• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar,bende bugün başladım..kilom 79...
sabah:kahve
öğlen:2 haşlanmış yumurta,4oo gr ıspanak,1 domates
Akşam:200 gr dana eti,z.yağlı limonlu yeşil salata
Bugün benimde biraz başım ağrıyor,yarın geçer inşAllah..Spor olarak 1 saat normal tempoda yürüdüm.Bol su içmeye çalışıyorum bi de 9u bir arada form çayı içiyorum...

isveççiler nerdesinizzz :) bu diyeti sadece ben mi yapıyorum yahuu :) :34:

Selam canıım. Bende bugün bu diyete başlamayı düşünüyorum. Geçen haftadan beri 5 günde 5 kilo diyetini yaparak 5 kilo verdim ama son 2 gündür kilomda değişiklik gözlemleyemedim :( o yüzden isveçe geçeceğim. Beraber yapalım mı? Yaşın boyun kilon kaç acabaa?

Selam canıım. Bende bugün bu diyete başlamayı düşünüyorum. Geçen haftadan beri 5 günde 5 kilo diyetini yaparak 5 kilo verdim ama son 2 gündür kilomda değişiklik gözlemleyemedim :( o yüzden isveçe geçeceğim. Beraber yapalım mı? Yaşın boyun kilon kaç acabaa?

slm canım benim 4. günüm bu diyette ama beraber yapalım teşvik ederiz birbirimizi:) 3 günde 2.8 kg verdim şuan 91 kiloyum boyum 177. senin kaç? bu arada 5 günlük diyet nasıl oluyor paylaşır mısın.

Merhaba bende burdayım:)benim de 2.günüm,iyi gidiyor,dünkünün baş ağrısı da geçti çok şükür!boyum 1,72,kilom 79....13 gün sonra tartılacağım...veya ilk haftanın sonunda:)

üçüncü günüm bitti öğlen bir gibi kaçamak yaptım ev ahalisinin sucuklu yumurtasına daldım:20::20: ama ceza olarak akşam hiç bişi yemedm :30::30::30: yarın kaldığım yerden devam :6::6::6::6:

bugün benimde ilk günümdü canlaaar.75 kiloyum 162 de boyumm.bende şöle 13 gün sonunda 5 kilo falan vermek istiyorum öyle 2-3kiloyla kalmaktan çok korkuyorumm.6.gün sonunda bıraktıktan sonra bekliyomuyuz başlamak için yoksa ara verip devam eedebilirmiyiz?

Allaaaaaaam cok heycanliyiiiiiiim:)))) Yarin sabah basliyorum :D dakka dakka yazmamak icin once gece yatarken gunum nasil gecti aciktim mi bayildim mi diye yazip bir de ertesi sabah kiloda olan yada olmayan degisimleri paylasmayi daha mantikli buldum:) Ben ki kilo vermekte en zorlanan insanlardanim Bu 13 gunde kilo verirsem herkes verir.

bugün benimde ilk günümdü canlaaar.75 kiloyum 162 de boyumm.bende şöle 13 gün sonunda 5 kilo falan vermek istiyorum öyle 2-3kiloyla kalmaktan çok korkuyorumm.6.gün sonunda bıraktıktan sonra bekliyomuyuz başlamak için yoksa ara verip devam eedebilirmiyiz?
Günaydın,eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa,bence devam edilebilir.Ben 13 gün yapmayı düşünüyorum...Başarılar:)
Allaaaaaaam cok heycanliyiiiiiiim:)))) Yarin sabah basliyorum :D dakka dakka yazmamak icin once gece yatarken gunum nasil gecti aciktim mi bayildim mi diye yazip bir de ertesi sabah kiloda olan yada olmayan degisimleri paylasmayi daha mantikli buldum:) Ben ki kilo vermekte en zorlanan insanlardanim Bu 13 gunde kilo verirsem herkes verir.

Kolay gelsin:)bugün benim de 3.günüm:)yola devam:)

:72::72::46:canım bende yarın başlıcam bu diyete beraber devam edelim benimde boyum 160 kilom çok fazla 83 inşallah bende bi 7 8 kilo veririm 13 günün sonunda inşallah başarılı oluruz

hergün yazalım birbirimizi motive edelim

Son düzenleme:
Back
X