hatta fazlası vermem gerek , bi ay sonra da yaz geldi he.
:18:
Beraber bu diyeti tamamlayalım 13 gün boyunca, günde en az yarım saat de bi şekilde spor yapalım ama yürüyüştür ama evde workout olsun..
"kızlar ben bi dilim pasta yedim hemde çikolatalı offfffffffff yarın kaldığım yerden devammm
evet canım öyle yap.... ya ben 5 günde 3 kg verebilir miyim???
evet canım öyle yap.... ya ben 5 günde 3 kg verebilir miyim???
Evet canım ben 5 günde 3 kilo verdim..5 gün biraz kaçamak yaptım ama sporla telafi ettim onuda:)))
maşallah canım ya süper gidiyon aman nazar değmesin ben hala yerimde sayıyom galiba tartılmadım gerçi ama pazartesiyi beklicem
Sende kesin 69 olmuşundur tatlım sıkma canını hem sen nasıl dayanıyosun tartılmadan banada söyle. :)))
Kizlar seruvene biliyorsununz 75.1 ile baslamistim bugun sabah itibari ile 13 gunluk diyetim bitti 68.4 olarak tamamladim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?