Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 5. günüm, dün hafif geçtiği için ve sabah sadece havuç olduğu için bugün biraz halsizim, öğlen olsada balığımı yesem :) 2.5 kg gitti 4 günün sonunda ama şu an adet olduğum için böyle bence olmasam 3.5 kg giderdi gibi geliyor, inceldiğimi hissediyorum.
Bende ıspanağı salata olarak tüketiyorum sadece ilk gün yumurta varken teflon tavada yağsız pişirip üzerine yumurta kırmıştım.

Kizlar ben birazonceyedim İspanagi dediğiniz sekilde pek hoslastimdiyemem ama yumurta ve domates iyi geldi:)

Kizlar ben birazonceyedim İspanagi dediğiniz sekilde pek hoslastimdiyemem ama yumurta ve domates iyi geldi:)

Bende ıspanağı haşlayıp yumurta ve domatesle karıştırmıştım, ama yine de burnumu tıkayıp gözlerimi kapayıp yedim çünkü tadına gerçekten tahammül edemiyorum haşlanmış ıspanağın. Artık ıspanak yerine salatalık yiyeceğim ne yapayım başka çarem yok... Yine de tatsız tuzsuz çekilmiyor hiçbi yemek ama alt tarafı 13 gün dayanacağız, devamını getireceğim kararlıyım :) Bu arada bugün 2. günüm, light yoğurt yedim ama 100 gram yemek yerine 200 grama yakın yedim, sonrasında çok pişman oldum ama yoğurt bana çok iyi geldi fazlasıyla tok hissediyorum şuan kendimi. Acıktıkça da bol bol su içiyorum, açlığımı suyla bastırıyorum :)))

Günaydıın
6. günü bitirdim. toplamda 3.2 kg gitti açıkçası ben daha fazla gider diyordum. Neyse devam edelim bakalım 13 te ne olacak :)Belki adetim tamamen bitince daha iyi gider. hiç kaçamak yapmadım 1 bardak şeekersiz çay bile içmedim kaçamak olarak, 1 haftadır özledim valla çay içmeyi bugün içeceğim inş.
spo genelde günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum yapamadığımda evde 30-45 dk wii-fit yapıyorum ve günde en az 2 lt su içiyorum bazen 3 ltyi buluyor.

merhaba hanımlar kolay gelsin. ben bişey soracaktım eski yazıları okudum fakat genelde kilosu 70 80 civarı olan arkadaslar yazmıs kaç kilo verdiğini. benim kilom 62 63 arası sizce kaç kilo veririm ?

Hanımlar bugün 4. günümdü fakat ben bıraktım isveç diyetini... Halsizlik, sinir, stres fazlasıyla göstermeye başlamıştı kendini... Ayrıca tatsız tuzsuz yumurtalar, domatesler midemi alt üst etti... Bu sabah canıma tak etti, herşeye pozitif bakan ben negatif bakmaya başladığımı ve son derece agresif olduğumu farkettim. Açlık beni insanlıktan çıkardı :))))) Sonra da oturdum adam akıllı kahvaltı yaptım... Neyse sonuç olarak bu diyet bana su içme alışkanlığını kazandırdı, hiç değilse bunun için seviniyorum... Bu arada 59 kiloyla başladım, bu sabah tartıldım şuan 57yim. Tek sorunum göbek bölgesiydi ama anladım ki yürüyüşle, mekikle, bol suyla, sağlıklı beslenmeyle eritebileceğim ben onu... Neyse hiç değilse denemiş oldum hevesimi aldım diyetten, ben irademe hakim olamadım inşallah siz hakim olursunuz ve istediğiniz kiloya kavuşursunuz :))) Hepinizi öpüyorum! :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar kolay gelsin. ben bişey soracaktım eski yazıları okudum fakat genelde kilosu 70 80 civarı olan arkadaslar yazmıs kaç kilo verdiğini. benim kilom 62 63 arası sizce kaç kilo veririm ?

Canım o metabolizmadan metabolizmaya değişir, nasıl bi yapın olduğunu bilmiyorum.. Ama genelde fazla kilosu olanlar daha iyi sonuç alıyorlar.. Senin fazla bi kilon yok anladığım kadarıyla. Sen diyeti 13 gün yap, harfiyen uy... Muhtelemen 5-6 kilo gider :))

kızlar cumartesı bıtırdım ama benım aklıma hıcbı lıste yatmadı ısvec dıyetı kadar 5gunde 5kılo dıyetını yapıyım dedım ama
ya ben yrn tekrar baslasam nolur bu dıyete

kızlar cumartesı bıtırdım ama benım aklıma hıcbı lıste yatmadı ısvec dıyetı kadar 5gunde 5kılo dıyetını yapıyım dedım ama
ya ben yrn tekrar baslasam nolur bu dıyete

Bence aynı diyeti yapma, metabolizma bellli süre sonra alışır ve boşuna aç kaldığındala geçer günler kilo vermek iyice yavaşlar. Ben sonrasında ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyetini yapmayı düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

hanımlar bugun başladım isveç diyetine aynı zamanda emzirmekteyim ben sabah kahve saat 10'da yumurtamı yedim öğlende ıspanak yiyecem yani aralara yaydım iki öğün olanları ayrıca çavdar ekmeyi ile yemeyi düşünüyorum bir dilim akşam hariç verimli olur inş. bebeğim 9 buçuk aylık ama baya emiyor halsiz düşmemek için ... sizce verimli olurmu?

Merhaba Arkadaslar,

Hollywood diyeti yapiyorum.
80 Kg ile basladim 14.gundeyim ve 6 kg verdim .
Bır hafta sonra Hollywood diyetini bitirmeyi ve isvec diyetine baslamayi dusunuyorum.

Hollywood diyeti oncesi veya sonrasi isvec diyeti yapan oldu mu?
Sonuclar nasildi? Hollywood diyetine devam etmeli miyim yoksa isvec diyetine mi baslamaliyim?

Tecrubeli arkadaslarimiz bilgilendirebilir misiniz?

Cok tesekkur ederim, hoscakalin.

arkadaşlar yabancı sitelerden baktım bu diyete türkçeye çevirirken bir takım yanlışlıklar yapılmış. 25 gram değil 250 gram peynir. 1 dilim değil 250 gr salam yazıyor mesela. google a 13 days diet yazarsanız ilk çıkan sonuçda göreceksiniz

Back