Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende 5ncü gündeyimm dünden az çıkmışımm yine bazen gram veriyormuşumm olsunnn

daha bakmadımm basküle
bu diyetii bitince 2ncii tara başlamayıı düşünüyorumm hemenn

bende 5ncü gündeyimm dünden az çıkmışımm yine bazen gram veriyormuşumm olsunnn

daha bakmadımm basküle
bu diyetii bitince 2ncii tara başlamayıı düşünüyorumm hemenn

karabiber senin ilk isveçinmiii o yüzdenmi kg vermen kolay oluyor ben başak diyetlerle 8 kg verdim ama verme zorlaşmaya başaldı isveç yapsam sence 13 günde ne kadar veriirim en az

6. günde 'derisi alınmış tavuk salata yazıyor' arada virgül olmadığı için bunu bunu tavuk salatası olarak mı anlamalıyım yoksa, derisi alınmış tavuk ızgara ayrıca salatamı.

Başka birşey daha bazı günlerde yeşil salata yazıyor bazı günlerde salata: sadece salata yazan günlerde salatanın içine domates, kırmızı lahana falan koyabiliyormuyuz acaba.

karabiber senin ilk isveçinmiii o yüzdenmi kg vermen kolay oluyor ben başak diyetlerle 8 kg verdim ama verme zorlaşmaya başaldı isveç yapsam sence 13 günde ne kadar veriirim en az

yok canımm bu benim 3 ncü isveç diyetimm
daha önce 63 den 57 ye indimm

sonra 91 den 86 ya indim 13 gündee

bu 3 ncü turumm benimm

bazen aralarda başladımm bozdumm benn tamamınıı getiremedim yaniii

ama bunda 5 ncii gündeyimm
kilo ne kadar verdim bilmiyorum dahaaa

kesinn uysan sende 6 kilo verirsinn canımm

çok okudumm isveçinn yorumlarınıı başka sitelerdede okadar veriliyorr genelliklee

alev ben salatalarımıı genellikle yeşillik üzerine yapıyorumm öyle alışıntımm canımm
marul ,taze soğan,salatalık,maydanoz ve nane katıyorumm

6. günde 'derisi alınmış tavuk salata yazıyor' arada virgül olmadığı için bunu bunu tavuk salatası olarak mı anlamalıyım yoksa, derisi alınmış tavuk ızgara ayrıca salatamı.

Başka birşey daha bazı günlerde yeşil salata yazıyor bazı günlerde salata: sadece salata yazan günlerde salatanın içine domates, kırmızı lahana falan koyabiliyormuyuz acaba.
Canım ben sendezayıfla sitesindeki listeyi takip ediyorum ve orada 6.gün akşamını şu şekilde geçmiş: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Yeşil salata ve salata ayrımına takılmıyorum ben. Marul doğruyorum sadece, içine biraz mısır koyuyorum, biraz da limon suyu. Üzerine de bifteği ve birazcık pul biber gezdiriyorum. Henüz 2 gün atlattığım için akşam mönülerim böyle geçti. Domates, salatalık falan doğramaya üşendiğim için kısa yoldan yapıyorum. Ama dediğin malzemeler de konabilir bence. Daha güzel olur.

Diyetin ne durumda bu arada? Kaçamakların oluyor mu?

Arkadaşlar bu arada 3.günde farkettim ki bu diyet halsizlik yapıyor.
Biraz önce yakın mesafeye kadar gidip geldim 20 dk ve yoruldum, ki gayet ağırdan aldığım halde.
Allah'tan çalışmıyorum, yoksa zorlanırdım gerçekten.

Canım ben sendezayıfla sitesindeki listeyi takip ediyorum ve orada 6.gün akşamını şu şekilde geçmiş: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Yeşil salata ve salata ayrımına takılmıyorum ben. Marul doğruyorum sadece, içine biraz mısır koyuyorum, biraz da limon suyu. Üzerine de bifteği ve birazcık pul biber gezdiriyorum. Henüz 2 gün atlattığım için akşam mönülerim böyle geçti. Domates, salatalık falan doğramaya üşendiğim için kısa yoldan yapıyorum. Ama dediğin malzemeler de konabilir bence. Daha güzel olur.

Diyetin ne durumda bu arada? Kaçamakların oluyor mu?

Bu kaçamak mı bilmiyorum ama salata konusunuda gayet torpil yapıyorum kendime. Salata yazdığı yerlerde koca bir kaseye salata yapıyorum ve içine çağlada doğruyorum. Birde salam yazan yerde unutmuşum meyve diye aklımda kalmış ve meyve yemiştim onun haricinde soda içiyorum bazen bunlar kaçamaksa bunlar. Bunun haricinde 2 gündür hiç kilo veremiyorum. Buda moralimi bozdu.

alev ben salatalarımıı genellikle yeşillik üzerine yapıyorumm öyle alışıntımm canımm
marul ,taze soğan,salatalık,maydanoz ve nane katıyorumm

Saol canım cevabın için bende aynen öyle yapıyorum artı birde çağla doğruyorum. Peki bir porsiyonmu yapıyorsun yoksa istediğin kadar mı.

Bu kaçamak mı bilmiyorum ama salata konusunuda gayet torpil yapıyorum kendime. Salata yazdığı yerlerde koca bir kaseye salata yapıyorum ve içine çağlada doğruyorum. Birde salam yazan yerde unutmuşum meyve diye aklımda kalmış ve meyve yemiştim onun haricinde soda içiyorum bazen bunlar kaçamaksa bunlar. Bunun haricinde 2 gündür hiç kilo veremiyorum. Buda moralimi bozdu.
Çok büyük ve ciddi kaçamak değil bahsettiğin şeyler aslında. Benim extradan içtiğim ve yediğim birşey yok, sadece dün salam yerine yine aynı incelikte dana jambon yedim. Babam onu almış çünkü, pek önemsedim. Onun haricinde çok taktım listeye harfiye uyaağım diye o yüzden zorluyorum ben.
Moralini bozma canım, hergün tartılma istersen ki şevkin kaçmasın.

mrb
bende bi kac gundur yazmiyodum siteye
normalde bugun 6.gunum olucakti ama dun sabah kacamagi abarttim, sonra kendimi cok kotu hissettim o yuzden dun elma ve bi avuc badem disinda bisi yemedimm, iki kez gym e gittim toplamda bi bucuk saat eliptik aletle calistim yarim saat kadar parkta yurudum, insallah yediklerimin cogunu eritmisimdir :(
o yuzden 5.gunu hic yasanmamis gibi sayiyorum ve bugun 6.gun olmasina ragmen ben tekrar 5.gun mus gibi diyetime devam edicem allah izin verirse...
dune yani 5.gune kadar hic kacamak yapmamistim, ins vermisimdir sole 2-3 kilo, tartilmiyorum simdilk, 7. veya 8.gunun sabahi tartiliyim diyorum arkadaslar

Arkadaşlar dün akşam yazmayı unutmuşum 3.günümde kaçamaksiz geçti. :nazar:
Bugün 4.günüm.
İnşallah ilerleyen günlerde böyle sıfır kaçamakla geçerse güzel bir sonuç alırım.

Bugün yedinci günüm, sabahleyin tartıldım ve 63.00 kiloya düşmüşüm. Yani bu zamana kadar 4 kilo vermiş bulunuyorum. Hadi hayırlısı.

mrb hanımlar ben de salı günü başlamayı düşünüyorum salı çünkü reglimin bitmesini bekliyorum her ihtimale karşı bugün tavuk etlerimi alıcam daha önce yazın yaptım 6 günde 1,5 kilo vermiştim sadece ama çok yorgun ve evdeydim hareketsizdim şimdi işteyim biraz daha hareketliyim ve az yemeye de alıştım artık hazırım:)

Selaaaaaam! Biz amerikada arkadasimla beraber bu diyeti yapmak istiyoruz. Ama istedigimiz yemekler cikmiyooo her nekadar yurdumuz ozel ve lux olsa da. Ispanak mispanak yiyemiyoruz. Canlarim el uzzatin bize. Birbirimize destek olalim. Inshallah yarin diyete basliyoruz bitince size yazicam. Bizi unutmayin

Kizlar unutmayin hepimiz siskoyuz ama citiriiiiiiiiizzzzzzzzz;)

Arkadaşlar dün 5.günümde sıfır kaçamakla geçti. :nazar:
Bugün 6. gün.
Yolu yarıladım bile. :8:
Mesela şuan mutfakta masanın üzerinde duran bir lahmacun var ama ben biraz önce kahvemi içtim bile ve ucundan ısırayım dahi diye düşünmedim.
5 gün hep böyle ağzıma farklı hiçbir şey girmeden geçti.
İlk defa bu kadar kararlı gördüm kendimi. Ben bile şaşırıyorum bu duruma.
Hatta kaçamak değil, dün dışarıdaydım mesela ve öğlen yemeğini kaçırdım.
Fazlam değil eksiğim var yani.

Kendimi hafiflemiş hissediyorum.
Tartılmadım ama kesinlikle kilo verdiğimi hissediyorum.
5 günde aman aman değişiklik olmaz, olmasınıda beklemiyorum zaten, fakat önceki kadar hantal görünmüyorum aynaya baktığımda.
İlk günler acıktığım zamanlarda 6 gün yapıp bırakırım en azından diyordum.
Bugün 6.gün ve bırakmayacağım elbette.
Buraya ilk yazdığım mesajda da söyledim ay sonuna kadar tam 13 gün var dedim.
O yüzden Mayıs ayına birkaç kilo verdiğimi görerek girmek istiyorum ki daha azimle devam edeyim zayıflamaya.

Daha fazla yazın buraya arkadaşlar. Desteksiz olmuyor bu iş biliyorsunuz. :40:
Birbirimizi güzel motive edebiliriz. :3:

Arkadaşalr bende decam ediyorumm bu gün 8 ncii günn ama ben daha bakmadımm basküleee
hafta sonuu kayınvalideye gittikk orda 2 gün kaldımm ama tamm listeme uyamadınn yanii listeden yemeyipp sadece 3 kaşık fasülye var okadarrr
bugünn harfiyen yine yapıyorum bende
bu bitince hemenn ayran detoksuna başlıyacağımm

Back