- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.941
arkadslar 10 gunde 8 kg olayı hıc anlamıyorumm nasıl ıs denedımm nerdeyse 2 ay olacak ılkınde kacamk vradı 4,5 kılo verdım kacamaksız 4 kg verdımm yanı mutlaka yag yakıcı baska bısey mı yaptınız bı acıklık getırınn bu dıyete 8 kılo 13 gunde vermek ımkansızz en fazlla 5 denedım olmuyoo acıklık getırın su 13 gunde 8 kılo veren arkadaslarr
kısıden kısıye deyısıyo demeyın sakınn 5 kısı yaptık 5 kısının kg ortalamsı 3 4 5 baska yok 6 yok anlamadım yanlıs yonlendırme yapmayalımm yorumlarla dıyete gırılıyo varsa bı formul soyleyın hep beraber uygulayalımm
8 kilo verdim ama geceleri uyumadım aşırı kas ağrım oldu,bacak kasık ağrıları.inat ettim yapcam die.diyete alıştıktan sonra baş ağrısıda olmadı.ama aşırı açlık çektim ve kesinlikle günde 3litre su tükettim.diyeti yaparken yorgunluktanmıdr ne feci uyuyodum ve uyanamıyodum.sabah çok bitkn uyanıyodum.herşey haşlama ve çok az miktarda yedim.yani diyette istediğiniz kadar salata deniyo ya ben 1 kase yedim.bi avuç içi kadar yani kuşbaşı 5 dilim küçük dilim et haşladım hergün.ve bol limon tükettim.benm için çok zordu.yani yapılacak gibi deildi nişanım var die kendime zulmettim.bu kez böyle zulmetmicem.spor destekli katkılı en azından yeşilliği bol yicem.geniş zaman olsun can çekişmeden vereyim kiloyu;:) yani kızlar ben 9 günde 8 kiloyu bu isveç diyetinde günlük yazanların yarısını yiyerek verdim.birebir hiç uygulamadım ama bilmiorum o yüzden.ha bide becunis die bi müsil ilacı kullandım son 3 gün:)
Son düzenleme: