- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #3.801
dün 74 ile başladığım diyetime bugün 72.7 ile devam ediyorum ![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ilk gidenin su kaybı olduğunu biliyorum ama hem pko lu hem yavaş metabolizma sahibi biri olarak ( su kayıpları dahil ) bu benim normal şartlarda bir hafta için ancak hedefleyebileceğim bir kilo kaybı![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ama yanısıra sabah sandaloz sakızı kullandım ( elma sirkesiyle denedim midem çok yandı bugün elma sirkesi olmadan içeceğim ) artı yaklaşık 2 saat spor yaptım ama olsun sabah bu rakamı görmüş olmama fazlasıyla değdi![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ilk gidenin su kaybı olduğunu biliyorum ama hem pko lu hem yavaş metabolizma sahibi biri olarak ( su kayıpları dahil ) bu benim normal şartlarda bir hafta için ancak hedefleyebileceğim bir kilo kaybı
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ama yanısıra sabah sandaloz sakızı kullandım ( elma sirkesiyle denedim midem çok yandı bugün elma sirkesi olmadan içeceğim ) artı yaklaşık 2 saat spor yaptım ama olsun sabah bu rakamı görmüş olmama fazlasıyla değdi
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)