• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hırsız gelse de tartımı çalsa :1: ondan uzak duramıyorum ya tartılmayacaktım 13 gun sonuna kadar. Zayıfladıgımı gorunce ufak tefek de olsa kacamak yapıyorum. ya da lısteyı degıstırıyorm tamamen.

günaydın ark.lar bn d n zamndr nöbetlerd geziyorm sadec 1 gün bozdum diyeti o nöbetçiyken dayanamadm ....:17:
bakalım yarın eve gttiğimd alçak tartım bni kaç çıkartcak???....:80:

merhaba arkadaşlar benimde bugün 3.günüm dün biraz kaçamak oldu.bugün bozmadım.adet olduğum için tartılmadım.yarın tartılacağım.boyum 157 kilom 63.5

bende ha başladım ha başlayacam diye diye bi türlü başlayamadım şu diyete.yarın sabah başlayabilecem nihayet..inşallah sizler gibi sonuçlar alabilirim

kızlar ben de bu sabah basladım ara ogunde bıraz yagsız peynır yedım kacamak olarak aksam yemegınde et yerıne tavuk yıyycm sızce sorun olur mu ıkısı de protegın dıye dusundum

bugün 4.günüm.63.5 ile başladım bu sabah 61.8 çıktım.çok mutluyum çünkü kaçamaklarım oluyo.mesela bu akşam misafir vardı.kurabiye yedimmmmm birebir uyamıyorum ben.öğlen okulda yemek çıkıyo.bütün öğretmenler beraber yiyoruz.1 tabak yiyorum yani öğle menüsüne hiç uyamıyorum:(((((

kızlar bn nöbetler yüzündn bırakmıştı sağolsun annemler kayınvalde ii beslediler EN SON TARTI 55.9 U GÖSTERİYODU AMA MALESEF ESKİ kiloma geri döndüm 1 haftada bu kadr olur ama 10-15 gün evimdeyim vvveeeeeeeeeeeee BAŞLIYORM BU SEFER BIRAKMICAM...
ŞUAN TARTIM 57.6 YI GÖSTERİYOR BAKALIM YARI N OLCAK???

mrb benim 3.günüm başlangıç kilom 62.8 d. Bugün itibariyle 61.8 im

merhabalar canım bende yaklaşık 20 gündür hayatımdan ekmeği şekeri falan çıkarmıştım,spor salonuna yazılmıştım hergün spora gidiyorum,normal bir diyetle 20 günde ancak 2 kilo vermişim,bende bugün isveç diyetine başladım bakalım neler olucak bu arada 20 gün önce kilom,90.1 di bugün baktım 88.00 olmuş bakalım 13 gün sonunda neler olucak hadi hayırlısı bize...

ya ben de dayanamadım 1 haftada bıraktım..ama verdiğim kiloları hemen geri alıorum galiba ..bi ara yine başlamayı düşünüorum...:56:

bende bugün başladım 6 gün yapıcam eğer çok zorlanmazsam 13 günü tamamlarım

ya kızlar bu diyette çay yasak diyo ama bitki çayları şekersiz yasak dğeil sanırım demi :26:

Back