• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bişey soracağım,
öğünleri yer değiştirebiliyor muyuz?:44: yani öğleyi akşamla, akşamı öğle yemeğiyle yer değiştirebilir miyiz?

arkadaşlar bişey soracağım,
öğünleri yer değiştirebiliyor muyuz?:44: yani öğleyi akşamla, akşamı öğle yemeğiyle yer değiştirebilir miyiz?

değiştirilebiliyor diye okumuştum. Ben benim yaptıklarımı sana yazsam :1: merak etme veriliyor. Sağlıklı olup olmadığı konusunda yorum yapamam.

değiştirilebiliyor diye okumuştum. Ben benim yaptıklarımı sana yazsam :1: merak etme veriliyor. Sağlıklı olup olmadığı konusunda yorum yapamam.

sağlık açısından olumsuz görünüyor ama ben ameliyat olacağım ve midemi yormayacak her şey bu diyette var. saframı harekete geçirmemem lazım :34:
madem aç kalıyorum adı diyet olsun :1:

kızlar yarın isveç diyetine başlıyorum gerçekten çok iyi sonuç almam lazm benım yazın çok kilo aldım vermem gerekiyor destek olun bana bu diyeti ne zaman yapsam 3.gün bırakıyorum pes edip ama bu sefer pes etmek yok benim kitabımda.55 kiloyum inş 50 yi görebilirim.

kızlar yarın isveç diyetine başlıyorum gerçekten çok iyi sonuç almam lazm benım yazın çok kilo aldım vermem gerekiyor destek olun bana bu diyeti ne zaman yapsam 3.gün bırakıyorum pes edip ama bu sefer pes etmek yok benim kitabımda.55 kiloyum inş 50 yi görebilirim.

hg ben de sendenim. Başlayıp başlayıp bırakanlardan yani. Bu sefer inat ettim. yarın 4. günüm. Bugün liste dışına çıkmış olsam da :1:

hg ben de sendenim. Başlayıp başlayıp bırakanlardan yani. Bu sefer inat ettim. yarın 4. günüm. Bugün liste dışına çıkmış olsam da :1:

hoş bulduk.kendim gibi birisinin olması çok güzel azim ve inatla başaracağım inş birbirimizi yalnız bırakmazsak menünün dışınada çıkmayız bence.

bugün 3. gününm tartıl:9::9:mayacaktım ama dayanamadım..başladığımda tam 61.8 dim bugünse 58.8i gösteriodu tartı..inanılır gibi değil..çoooookkk mutluyum...

Back