- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.101
Kızlllar, öncelikle arkadaşarımı tebrik ediyorum, azimle devam edip kilo veriyorlar ve başlayacak arkadaslarıma da gayet sağlıklı ve "hiç kilo veremedim ben yaa" kesinlikle dedirtmeyen bu diyete başlamalarını, hatta baka diyetlerin biraz üstünde liste başlarına yazılmasını tavsiye ediyorum ısrarla..
Bana geince.. Ben daha önce İsveç diyetiyle 9 kilo kadar vermiştim, iki sene kadar falan önce, üniversite ortamında hep şoklanmış fast foodlar, hazır dondurulmuş şeyler, akşam kim uğraşıcak yarın sınav varkenler yüzünden oldum duba gibi..
Baya baya 86 kiloyu gördüm.
Daha sonra 14 gün dişimi sıktım uyguladım ve her gün bacaklarıma okaliptüs yağı sürerek 1 saat yürüdüm(bazen okuldan eve evden okula şeklinde günün iki ayrı bölümüne dağıtıyordum bu günde mutalaka 1 saat hedefimi-okul&ev arası 25 dakika filan)
Diyetin başında, ortasında ve sonunda tartılma sözü verdiysem de kendime bunu sabah-öğlen-akşam olarak değiştirdim
Bayaa, bir sene kadar da kiloyu kesinlikle geri almadım, zaten beslenme düzenimi de yavaştan değiştirmeye çalıştım, makarnayı yağsız, salataya ekstra limon, cips-kabak çekirdeği tarzı atıştırmalıkları da ayda 3 kez hak tanıdım küçük boylarından, kısmadım hiçbir şeyi ama yolda bakkala uğrayayım diye torba dolusu her gün dönmektense "ayda 3 kez hakkın var, bugün mü kullanmak istiyorsun, hafta sonu film izlerken mi ?" diye değiştirdim ve çok mutluydum..
Ne zamanki üniversitenin son mezun olma dönemine girdik, ve benim ilişkim sarpa sarmaya, kavgalarla yürümeye başladı,yüzümdeki sivilceler, stresten oluşan selülit ve sigaraya başlamamak için tıkınmalarla oldum yine duba gibi, baya düzenli yürüyüp, beslenip kilo versem de şu an hedef kiloma bir türlü gitmeme izin vermeyen inatçı 8 kilo kaldı, bu yüzden İsveç diyetine koşturuyorum son hızla..
Yani, bugün, az önce kahvemi içmiş bulunuyorum, yarım litre de suyumu içtim, şimdi biraz yürüyüş zamanı, kulaklıklarımı bulmalıyım..
Heppinize bol başarılar diliyorum kızlar..
benim gibisin bende sinirlenince hemen kilo alıyorum duba gibiyi bende çok kullanırım erkek arkadaşımın yanında cidden öyle duruyorum yada duruyordum sankim
bu dediğimi sakın yanlış anlama isveçi yap ve bittikten sonra mutlaka yeni bir program takip et. yavaş ama sağlıklı ver kilolarını
ben toplamda 14 kilo verdim vermem gereken 9 kilom kaldı ama vücuduma söz geçiremiyorum vermiyor kilo maalesef biraz nadasa bıraktım
geçen hafta sadece 6 gün dayabildim ve 6 günde 3,5 kilo verdim ben isveçle darısı başınızaaa