Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

8 kilo verdim ama geceleri uyumadım aşırı kas ağrım oldu,bacak kasık ağrıları.inat ettim yapcam die.diyete alıştıktan sonra baş ağrısıda olmadı.ama aşırı açlık çektim ve kesinlikle günde 3litre su tükettim.diyeti yaparken yorgunluktanmıdr ne feci uyuyodum ve uyanamıyodum.sabah çok bitkn uyanıyodum.herşey haşlama ve çok az miktarda yedim.yani diyette istediğiniz kadar salata deniyo ya ben 1 kase yedim.bi avuç içi kadar yani kuşbaşı 5 dilim küçük dilim et haşladım hergün.ve bol limon tükettim.benm için çok zordu.yani yapılacak gibi deildi nişanım var die kendime zulmettim.bu kez böyle zulmetmicem.spor destekli katkılı en azından yeşilliği bol yicem.geniş zaman olsun can çekişmeden vereyim kiloyu;:) yani kızlar ben 9 günde 8 kiloyu bu isveç diyetinde günlük yazanların yarısını yiyerek verdim.birebir hiç uygulamadım ama bilmiorum o yüzden.ha bide becunis die bi müsil ilacı kullandım son 3 gün:)

Son düzenleme:

8 kilo çok iyi bi rakam
peki kaç kilodan kaç kiloya düştün canım?
ve boyun kaçtı?

kas ağrısının sebebi kilonun kaslardan gitmesi... kendini cok zorlamışsın ama değmiş yani cok güzel kilo vermişsin canım bende öğünleri azaltcam biraz gercekten kilom durdu resmen kırılması lazım becuniside alcam arada kullanırım annemin en büyük kurtarıcısı o ilaç yazık kadın kabızlık cekiyo yıllardır...imrendim sana yaaa 9 günde 8 kilo hayal gibi resmen

Kızlar bazılarınız yazmış 13 günde sadece 1-2 kg verdim diye ya öyle bir şey olur mu??? ben 4 günde 2,5 kg verdim 9 gunum kaldı daha verir miyim?????

sağlığından olma aman canım .. ıyı yapmışşsın.hem okadar hareket etmıssın emeın ol telefısı fazlasıyla olmustur..

günaydın kızlar. dun hıııc kaçamaksız bıtırdım.bugun 2. gunum.sanırım en zorlayıcı gun bugun olacak.bugunude atlatırsam 13 gunu bıtrırım gıbı gelıyor.bılıyorum dogru degıl ama ben gunluk tartılınca rahat edıyorum.ıllakı ınıs cıkıslar olacak ama sımdılık sonuc su: 65.3 ıle basladım bugun 64.6.. ama ben cok gec yattıgım ıcın gece acım acım dıye dolastım

tatlım aynı anda başlıyorz o zaman bencede destek olalım birbirimize.. diyete eşlik eden biri olmayınca zor oluyo yapması

cok sevindim haklısın canım destek olmayınca zor oluyo ben basladım kahvemi içiyorum şimdi tartımın pili bitmiş en son 72.5 tim öle kabul ediyorum gene hadi bismillah...

emın ol o son 3 kg musul ılacındandır cunku denedım 2 kere ımkansızz gozukuyoo 8 kg verıcem dıye dusunmesın bu dıyetı yapan arkadas ama 4ıla 5 kg verılıyo gercekten

Sabah kahvemi içtim
öğleyin sadece 2 yumurta yedim ıspanak ve domates yok (canım istemedi)
aksam da sadece 200 gr kadar tavuk yedim(salata yiyemedim)
kaçamak olarak 3 sade kahve ve 1 sade maden suyu 2.5 lt su 4 fincan bitki çayı
yatana kadar yarım lt su ve 2 fncan bitki çayı içerim
bugün bitti işte

tatlım öğünlerde ki bazı yemekleri yemesekte oluyo mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…