• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende baslamak ıstıyorum yarın ama 5 gunde 5 kılomu ısvecmı karar veremedım ne önerırsınız acaba?

sen bilirsi canım ama ben isveçle 3 günde 3 kilo vermiştim sonrra bırakmak zorunda kaldım ama isveç daha dayanılır geliyor.facen varsa isveç diyeti grubu var oraya bi bak istersen çok insan var hepbirlikte yapıyoruz

Merhaba kızlar,

Bende çarşamba günü başlayacağım. Doktor işleri çıktı, yarında gideceğim doktora ama çarşamba inşallah başlayacağım. Hadi hep beraber yapalım ve başarılı olalım. Ben düğünden önce bu rejimi daha hafifleterek ama ondan ilham alarak beslenmiştim. 1,5 ayda 14 kilo vermiştim ve uzun sürede almadım. Sonra bazı durumlardan kilo aldım şimdi çok kiloluyum. Ama İsveç diyetine güveniyorum. Doktora da gidiyorum, vücudumda 30 kilo su çıktı, çok ödem var belki bu rejim sayesinde bu su atılır da rahatlarım. Her hafta gidip tartıldığım için de vücuttan ne kadar su ne kadar yağ atılmış, net yazarım size..

Hepimize başarılar :))

tatlım meraba bende başlıyorum yarın hadi bak rakip olalım bozmak yokkk ince belli hatun olmak isityorum gerçi 86 kiloyum daha çoookk varr ince belli olmaya :(

tatlım meraba bende başlıyorum yarın hadi bak rakip olalım bozmak yokkk ince belli hatun olmak isityorum gerçi 86 kiloyum daha çoookk varr ince belli olmaya :(

Merhaba canım :)

Ben başladım, kahvemi içiyorum şimdi :68:
Olalım rakip, yarışalım bakalım ne kadar vereceğiz :) 86 mısın? Ayy ben de 86 olsam 86 takla atarım ben çok kiloluyum. Ama olsun bu kilolar bizim değil, geri vereceğiz onları... Doktor her hafta bana böyle diyor :D Terapi yapıyor :D

Kahveyi 1 değil 2 içtim ama bir şey olmaz sanırım. Sıcak sıcak çok güzel geldi :=)

Ben başladım diyen hatunlar, nerelerdesiniz ?? Kaç gün oldu başlayalı, yazın bakalım verdiniz mi kilo, nasıl gidiyor ??
Yazıp kaçmak olmaz, paylaşın bizle :3:

Kahveyi 1 değil 2 içtim ama bir şey olmaz sanırım. Sıcak sıcak çok güzel geldi :=)

Ben başladım diyen hatunlar, nerelerdesiniz ?? Kaç gün oldu başlayalı, yazın bakalım verdiniz mi kilo, nasıl gidiyor ??

ben 2 gün önce başlamıştım ama çok kaçamak yaptım onun içinde bugün tekrar başladım artık kaçamak yok

selam bnde başladım bugün sabah tartıldım ve kilom 85,500 gr bakalım pes etmek yok senin kilon daha fazlaysa bana göre daha fazla kilo verimin olur 13 günde benimde emin olamadığım bişey var ben nescafe içiyorum şekr verdiklerine göre bi sorun olmaz diye düşündüm bilgisi olan varsa benide aydınlatsın elif sakın 2 gün sonra bırakıyorum zorlandım bayıldım ailem böle böle dedi faln yok okuduğum kadarıyla çok başlayan varda devamını getiren yok

Merhaba canım :)

Ben başladım, kahvemi içiyorum şimdi :68:
Olalım rakip, yarışalım bakalım ne kadar vereceğiz :) 86 mısın? Ayy ben de 86 olsam 86 takla atarım ben çok kiloluyum. Ama olsun bu kilolar bizim değil, geri vereceğiz onları... Doktor her hafta bana böyle diyor :D Terapi yapıyor :D

doktor demişsin doktorunun haberi varmı bu diyetten peki ben yıllar önce bayanlara spor salonunda aeorobik dersi verirken utanarak sölüyorum bunu tabi benim öğrencilerin çoğu yapmıştı ama kilo verenler harfi harfiyen uyanlardı anladığım kadarıyla bazı besinlerin berber yenilmesi yağ yakımını artırdığı için diyeti çok değiştirmeden uygulayalım derim

selam bnde başladım bugün sabah tartıldım ve kilom 85,500 gr bakalım pes etmek yok senin kilon daha fazlaysa bana göre daha fazla kilo verimin olur 13 günde benimde emin olamadığım bişey var ben nescafe içiyorum şekr verdiklerine göre bi sorun olmaz diye düşündüm bilgisi olan varsa benide aydınlatsın elif sakın 2 gün sonra bırakıyorum zorlandım bayıldım ailem böle böle dedi faln yok okuduğum kadarıyla çok başlayan varda devamını getiren yok

Canım, bende 3 ü 1 arada içtim. Daha önce de bu rejimi yaparken böyle içiyordum çünkü sert kahve içemem normaldede. Birinci günün çoğu bitti azı kaldı, sabahtan çok acıktım da öğlen 2 gibi ıspanak,yumurta ve domates yiyince rahatladım doydum :))

Senin günün nasıl geçti?

doktor demişsin doktorunun haberi varmı bu diyetten peki ben yıllar önce bayanlara spor salonunda aeorobik dersi verirken utanarak sölüyorum bunu tabi benim öğrencilerin çoğu yapmıştı ama kilo verenler harfi harfiyen uyanlardı anladığım kadarıyla bazı besinlerin berber yenilmesi yağ yakımını artırdığı için diyeti çok değiştirmeden uygulayalım derim

Canım bebeğim var 6,5 aylık, o emiyor diye ona göre rejim yapıyordum ben, doktor kontrolünde ama 1 haftadır bebeğim emmeyi bıraktı. O yüzden şimdi sıkı bir rejim yapabilirim. Benim vücudum da çok ödem var, bu rejim suyu da attırır diye yapıyorum.

Ben değiştirmiyorum pek, kahve hariç.

kimse devam etmiyor mu? ben ikinci gün şuan rahatım sorun yok 6 da akşam yemegimi yiyip kurtulucam 7 gün tartılıcağım tabi devam edersem eger 13te de tartılırım gülen günler:54:

Ben de devam ediyorum canım ama yazıyorum yazıyorum başka kimse yazmıyor diye yazmadım bugün..
2. gün bitecek inşallah. Dün akşamüstü çok kötü oldum, öyle bir baş ağrısı geldiki bozsam o an bozardım. Bebeğime bile bakadım, yere bahtaniye serdim o kendi kendine oynarken bende yarım saat yanında yattım.. Geceye doğru hafifledi ağrı. Bugün çok iyiyim. Sabah tartıldım 1 kilo gitmişti bile :D Hadi bakalım,tam 7. günümde doktora gideceğim bu hafta kaç kilo verdiğimi göreceğiz...

Bakın kızlar, bu da ek bilgi olsun. Nette araştırırken buldum. Bu rejim kaslarımızı koruyor su ve yağ atıyor...

Doğru beslenerek kilo almadan kas yapın… Newsmax haber sitesinin sağlık editörü Sylvia Hubbard kilo almadan kas yapmanızı sağlayan 8 “süper besini” sıraladı.

* Yumurta: Kırmızı etten bile daha fazla protein bulunduruyor.

* Badem: Kasların güçlenmesi için gerekli alfa-tokoferol bakımından zengin.

* Somon balığı: Yeni kaslar oluşturulmasını sağlayan proteinlerden normalden 2 kat daha fazla bulunuyor.

* Yoğurt: Kasların gelişmesi için gerekli olan karbonhidrat ve protein yoğurdun içinde fazlasıyla mevcut.

* Kırmızı et: Kas oluşumu için vazgeçilmez olan çinko ve demir içeriyor.

* Zeytinyağı: Kasların zayıflamasını, içerdiği E vitaminiyle engelliyor.

* Su: Kasların yüzde 80′inin sudan oluştuğunu söylemek bile yeterli.

* Kahve: Uzmanlar kafeinin kasların harekete geçmesi için ne derece önemli olduğunu belirtiyor.

internette gezinirken rastladım buraya ben de bugün ilk günümü atlattım benim için baya rahat bi gündü aslına bakarsanız normalde yediğimden daha zengin bi menü benim için ama normalde su yerine maden suyu içerim şimdi su içmek zorunda olmak ve maden suyu içememek yıprattı onun dışında gayet kolay bi gündü... bir de ben başlamadan tartılamadım akşam üzeri tartılabildim her gün tartılasım var ama arkadaşım yapma diyor karar veremedim...siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz ?

Aramıza hoş geldin canım :)

Benim bugün 2.günüm ben bu sabah ilk günün ardından tartıldım 1 kilo gitmişti. İstersen her gün tartıl istersen haftada bir, sen nasıl istersen. Bakmazsan birden baktığında sürpriz olur yada benim gibi her gün bakarsan verdiğini gördükçe şevklenirsin. Ben dayanamam 1 hafta bakmamaya, kendimi tanıyorum :)))))

merhabalr kızlar bende bu dıyetı yapıcam ınşallah ama pazartesı şu an zaten dıyetteyım 3 kg verdım pazartesı başlamamın sebebı
bugun gezmeye gıtcez orda kaçırabılrırım:))haftasonuda zor olur ben en ıyısı pazartesı başlıyım doğum yaptım 7.5 aylık kızım var şu an 83 kıloyum
boyum 173 bıraz vucudumu şaşırtmak ıstıyorum oncedende kalorı hesabıyla kılo verıyodum bıde bunu denıycem ınşallah sızlerle beraber zayıflarım
pazartesı gunu goruşmek uzere hoşçakalınnnnnnnn:)))))))))))))

Back