• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Biftek yerine balik veya tavuk yiyenler var ve kilo da veriyorlar.

Bende sabah kahvemi ictim 2 haslanmis yumurta ve domatesimide yedim aksam icinde bifteklerimi pisiriorum yaninada guzel salata insallah boyle azimli devam ederiz. Bu sefer kesin kararliyim insallah zayiflicam

peki ögün aralarına çay-kahve serbest mi ark.lar???:emir_bebek:

canim icilmemeli
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

canim icilmemeli
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

ii oldu yazdığın cnm... BIRAKMAK YOK !...:29:bn d kararlıyım bu sefer 54 ü görcem inşllh..

merhaba kızlar. Ben bir çok diyet denedim artık metabolizmam hepsine alıştı sanırım ben de çareyi isveç diyetinde arayacağım çok kararlıyım, birbirimize destek olalım gün gün paylaşmak istiyorum değişimlerimi. Boyum 1.72 kilom 62.5, hedefim 52. Umarım ulaşırım :61: Bu diyetle istediği kiloya ulaşan var mı çok merak ediyorum.

kızlar bugün 2. günüm tartıya çıktığımda (aslında 1 hafata olmadan çıkmamam lazım...:))bni 500 gr eksik gösterdi biraz az vermişim gb ama kiloyla da alakalı sanırım kilo azaldıkça verme oranında azalıyor
suanda kahvemi yudumluyorm
bakalım bugünde dayanabilcek miyim...
bu arada itiraf ediyorm dün bi parça çikolata yedim:17:
sizlerde bi değişim va mı kiloda filan ??
Ark.lar paylaşımlarınızı bekliyorm desteği kesmeyelim...:16:

kızlar bugün 2. günüm tartıya çıktığımda (aslında 1 hafata olmadan çıkmamam lazım...:))bni 500 gr eksik gösterdi biraz az vermişim gb ama kiloyla da alakalı sanırım kilo azaldıkça verme oranında azalıyor
suanda kahvemi yudumluyorm
bakalım bugünde dayanabilcek miyim...
bu arada itiraf ediyorm dün bi parça çikolata yedim:17:
sizlerde bi değişim va mı kiloda filan ??
Ark.lar paylaşımlarınızı bekliyorm desteği kesmeyelim...:16:

Ben de 2. güne başlamış bulunuyorum. ben dün sabah tartılmamıştım başlarken ama ondan önceki günlerde tartıldığımda tartı 61 küsürleri gösteriyordu. bu sabah tartıldım 59.2 yim. Listeye harfiyen uymuyorum. Hatta kaçamak sayılacak şeylerim de oldu, oluyor da. Mesela bu sabah kahvedeki şekeri çıkardım. 5 gr.lık iki bitter çikolatayı kahvemin yanında tükettim :)

benimde dun sizler gibi kacamagim oldu tartida 600 gr eksik buyuk ihtimal sudan gitmistir. ikinci gunu ins kacamaksiz tamamlariz. ben daha kahvemi icemedim bebegim firsat vermiyor uyusada icsem

benim de 2. günüm hiç kaçamak yapmadım ama ben...tartıya 7. günde çıkmayı düşünüorum..o zamana kadar tartılmicamm..bu arada ben kırmızı et sevmiorum onun için de tavuk yiyorum..umarım fark etmez.. kızlar evde mis gibi poğaça yaptılar yememek için kendimi zor tutuyorumm:))ama yemicemmmm...:21::21::21:

bilmem ki???
açlıktan mı acaba bn 1 koca kase salatayı bitirdim balıkla ...
yarın sabahı iple çekiyorm bakalım kaç kg çıkcam????????
yarın nöbetim d var ama bozmayı düşünmüyorm...Allah izin verrse devam !...
sonra zafer bizim olcak!......:65:

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamaya karar verdim.daha önce başlayıp bıraktığım diyetler oldu.bu sefer 13 gün yapmak istiyorum.sabah tartılıp başlayacağım.

günaydın bende başladım diyete bakalım bugün 3. günüm gayet iyi gisdiyor gören açlık diyeti bu falan diyor ama bence öyle değil sadece sabah kakhvaltısız olması eksi onun dışında herşey doyurucu sayılır . bide ben çalıştığım için öğleyle akşamşları değiştirerek yapıyorum hangisini daha doyurucu bulursam öğlene onu koyuyorum . iş yerindekilerden görmüştüm onlar ilk turda 7 kilo falan verdiler 3 aylık zaman sonunda tekrar başladılar 5. günleri şimdiden 4 kilo vermişler ben sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum olurdsa giderse kilolar süpriz olsun :)) bide akşamları mekik çekmeye başladım ek olarak inşallah işe yararlar

Herkese Günaydın,
Bu diyeti 2-3 yıl önce denediğimde çok zorlanmıştım. Yattığım yerden kalkamıyorum, kolumu oynatamıyordum. Oysa şuan gayet iyi hissediyorum kendimi hiç halsizlik, baş ağrısı olmadı ben de. Galiba insanın kendini telkiniyle ilgili birşey bu :) 3. günümdeyim bugün. Tartıda bugün 58.2 görünce şok oldum :52: diyete başladığım gün tartılmamıştım ama ondan önceki gün 61 küsürü falan gösteriyordu tartı. Daha önce kilo alıp sonra verip bir daha aldığım iiçn dolapta her beden mevcut :) Bugün ilk işim önü kapanmayan kotlardan denemek oldu ve de içindeyim :)

Back