Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlllar, öncelikle arkadaşarımı tebrik ediyorum, azimle devam edip kilo veriyorlar ve başlayacak arkadaslarıma da gayet sağlıklı ve "hiç kilo veremedim ben yaa" kesinlikle dedirtmeyen bu diyete başlamalarını, hatta baka diyetlerin biraz üstünde liste başlarına yazılmasını tavsiye ediyorum ısrarla..:46:

Bana geince.. Ben daha önce İsveç diyetiyle 9 kilo kadar vermiştim, iki sene kadar falan önce, üniversite ortamında hep şoklanmış fast foodlar, hazır dondurulmuş şeyler, akşam kim uğraşıcak yarın sınav varkenler yüzünden oldum duba gibi..

Baya baya 86 kiloyu gördüm.

Daha sonra 14 gün dişimi sıktım uyguladım ve her gün bacaklarıma okaliptüs yağı sürerek 1 saat yürüdüm(bazen okuldan eve evden okula şeklinde günün iki ayrı bölümüne dağıtıyordum bu günde mutalaka 1 saat hedefimi-okul&ev arası 25 dakika filan)

Diyetin başında, ortasında ve sonunda tartılma sözü verdiysem de kendime bunu sabah-öğlen-akşam olarak değiştirdim :17:

Bayaa, bir sene kadar da kiloyu kesinlikle geri almadım, zaten beslenme düzenimi de yavaştan değiştirmeye çalıştım, makarnayı yağsız, salataya ekstra limon, cips-kabak çekirdeği tarzı atıştırmalıkları da ayda 3 kez hak tanıdım küçük boylarından, kısmadım hiçbir şeyi ama yolda bakkala uğrayayım diye torba dolusu her gün dönmektense "ayda 3 kez hakkın var, bugün mü kullanmak istiyorsun, hafta sonu film izlerken mi ?" diye değiştirdim ve çok mutluydum..

Ne zamanki üniversitenin son mezun olma dönemine girdik, ve benim ilişkim sarpa sarmaya, kavgalarla yürümeye başladı,yüzümdeki sivilceler, stresten oluşan selülit ve sigaraya başlamamak için tıkınmalarla oldum yine duba gibi, baya düzenli yürüyüp, beslenip kilo versem de şu an hedef kiloma bir türlü gitmeme izin vermeyen inatçı 8 kilo kaldı, bu yüzden İsveç diyetine koşturuyorum son hızla..:42:

Yani, bugün, az önce kahvemi içmiş bulunuyorum, yarım litre de suyumu içtim, şimdi biraz yürüyüş zamanı, kulaklıklarımı bulmalıyım..:16:

Heppinize bol başarılar diliyorum kızlar.. :nazar: :10:

benim gibisin bende sinirlenince hemen kilo alıyorum:16: duba gibiyi bende çok kullanırım:9::9: erkek arkadaşımın yanında cidden öyle duruyorum yada duruyordum sankim:9::9:
bu dediğimi sakın yanlış anlama isveçi yap ve bittikten sonra mutlaka yeni bir program takip et. yavaş ama sağlıklı ver kilolarını:16:
ben toplamda 14 kilo verdim vermem gereken 9 kilom kaldı ama vücuduma söz geçiremiyorum vermiyor kilo maalesef:14: biraz nadasa bıraktım:9:
geçen hafta sadece 6 gün dayabildim ve 6 günde 3,5 kilo verdim ben isveçle darısı başınızaaa:16:

günaydın :)
bugün kilo veremedim çünkü dün dondurma yedim n e gerek varsa:50:
neyse bugün uyacağım harfiyen diyete.
bi de haşlanmıs baslık yerine light ton balığı yiyebiliyor muyuz?

Kızlaaar, öncelikle arkadaşlarımı tebrik ediyorum, azimle devam edip kilo veriyorlar ve başlayacak arkadaslarıma da gayet sağlıklı ve "hiç kilo veremedim ben yaa" kesinlikle dedirtmeyen bu diyete başlamalarını, hatta başka diyetlerin biraz üstünde liste başlarına yazılmasını tavsiye ediyorum ısrarla..:46:

Bana gelince.. Ben daha önce İsveç diyetiyle 9 kilo kadar vermiştim, iki sene kadar falan önce, üniversite ortamında hep şoklanmış fast foodlar, hazır dondurulmuş şeyler, akşam kim uğraşıcak yarın sınav varkenler yüzünden oldum duba gibi..

Baya baya 86 kiloyu gördüm.

Daha sonra 14 gün dişimi sıktım uyguladım ve her gün bacaklarıma okaliptüs yağı sürerek 1 saat yürüdüm.
(Bazen okuldan eve, evden okula şeklinde günün iki ayrı bölümüne dağıtıyordum bu günde 'mutalaka 1 saat' hedefimi)

Diyetin başında, ortasında ve sonunda tartılma sözü verdiysem de kendime bunu sabah-öğlen-akşam olarak değiştirdim, dayanamadım. :17:

Bayaa, bir sene kadar da kiloyu kesinlikle geri almadım, zaten beslenme düzenimi de yavaştan değiştirmeye çalıştım, makarnayı yağsız, salataya ekstra limon, cips-kabak çekirdeği tarzı atıştırmalıkları da ayda 3 kez hak tanıdım küçük boylarından, kısmadım hiçbir şeyi ama yolda bakkala uğrayayım diye torba dolusu her gün dönmektense "ayda 3 kez hakkın var, bugün mü kullanmak istiyorsun, hafta sonu film izlerken mi ?" diye değiştirdim ve çok mutluydum..

Ne zaman ki üniversitenin son mezun olma dönemine girdik ve benim ilişkim sarpa sarmaya, kavgalarla yürümeye başladı, yüzümdeki sivilceler, stresten oluşan selülit arttı ve sigaraya başlamamak için tıkınmalarla oldum yine duba gibi.

Şimdiyse düzenli yürüyüp, beslenip kilo vermeye çalışıyorum, ancak hedef kiloma bir türlü gitmeme izin vermeyen inatçı 8 kilo kaldı, bu yüzden İsveç diyetine koşturuyorum son hızla..:42:

Bugün, az önce kahvemi içmiş bulunuyorum, yarım litre de suyumu içtim, şimdi biraz yürüyüş zamanı, kulaklıklarımı bulmalıyım..:16:

Hepimize bol başarılar diliyorum kızlar.. :nazar: :10:

okaliptüs yağı ne işe yarıyorki ? bende egzersizler yapıyorum ama bunuda yapımmıı :1:

Canım %100 doğal şeker ilavesiz meyvesuyuları var, ben onlardan içtim.
İsveç'ten sonra deneyebilirsin istersen.

denemeyi düşünüyorum bu şekersi meyve suları nerden bulurum heryerde satılıyormu hiç dikkat etmedim marketlere kör gibi dolaşıyorum ya :1::1::1:

okaliptüs yağı ne işe yarıyorki ? bende egzersizler yapıyorum ama bunuda yapımmıı :1:

Yap canım benim, işine yarayabilir.

Hatta tam tarif vereyim. Biberiye-okaliptüs-portakal yağını karıştır küçük bi tane fısfısın ya da su şişesinin içine koy bacaklarına sabahları kahvaltıdan sonraki ilk işin olsun, sür.
1 yemek kaşığı kadar dök avcuna iki avcunu birbirine sürttür, bir avcunu bir baldırına diğerini de diğer baldırına olcak şekilde masaj yaparak yedir, öyle strece filan gerek yok, yağı emsin giy kıyafetini.

Bunlar kan dolaşımını hızlandırmaya birebirler, bence google' da dediğim yağların faydalarını da bir arat; kilo verirken selülit görünümünü bayaa azaltmaya ve sıkı deriye sahip olmanı sağlar, aldım ben az önce yürüyüşe çıktığımda yine, hemen sürdüm, çok da güzel kokuyolar enerjik enerjik.. :)

Son düzenleme:
benim gibisin bende sinirlenince hemen kilo alıyorum:16: duba gibiyi bende çok kullanırım:9::9: erkek arkadaşımın yanında cidden öyle duruyorum yada duruyordum sankim:9::9:
bu dediğimi sakın yanlış anlama isveçi yap ve bittikten sonra mutlaka yeni bir program takip et. yavaş ama sağlıklı ver kilolarını:16:
ben toplamda 14 kilo verdim vermem gereken 9 kilom kaldı ama vücuduma söz geçiremiyorum vermiyor kilo maalesef:14: biraz nadasa bıraktım:9:
geçen hafta sadece 6 gün dayabildim ve 6 günde 3,5 kilo verdim ben isveçle darısı başınızaaa:16:

Aynen, benziyomuşuz bayaa :9: ben de sevgilimin yanında duba gibi kalıyorum ya uzun ince bi de.. :31:

yanlış anlamam canım merak etme, güzel söylemişsin..

Bende de 8 kilo kaldı vermem gereken, maşallah güzel kilo vermişsin:nazar:

Hadi bakalım darısı başımıza.. :54:

Yap canım benim, işine yarayabilir.

Hatta tam tarif vereyim. Biberiye-okaliptüs-portakal yağını karıştır küçük bi tane fısfısın ya da su şişesinin içine koy bacaklarına sabahları kahvaltıdan sonraki ilk işin olsun, sür.
1 yemek kaşığı kadar dök avcuna iki avcunu birbirine sürttür, bir avcunu bir baldırına diğerini de diğer baldırına olcak şekilde masaj yaparak yedir, öyle strece filan gerek yok, yağı emsin giy kıyafetini.

Bunlar kan dolaşımını hızlandırmaya birebirler, bence google' da dediğim yağların faydalarını da bir arat; kilo verirken selülit görünümünü bayaa azaltmaya ve sıkı deriye sahip olmanı sağlar, aldım ben az önce yürüyüşe çıktığımda yine, hemen sürdüm, çok da güzel kokuyolar enerjik enerjik.. :)

vayy sevdim bu tarifi. işe giderkende yapılabilir streçli felanda değil. böyle bişey istiyodum bende sporla beraber kullanabileceğim. bugün temin ediyorum bunu kesinlikle. çok teşekkürler canımmmm:13: bide şeyi sormak istiyorum normal yağ dimi hakikisi seyreltilmişi farkediyormu ?

Duba kelimesini babamla bende çok kullanırım kızlar.
78 kiloki halim dubadan farksızdı benimde. Sevgili konusuna gelince benim sevgilimde benden daha zayıf ve fit kesinlikle.
Zaten 78 kiloya çıkmama sebep olan kişide odur. Kendi ellerimle besleyeceğim diye hergün öyle şeyler yedirdi ki bana, şimdi onun yüzünden uğraşıyorum desem yeridir.
Gerçi zorla mı yedirdi? Hayır elbette. İşin o kısmı var birde. :39:

Ama iyiki 11 kilo vermişim diyorum. Sevgilim sarıldığında kolları tamamen kaplıyor ya belimi hoşuma gidiyor o durum. :16:
Genelde de belim incedir benim, kilo vermiş halimle daha da ince kıvrımlı. :8:

Şöyle bir 60 rakamını falan görsem ahh ahhh :ssz:

Bulursun her markette canım merak etme. :34:

birde bişey daha sorsam :)) hatta bişeyler hazır sen buralardayken :1:
yağsız peynir diyor ya ben hiçbir yerde yağsız peynir bulamıyorum bunu nerden temin ediyorsunuz.
brokoliden nefret ederim ve tiksinirim onun yerine brüksel lahanası yesem ne olur ? hatta kabagın yerine bile brüksel lahanası yesem.
omlet diyor bide nasıl yapıyorsunuz? yağsız omlet nasıl oluyor :44:

birde bişey daha sorsam :)) hatta bişeyler hazır sen buralardayken :1:
yağsız peynir diyor ya ben hiçbir yerde yağsız peynir bulamıyorum bunu nerden temin ediyorsunuz.
brokoliden nefret ederim ve tiksinirim onun yerine brüksel lahanası yesem ne olur ? hatta kabagın yerine bile brüksel lahanası yesem.
omlet diyor bide nasıl yapıyorsunuz? yağsız omlet nasıl oluyor :44:
Canım yağsız peynir olarak light beyaz peynir kullanıyorum ben.
Migros ve kipada da var sanırım, ben son olarak bimden ve a101 den aldım light peynir.
Diyetin tavsiyelerinde brokoli bulamazsanız karnabahar yiyin diyor ama lahana da olur sanırım. Sevmediğin birşeyi yiyecek değilsin sonuçta.
Ben brokoli, ıspanak gibi şeyleri yemiyorum diyette, geçen sefer uymuştum ama bu kez eksik gidiyorum o konuda.

Yağsız omletide teflon tavada hiç yağ koymadan yapabilirsin. Teflonda yapışmıyor çünkü.

Canım yağsız peynir olarak light beyaz peynir kullanıyorum ben.
Migros ve kipada da var sanırım, ben son olarak bimden ve a101 den aldım light peynir.
Diyetin tavsiyelerinde brokoli bulamazsanız karnabahar yiyin diyor ama lahana da olur sanırım. Sevmediğin birşeyi yiyecek değilsin sonuçta.
Ben brokoli, ıspanak gibi şeyleri yemiyorum diyette, geçen sefer uymuştum ama bu kez eksik gidiyorum o konuda.

Yağsız omletide teflon tavada hiç yağ koymadan yapabilirsin. Teflonda yapışmıyor çünkü.

light olabilir dogru diyosun. zaten yagsız sütler bile yeni çıktı. :1:
aynen brüksel yerim ohh misss :56:

hiç denemedim yagsız bakalım nasıl olcak. omlet derken seklimi omlet gibi olcak benm bildigim omlet peynirli oluyoda. :1::1::1:

light olabilir dogru diyosun. zaten yagsız sütler bile yeni çıktı. :1:
aynen brüksel yerim ohh misss :56:

hiç denemedim yagsız bakalım nasıl olcak. omlet derken seklimi omlet gibi olcak benm bildigim omlet peynirli oluyoda. :1::1::1:
Canım sen omleti nerden çıkardın listede yoktu galiba omlet falan? :1:

Aynı gün yumurta ve peynir varsa listede, peynirde koyabilirsin heralde omlete.

Canım sen omleti nerden çıkardın listede yoktu galiba omlet falan? :1:

Aynı gün yumurta ve peynir varsa listede, peynirde koyabilirsin heralde omlete.

burda bi topic varya hollywood deneyimlermiz diye orda öyle yazıyor
hattaa 4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet. böylee yazıyor. yokmu normalde omlet filan

burda bi topic varya hollywood deneyimlermiz diye orda öyle yazıyor
hattaa 4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet. böylee yazıyor. yokmu normalde omlet filan
Ay sen hollywood'da mısın hala? İsveçe geri dön. :1:

Doğrudur o zaman canım. Mantarlı yapacaksın.

Evet canım mantarlı omlet. :31:

Ben acıkmadım ya. Öğlen 2 yumurta var daha yemedim, yemeyide düşünmüyorum. Yumurtadan soğudum sanki. :25:

Belki 2 dilim salam yerim onun yerine. :44:

bazı günler acıkıyorum bazı günler acımıyorum balık vardı benm bugün tavuk getirdm onun yerine ama yarısını yiyemedim bile. midem kaldırmadı ya. öğleni ben parçalara bölüyorum zaten. yumurtanın yarısını yyorum diğer yarısını bi yarım saat sonra yiyorum maksat agzım boş kalmasın :1::1:

bazı günler acıkıyorum bazı günler acımıyorum balık vardı benm bugün tavuk getirdm onun yerine ama yarısını yiyemedim bile. midem kaldırmadı ya. öğleni ben parçalara bölüyorum zaten. yumurtanın yarısını yyorum diğer yarısını bi yarım saat sonra yiyorum maksat agzım boş kalmasın :1::1:
Tek seferde yemektense ayrıştırarak yemek daha iyi olabilir. Ben ne varsa bir seferde yiyiyorum ondan sonra öylece dolanıyorum ortalıkta.

Biraz önce ilk sufle denememi gerçekleştirdim.
Şahane görünüyor ve ben dokunamıyorum. :5:

Tek seferde yemektense ayrıştırarak yemek daha iyi olabilir. Ben ne varsa bir seferde yiyiyorum ondan sonra öylece dolanıyorum ortalıkta.

Biraz önce ilk sufle denememi gerçekleştirdim.
Şahane görünüyor ve ben dokunamıyorum. :5:

kaç ordannnnnnnnnnn koşarak uzaklaş :14::14::14:

Back