- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.041
canım ben bugun lahana çorbası diyetine başladım 1 hafta yapıp isveçe geçicem işte ama işe yarar mı bilmiyorum :/
canım bende isveç yaptım ama bozmak zorunda kaldım dün lahana çorbamı yaptım bende bugün lahana diyetine başlıyorum 1 hafta sonra isveç diyetine geçicem birbirimizi motive edelim
sakızcccıııı ço0k dogru söylüyorsun canım oruçluymuşuz gibi düşünelim ve şimdiye kadar olan yemelerimize sayalım hadi hayırlısı bugün sabah tartıldım 83 kiloyum bakalım lahana diyetiyle nekadar zayıflıyacagım kızlar sizde yazın kilolarınızı
sabah tartiya ciktigimda cok heycanliydim:) 1 kg 200 gr gitmisinanamiyorum. Aksam yatarken biraz aciktim midem kazindi ama uyu gecer dedim gecti:))) Devam kizlar devam. dedigim gibi ben kilo veriyosam herkes verir cunku denemedigim diyet kalmamisti. Dukan da bile 1 kilo veremedim ben.
Yalniz kizlar bi tuvalet sorunu oluyoonun icin dun gece su form caylarindan ictim bi poset. sabah cikamadim ama su an bi hareket var gibi. yani tuvalet sorunu da cozulse yarim kilo daha az cikicam biliyorum
canım bende isveç yaptım ama bozmak zorunda kaldım dün lahana çorbamı yaptım bende bugün lahana diyetine başlıyorum 1 hafta sonra isveç diyetine geçicem birbirimizi motive edelim
sakızcccıııı ço0k dogru söylüyorsun canım oruçluymuşuz gibi düşünelim ve şimdiye kadar olan yemelerimize sayalım hadi hayırlısı bugün sabah tartıldım 83 kiloyum bakalım lahana diyetiyle nekadar zayıflıyacagım kızlar sizde yazın kilolarınızı
malesef o sorun bendede var canımoda çok huzursuz ediyo
Balim ben dukanda 1 kilo bile veremedim. Cok da moralim bozuldu. Ama hayatimda ilk defa bi diyetin sonucunu aliyorum. Ustelikte bence diger diyetler gibi kafa karistirici diil.canım bende dukan yapıyorum ama bir şeyler ters gidiyo sanırım kilov falan veremedim
7.gunu dusunmemeye calisiyorum:) bugun ekmek vardi sabah. Cok aramadigimi farkettim mesela. Yani yemesem de olurmus. Ama uymak adina yedim. simdi mesela oglen verilen meyveyi yiyorum.Bi elma aldim onu yiyorum. ara ogun gibi oldu. yalniz bana gercekten ilahi bi guc el verdi gibi ben bi spor bi spor bi acikmama.. normalde su diyeti gorsem hayatta yapamam derdim yapamazdim. Ama sabah bi kahveyle duruyo olmak falan baska sekilde aciklanamazBende de varbende form çayları içmeye başladım....bugün 5.günüm....senin 7.günün...nasıl geçiyor?en zor gün 7.gün....ben bol bol gezmeye düşünüyorum 7.günümde....kolay gelsin:)
canım ben lahana yapmaktan vazgeçtim çorbanın tadı dayanılcak gibi değil valla :/ yarın isveçe başlıyorum
tatlım lahana çorbası diyetin bitince kaç kilo verdiğini yazar mısın.ben isveçten sonra ona başlayabilirim. isveçte bugün 7. günüm 6 günde 4 kilo verdim ama çok halsizlik yaptı öyle spor filan yapamıyorum ben
Bende de varbende form çayları içmeye başladım....bugün 5.günüm....senin 7.günün...nasıl geçiyor?en zor gün 7.gün....ben bol bol gezmeye düşünüyorum 7.günümde....kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?