- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.821
Valla ben 5 günde 5 kilo diyetiyle 22 günde (ara vermeden) 8 kilo verdim.Sonra buraya geldim.Yarın 7.günüm yani normalde İsveç iyi kilo verdirir ama eğer 5den fazla kilo verirsem bir ayda 13-15 kilo vermiş olacağım, bunun mümkün olacağını sanmıyorum.Şu an vücut bence kendini kitleme ve duruma alışma sürecinde.O yüzden 3-4 kilo da olsa bana yeter, böylelikle bir ayda 12 kilo vermiş olurum ki bu bile aslında çok.
Benim göbek ve kalın bel sorunum var.Kollarım ince, bacaklarım falan da normaldir, göğüslerim de küçük sayılır.Sadece belime can simidi geçirmişim gibi bir şeklim var, o yüzden yürüyüşten ziyade her gün bol miktarda mekik çekiyorum.Bakalım.Bekleyip göreceğiz.
Valla 5 günde 5 kilo diyetini genelde çok kilolu ve diyete ilk kez başlayacaklara öneriyorum, hem kalorisi çok düşük hem de ödem attırıcı.Şimdi eğer İsveç'e alıştıysan, ödemi falan da attıysan diğerine geçince 300 kaloriye talim edeceksin.İsveç günlük 600 kalorilik, yani yarı yarıya düşecek ve tek tip besleneceksin.En kötü bir hafta dener, sonucuna göre karar verirsin.
13 günü tamamlayınca, metabolizmayı şaşırtmak adına detoksa geçeceğim ben.Şu an aklımda 7 günlük lahana çorbası var.Hem faydalı , hem ödem attırıcı.Onda da 2 kilo versem sonra artık yaşam biçimi olacak bir yöntemle devam edeceğim.O da monti sistemi olacak.
Herkese kolay gelsin, kilolar kolayca gitsin ve geri gelmesin
5 gunde 5 kilo diyeti , zor bir diyet dedigin gibi. benim 7 kilo fazlam var , gecenlerde lahana corbasi diyetine baslamistim , bir gun sonra misafirlige yatili gittigim icin bozdum. ama isvecten sonra lahana diyeti iyi olur aslinda.