• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bence bu azmini sürdürmelisin..tebrik ederim seni o kdar pasta böreğe dayanmak gerçekten de zor..:)bende senin gibi çok az kilo verebiliorum ama önemli değil ne kadar giderse kardır:):nazar::nazar:
az verirsek de elimizden geleni yapacaz gerisi metabolizmamizin sucu diyecegiz artik napalim :) yarinda kayinvalidemin gunu var sabah okula gidiyorum dersim uzadi deyip gitmemeyi dusunuyorum bisey yememek icin.... dokturmustur yine... ama bugunku azmimden sonra basaririm diye dusunuyorum :)

bence bu azmini sürdürmelisin..tebrik ederim seni o kdar pasta böreğe dayanmak gerçekten de zor..:)bende senin gibi çok az kilo verebiliorum ama önemli değil ne kadar giderse kardır:):nazar::nazar:
az verirsek de elimizden geleni yapacaz gerisi metabolizmamizin sucu diyecegiz artik napalim :) yarinda kayinvalidemin gunu var sabah okula gidiyorum dersim uzadi deyip gitmemeyi dusunuyorum bisey yememek icin.... dokturmustur yine... ama bugunku azmimden sonra basaririm diye dusunuyorum :)

Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına deneyimlerimi paylaşmak isterim. İsveç diyetini 3 gün yaptım 65'den 63.2 ye düştüm. 3 gün bitiminde kestim çünkü İsveç çok yorucu ve ağır bir diyet cidden de acıktırıyor beni... Akşam saatleri zor dayanıyordum. Çok araştırdım dün gittim kitapçıdan Mrs. Dukan' ın kitabını aldım ve bugün itibariyle Dukan diyetini uygulamaya başladım. Henüz tartılmadım yarından itibaren size deneyimlerimi yazmaya başlayacağım. Ve araştırırken arkadaşlarımla konuşurken anladım ki bu diyeti birçok kişi biliyor ve birçok kişi benim arkadaşım o diyetle 30 kilo verdi, kardeşim o diyetle 10 kilo verdi gibi şeyler söylediler...Taktikleri çok akılcı bir diyet... 5 milyon Fransız kadını bu diyeti uygulamış ve muhteşem sonuç elde etmiş.

Ben herşeyin mantığını araştırıp sorgularım, Dukan' ı inceledim ve mantığa çok yatkın gerçekten akılcı bir diyet... Diyetin sloganı '' İstediğin zaman, istediğin kadar ye ! '' Yeme ölçünüzde sınırlama yok diyette asla aç kalmıyorsunuz hatta acıkmadan yemenizin daha iyi olabileceği bile söyleniyor. ancak tek yapmanız gereken diyetin ilk evresinde sadece protein grubundan olan besinleri yemek...Miktarı sizin doymanıza bağlı ve saat sınırlaması da yok... Birçok sitede insanlar kitabını alın okuyun yazmış bunu hasetlik olarak görüyorum Evet ben de 20 tl verdim kitaba aldım, okuyorum ve sizlerle de burada her gün adım adım paylaşabilirim eğer isterseniz. Önemli olan insanlık ve birbirimize destek olmak, yardımcı olmak...

Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına deneyimlerimi paylaşmak isterim. İsveç diyetini 3 gün yaptım 65'den 63.2 ye düştüm. 3 gün bitiminde kestim çünkü İsveç çok yorucu ve ağır bir diyet cidden de acıktırıyor beni... Akşam saatleri zor dayanıyordum. Çok araştırdım dün gittim kitapçıdan Mrs. Dukan' ın kitabını aldım ve bugün itibariyle Dukan diyetini uygulamaya başladım. Henüz tartılmadım yarından itibaren size deneyimlerimi yazmaya başlayacağım. Ve araştırırken arkadaşlarımla konuşurken anladım ki bu diyeti birçok kişi biliyor ve birçok kişi benim arkadaşım o diyetle 30 kilo verdi, kardeşim o diyetle 10 kilo verdi gibi şeyler söylediler...Taktikleri çok akılcı bir diyet... 5 milyon Fransız kadını bu diyeti uygulamış ve muhteşem sonuç elde etmiş.

Ben herşeyin mantığını araştırıp sorgularım, Dukan' ı inceledim ve mantığa çok yatkın gerçekten akılcı bir diyet... Diyetin sloganı '' İstediğin zaman, istediğin kadar ye ! '' Yeme ölçünüzde sınırlama yok diyette asla aç kalmıyorsunuz hatta acıkmadan yemenizin daha iyi olabileceği bile söyleniyor. ancak tek yapmanız gereken diyetin ilk evresinde sadece protein grubundan olan besinleri yemek...Miktarı sizin doymanıza bağlı ve saat sınırlaması da yok... Birçok sitede insanlar kitabını alın okuyun yazmış bunu hasetlik olarak görüyorum Evet ben de 20 tl verdim kitaba aldım, okuyorum ve sizlerle de burada her gün adım adım paylaşabilirim eğer isterseniz. Önemli olan insanlık ve birbirimize destek olmak, yardımcı olmak...
canım dukan diyetinde bir haftada ortalama kaç kilo veriliyor?ben isveçe devam ediyorum isveç bittikten 8 gün sonra ankaraya dönmem gerekiyor üniversiteye 7 gün yapabilirim diye düşünüyorum

canım dukan diyetinde bir haftada ortalama kaç kilo veriliyor?ben isveçe devam ediyorum isveç bittikten 8 gün sonra ankaraya dönmem gerekiyor üniversiteye 7 gün yapabilirim diye düşünüyorum

Dukan çok sistematik bir diyet onun için vermek istediğin kiloya göre sistemini seçiyorsun önce. Mesela ben 10 kiloya yakın vermeyi hedefliyorum 5+5 sistemi uygulayacağım yani saf protein diyetini ilk 5 gün yapacağım. Ama vereceğin kilo 10' dan fazlaysa 10+10 yapman gerekir o zaman da ilk 10 gün boyunca sadece protein yiyeceksin ve sonraki 10 gün diyetin 2. evresi ve 2. evrede proteinle birlikte sebze yemen de serbest olacak. 3. evre de meyve ekleniyor. 4. evre de koruma programı. Bundan sonra hayatın boyunca istediğin herşeyi yemen serbest tek bir şartla... Her perşembe günü sadece protein yeme günün olacak diğer günler istediğin gibi sana ait :)

Dukan çok sistematik bir diyet onun için vermek istediğin kiloya göre sistemini seçiyorsun önce. Mesela ben 10 kiloya yakın vermeyi hedefliyorum 5+5 sistemi uygulayacağım yani saf protein diyetini ilk 5 gün yapacağım. Ama vereceğin kilo 10' dan fazlaysa 10+10 yapman gerekir o zaman da ilk 10 gün boyunca sadece protein yiyeceksin ve sonraki 10 gün diyetin 2. evresi ve 2. evrede proteinle birlikte sebze yemen de serbest olacak. 3. evre de meyve ekleniyor. 4. evre de koruma programı. Bundan sonra hayatın boyunca istediğin herşeyi yemen serbest tek bir şartla... Her perşembe günü sadece protein yeme günün olacak diğer günler istediğin gibi sana ait :)

bilgiler icin cok tesekkürler canim:71:. bi kac sorum olucakti. ilk evrede kahvaltida mi yanlizca protein aliyoruzz? ne yiyebiliriz mesela? baklagiller de protein varmis doktorum programinda bi diyetisyen den duymustum, yani et yerine yiyebilirmiyiz?... cok merak ettim bu kitabi simdi ama yurtdisinda oldugum icin bulabilirmiyim bilmiyorum:31:. benim 15 kilo fazlam var:43: 15 gün boyunca proteinle mi beslenmeliyim? sonraki 15 gün sebze ve en son evrede meyve.. peki ne kadar ve ne zaman yemeliyim? suan muzaffer kushan diyeti yapiyorum. dukan diyetiyle ne kadar zamanda hedefime ulasabilirim? kafama yatti bu diyet ama fazla bi bilgim yok malesef!

canım benim diyet için sadece 1 hafta sürem var.isveçten sonra yaklaşık 5 kilo fazlam olacak sanırım.benim hangi sistemi seçmem gerekiyor ve bu süre yeterli mi ki :44:

kızlar bugün benim isveç diyetinde 5. günüm ve ben sadece ilk gün spor adına 45 dk yürüyüş yaptım.geçen 3 günde yapamadım.ve ben çok uyuyorum yani gece 2 3 gibi yatıyorum sabah 12de falan uyanıyorum.diyet yaparken erken kalkılması gerektiği söyleniyo sanırım ben kilo veremedim mi yani bu 4 günde :26:

uzun zamndır siteyi takip ediyorum kendi çabalrınmla ramazanda 87 den 79 ua indim şimdi isveç diyetine başalıycam pzartesii kendime arkadaş arıyorum yada rakipmi desem :)

uzun zamndır siteyi takip ediyorum kendi çabalrınmla ramazanda 87 den 79 ua indim şimdi isveç diyetine başalıycam pzartesii kendime arkadaş arıyorum yada rakipmi desem :)

neden pazartesi başlıyorsun canım yoksa sende pazartesi başlamaya inananlardan mısın yarın başlayalım mı beraber

canım benim diyet için sadece 1 hafta sürem var.isveçten sonra yaklaşık 5 kilo fazlam olacak sanırım.benim hangi sistemi seçmem gerekiyor ve bu süre yeterli mi ki :44:

5 kiloyu vermek için 3+3 sistemi yeterli. Bunun içinde ilk 3 gün sadece et, yumurta, süt, yoğurt, peynir ve sakatatlardan yiyebilirsin. Yani sadece protein alacaksın 3 gün. sonraki 3 gün de protein+ sebze yiyeceksin.

öncelikle anlayamadım üzgünüm..sana danışmak istediğim birşeyler var umarım cevaplandırırsın.ben 10 gün boyunca isveç diyetini uyguladım ve 3 kilo verdim benim için hiç de fena değil.şimdi de dukan diyetini yapmak istiyorum.vermem gereken 5 -6 kilo daha var.internetten ve bizim sitemizden biraz araştırmalar yaptım ve aklımda bir kaç soru işareti kaldı.
ben 5 kilo vermek istiyorsam atak evresi sürem 3 gün
2.evrede de atak evresinde yediklermin yanınına sebzeleride ekleyeceğim..
işte diğer evreleri komple hiç anlamadım:(bana biraz yardımcı olursan çok memnun olurum..ve bu diyeti yaparken çay kahve içilebiliyormu acaba çok önemli benim için:)şimdiden teşşkkür ederim.hoşçakal..

tontoncan evet bende o saflardanım pazartesi başlayanlardan :) hadi başlıyoruz demi yarın

canım bana iyi gelmedi isveç güçsüz düştüm belki sadece beni böyle etkilemiştir ama bilmiyorum tırnaklarımın etleri falan kalktı ve şu anda hastayım kalori hesaplama yöntemine geçeceğim 4 gün isveç yaptım artık protein olan herşeyden tiskiniyorum midem çok kötü hızla verilen kilo çokta etkili olmuyor anlaşılan ilk şok diyetimdi birdaha yapmam ama beraber kalori sayma yöntemiyle zayıflayabiliriz ne dersin

Ben bu dietle 10günde 8kg vermiştim 2 yıl önce,, kesinlikle işe yarıyo, sadece ilk 2 günü tansiyon düşüklüğü yapabiliyo, tansiyonunda sorun olanlar yumurtanın sarısını yemesin onun yerine bir yumurta fazla beyazından yesin,,,ufak tefek ayrıntılara dikkat edince 2. günden sonra sıkıntı olmuyo zaten..bu rejim dahil tüm rejimlerde tansiyon dengeleyici bitkiler içebilirsiniz.,ya da sizde sıkıntı yaratan ufak tefek hallere ek çözümler bulabilirsiniz, misal bazı dietler kabızlık yapıyo diye mızmızlananlar sabahları bir kaşık zeytinyağı içebilir,,kendi midenize,bağırsağınıza kısaca metabolizmanıza uydurun diyetleri..ben 2 hafta önce haftada 5kg verdiren bu sitedeki bir başka diyetle 4.30 kg verdim,şimdi bunla devam edip tamamen istediğim kiloya ulaşıcam inşallah..hepinize başarılar:) motivasyonunuzu yüksek tutun , ne kadar az ciddiye alırsanız o kadar kolay başarırsınız..altı üstü 2 hafta...şimdiye kadar kaç 2 haftayı zıkkım gibi yiye yiye geçirdik kızlar...bi 2haftada yemesek ölmeyiz yani:) ben mesleğim gereği sürekli yemekle haşır neşirim ama kate moss resimlerine baka baka gaza geldim valla geçen ay:))) unutmayın yemek hep var ama bu günler geçip gidiyo, yaş ilerledikçe yapılabilecek şeyler değişiyo...yapıcaklarımızı bıngıl bıngıl kilolalar yüzünden ertelemeyelim:80:

Son düzenleme:
arkadaslar yarin bu diyete baslamak istiyorum . 20 gün sonra tatile cikacam .onun icin ne kadar verirsem benim icin kar dir. gecen kayinvalidem geldi. kendisi fazla kilolu degil. ramazanda kilo aldim.karnim sanki sismis . göbegim cikmis gibi geldi bana . hemen bir hafta bir sey yemiveyem .karnim düzlendi. ben sevmem kiloyu .bana nispet yaparcasina .o da bana sanki ders oldu. yarindan itibaren ben de bu diyeti yapacam .o yaparsa ben niye yapamayayim. on uc gunde ölmeyiz ya. benle bu diyetti yapacaklar varsa yarindan itibaren baslamak istiyorum.gerci coktan beri diyet yapiyorum yedigime ictigime dikkat ediyorum gitmiyo.bu kilolar . metobalizmam cok yavas. yapacaklar biribirimizi motive edelim
ispanak yerine baska bir sey yesek olmazmi .yapanlara soruyorum.

Back