Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende yarın isveçe başlayacam devam edenlerin kilolarını ve ne kadardır devam ettiklerini öğrenebilir miyim ben 101 kiloydum 2 ayda 93e düştüm şimdi biraz daha hızlı vermek istiyorum boyum 1.68 23 yaşındayım...

bende 23üm canım hgeldin:54: 94le başladım bugün 8. gün 89um. bundan sopnrada hollywood diyetine başlıcam onada bi göz atabilirsin

bende 23üm canım hgeldin:54: 94le başladım bugün 8. gün 89um. bundan sopnrada hollywood diyetine başlıcam onada bi göz atabilirsin

sağol canım ne güzel vermişsin peki bişey soracam sadece tartıda değil dimi giden kilolar 5 kilo vermişsin gözle görülüyor mu peki

öyle deme tatlım ya boyun kaç ben 2 kilo verdiğimde bile belli oluyor en azından pantolonlardan falan neyse bakalım ben 90ları tek ettiğinmde nasıl olacam

bende öyle olmuyor işte canım ben 10 kiloyu nasıl aldıgımı anlamadım mesela. pantolonlar felan gayet normaldi sonra bi baktım biraz daha alınca sıgmıyorum hiçbişeye.:14::14:
bende 70lere gelirsem anlıcam zayıflayıp zayıflamadıgımı tatlım anca öyle. :34:

öyle deme tatlım ya boyun kaç ben 2 kilo verdiğimde bile belli oluyor en azından pantolonlardan falan neyse bakalım ben 90ları tek ettiğinmde nasıl olacam

katiliyorum,5 kilo demek bir beden demek.isvec diyetinin sadece kas ve su kaybi yarattigini duydum.ben de bi isvec dieti yapip ardindan dukanla dewam etmeyi dusunuodum ama tontoncan in dedigi gibi bu rakam sadece tartida gorunecekse hic bulasmayim.kafam karisti iyice :/

katiliyorum,5 kilo demek bir beden demek.isvec diyetinin sadece kas ve su kaybi yarattigini duydum.ben de bi isvec dieti yapip ardindan dukanla dewam etmeyi dusunuodum ama tontoncan in dedigi gibi bu rakam sadece tartida gorunecekse hic bulasmayim.kafam karisti iyice :/

canım ben daha önce isveç yapmıştım 3 gün de 2.5 kilo falan vermiştim belli oluyordu başlayabilirsin sende

Benim 4. günüm bitiyor sabah tartıldım 2 kilom gitti gerçekten farkediliyor sakın başlamaktan vazgeçme çok hızlı kilo veriyorsun :1: :1: :1:

himmm oyle mi diosun cnm ya peki listedeki herseyi harfiyen mi uyguladin? 3 gunde 2.5 kg harika,ben bi hafta yapayim diorum,acil bi atak yapmam lazim :/

genelde protein ağırlıklı beslenmiştinm ama ben meyvesiz duramam günde 1 tane meyve de yemiştim biraz da spor yapmıştım canım bende bugün başladım bbakalım nasıl olacak sabah tartıldım 93.8 im

Selam kızlar açlıktan sapıttım heralde çok enercik uyandım bugün :1:
Ammaa bugün 5.günüm vee 72 kilo başladığım diyetimde 69,5 gördüm.. Nazar :10:
5 günde 2.5 kiloya da şükür yarabbiimm.. İnsanlar 20 kilo verdim 15 kilo verdim filan diyo süper valla ama şöyle bişy kesin ki artık bu diyetle beraber günde 1 saatlik bi yürüyüş inanılmaz hızlandırıyo kilo verişi artııı kilo problemi fazla olan 10-20-30-40 vs.üzeri vermeyi hesaplayan kişiler daha hızlı veriyo, en güzeli de bu..

Mehtaaaapp nerelerdesin hatunn, diyetin bitiyo muydu bugün, naptın nettinn :32:

Selam kızlar açlıktan sapıttım heralde çok enercik uyandım bugün :1:
Ammaa bugün 5.günüm vee 72 kilo başladığım diyetimde 69,5 gördüm.. Nazar :10:
5 günde 2.5 kiloya da şükür yarabbiimm.. İnsanlar 20 kilo verdim 15 kilo verdim filan diyo süper valla ama şöyle bişy kesin ki artık bu diyetle beraber günde 1 saatlik bi yürüyüş inanılmaz hızlandırıyo kilo verişi artııı kilo problemi fazla olan 10-20-30-40 vs.üzeri vermeyi hesaplayan kişiler daha hızlı veriyo, en güzeli de bu..

Mehtaaaapp nerelerdesin hatunn, diyetin bitiyo muydu bugün, naptın nettinn :32:

çok sevindim senin adıına tebrikk ederim canım hiç kaçamak falan yaptın mı tam tamına uyguladın mı

çok sevindim senin adıına tebrikk ederim canım hiç kaçamak falan yaptın mı tam tamına uyguladın mı

Kaçamak denir mi bilmiyorum ama.. 3. müydü 4. müydü diyet günümde 1 meyve yazıyordu, ben de dolabı kurcaladım kurcaladım tüm meyveler çok güzel görünüyordu, çok aç hissediyordum kendimi, 1 meyve yazan yerine 1 avuç dolusu kiraz ve yarım taze incir yedim :17:

Onun haricinde bir şey yok, geri kalan birebir aynı, bir de biftek gününde ilk bifteği yedikten sonra midem kaldırmadı, kırmızı eti zaten sindiremiyor benim kan grubum, doktorum da ayda 1-2 den fazla tüketme demişti o yüzden bugünkü bifteği yağsız ton balığı(200 gr.) olarak değiştiricem, ki ton balığı kilo vermede somon kadar iyidir.. Suyumu da 2,5 -3 lt.içiyorum, öyle işte.. :24:

En son 6 ile başlayan tartıyı çocukluğumda görmüştüm..
Benim kemiklerim bi de 33 kilodur yani insan irisiyim diyebilirim.. 36 beden nedir hatırlamam bile, belki 11 yaşımda falan öyle olmuşumdur.. Orta okulda 42, lisede 44-46 bedendim..Üniversitede ise 42-44.. Şu anda 22 yaşındayım..

İlk defa 38-40 beden elbiselere sığıyorum ve hayatımda ilk defa bilinçli olarak 6 ile başlayan kilomu gördüm tartıda özellikle 8 ve 7 ile başlardı bildim bileli..

O kadar tuhaf duygular içindeyim ki kızlar mutluluktan ağlayabilirim.. Diyetle, sporla koşuyla hayatımda en fazla zayıflayabildiğim 76 idi.. Ondan sonra kilolar kitleniyor ne yaparsam yapayım gitmiyor hevesimi kırıyor ve bana diyetle sporu bıraktırıyordu..

İsveç diyeti nasıl ki hayatımın 46 beden döneminde 80 li rakamlardan 76 ya düşürdüyse yine bir sene sonra beni 70 li rakamlardan 60 lı rakamlara (69,5 biliyorum neredeyse 70 ama..) düşürüdü..

Bu diyete kendimden bile çok güvendiğim için bozmuyorum, üstüne kendime yardımcı olmak için yürüyüş yapıyorum sadece, hem de 1 saatlik öylesine gezmeye çıkar gibi..

Allah' a şükürler olsun, dualarım kabul oluyor.. Tam olarak istediğim rakama indirdiğinde bu diyet+spor beni bir kez daha şükredicem her tartıldığımda 100 gram-200 gram gittiğinde bile şükrettiğim gibi..

Demek istediğim kızlar; vazgeçmeyin..

Ve bırakın artık şu kaçamak olaylarını bir kenara.

Hayatınızda sadece 2 hafta koskoca ömürde sadece iki hafta disiplinli olun ve hayallerinizin karşılığını alın..

Dışarı çıkıp kendinize harika bir kot pantolon ya da askılı mini bir elbise(giymeye cesaret edemediğiniz ya da iğrenc göründüğünüzü hissettiren) herhangi bir şey kestirin gözünüze ve o an vitrine bakarken şöyle diyin yüksek sesle

"Bu diyet bittiğinde üzerimde öyle güzel duracaksın ki işte bu yüzden dondurma yerine havuç yiyorum.."

Son düzenleme:
Kızlar hem iyi hem de kötü baherim var :)
Önce kötüyü söyleyeyim sabah pişmaniye yedim görünce dayanamadım, sanki bi anda kendimi kaybettim :(
İyi haberseeeee :1:

1.gün: 116
2.gün: 113.2
3.güm: 112
4.gün: isee 111 :1: :1: :1: 1 kilo daha vermişimmm :1:
Toplamda 5 kg oldu :1:

Benim kemiklerim bi de 33 kilodur yani insan irisiyim diyebilirim.. 36 beden nedir hatırlamam bile, belki 11 yaşımda falan öyle olmuşumdur.. Orta okulda 42, lisede 44-46 bedendim..Üniversitede ise 42-44.. Şu anda 22 yaşındayım..

İlk defa 38-40 beden elbiselere sığıyorum ve hayatımda ilk defa bilinçli olarak 6 ile başlayan kilomu gördüm tartıda özellikle 8 ve 7 ile başlardı bildim bileli..

O kadar tuhaf duygular içindeyim ki kızlar mutluluktan ağlayabilirim.. Diyetle, sporla koşuyla hayatımda en fazla zayıflayabildiğim 76 idi.. Ondan sonra kilolar kitleniyor ne yaparsam yapayım gitmiyor hevesimi kırıyor ve bana diyetle sporu bıraktırıyordu..

İsveç diyeti nasıl ki hayatımın 46 beden döneminde 80 li rakamlardan 76 ya düşürdüyse yine bir sene sonra beni 70 li rakamlardan 60 lı rakamlara (69,5 biliyorum neredeyse 70 ama..) düşürüdü..

Bu diyete kendimden bile çok güvendiğim için bozmuyorum, üstüne kendime yardımcı olmak için yürüyüş yapıyorum sadece, hem de 1 saatlik öylesine gezmeye çıkar gibi..

Allah' a şükürler olsun, dualarım kabul oluyor.. Tam olarak istediğim rakama indirdiğinde bu diyet+spor beni bir kez daha şükredicem her tartıldığımda 100 gram-200 gram gittiğinde bile şükrettiğim gibi..

Hayatınızda sadece 2 hafta koskoca ömürde sadece iki hafta disiplinli olun ve hayallerinizin karşılığını alın..

Dışarı çıkıp kendinize harika bir kot pantolon ya da askılı mini bir elbise(giymeye cesaret edemediğiniz ya da iğrenc göründüğünüzü hissettiren) herhangi bir şey kestirin gözünüze ve o an vitrine bakarken şöyle diyin yüksek sesle

"Bu diyet bittiğinde üzerimde öyle güzel duracaksın ki işte bu yüzden dondurma yerine havuç yiyorum.."

bende 6lı rakamları görebilcem hayatım inşallah çok sevindim senin için.:34::34: seni çok iyi anlıyorum ben bile hala kendimi zayıflayacakmış gibi görmüyorum. kendimi bildim bileli iriyim. bacaklarım kütük gibi. zayıflasam bile bu bacaklarım böyle kalacak gibi geliyor. vermem gereken daha çok kilom var :17:

bende 6lı rakamları görebilcem hayatım inşallah çok sevindim senin için.:34::34: seni çok iyi anlıyorum ben bile hala kendimi zayıflayacakmış gibi görmüyorum. kendimi bildim bileli iriyim. bacaklarım kütük gibi. zayıflasam bile bu bacaklarım böyle kalacak gibi geliyor. vermem gereken daha çok kilom var :17:

İnşallah canım benim, senin de çok güzel kilo vereceğine çok içten inanıyorum:54: çünkü hayatım senin kilon benden fazla..bu güzel bişy.. Gerçekten, çünkü yumuşak yağların var, ben aslında diyete başlamadan birkaç kilo alıp sıcak yağ depoladıktan sonra başlamayı bile düşündüm.. Vücudu kandırma taktiği olarak sonra dedim bir de onlar da depolanır boşver..

Kilo fazlan yumuşak yağların hızlı bir şekilde gider, aynı bir sıvı yağ gibi, taa ki yerleşmiş artıkderiyle bütünleşmiş yağlara gelene dek(selülit gibi, göbek katları çizgisi gibi, gıdı ve el parmakları gibi ) bunları da margarin yağ gibi düşünebiliriz..

Benim kemikler iri olduğundan 33 kilo zaten düştüğünde geriye kalan organları da düştüğünde ete tutunmuş yağdan ibaret oluyor ve bu yağlar senelerdir ve hatta çocukluğumdan beridir orada gayet uzun bir hayat sürdükleri için hiç çıkmaya niyetleri olmayan beleş oturan kiracı gibi kavga ediyolar benle gitmemek için ..:47: :4:

O yüzden tahminimce sen benden daha çok kilo vermiş olursun diyet bitince, peki bişy sorcam hayatım sen bu fiyetten sonra neye başlamayı düşünüyorsun aklında başka bir diyet var mı yoksa yok artık daha az beslenip spor yaparım falan tarzı bi düşüncen mi var, ben çünkü kilo veriyorum vericem de daha 5. günüm ama arkasından bir diyete daha ihtiyacım olabilir, bünyelerimiz de aynı tepkileri veriyor ve benziyor büyük ihtimal aynı diyetler işimize yarıcak fikrini almak istiyorum.. :7:

ne mutlu sanaaa :) 38 beden sanırım en son lise 1de giyiyordum ah ahh. kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor :1: çokşükür veriyorum kiloları. ya bi de bu ticketfactory beni deli edecek kilomu boyumu yazıyorum hazırlıyorum bitiş tuşuna da basıyorum ama cetvel çıkmıyor :D 2 gündür deli oldum :1: :1:

Diyetim bittiğinde burda önce ve sonra olarak fotoğrafımı paylaşıcam bakalım fark edilebilir değişiklik olucak mı..:44:

Bir de geçen seneki halimle bu senekini paylaşıcam, geçen sene isvece başlarkenki halimi yani.. Geçen senekiyle şu anda bile çok farkım var ben de görüyorum ama bu seferkiyle başlangıç-bitişi beraber görelim, hem eğer fark ediliyorsa moral de olur başlamak isteyen ve yapan hatunlarımıza.. :21:

Back