Ben bu dietle 10günde 8kg vermiştim 2 yıl önce,, kesinlikle işe yarıyo, sadece ilk 2 günü tansiyon düşüklüğü yapabiliyo, tansiyonunda sorun olanlar yumurtanın sarısını yemesin onun yerine bir yumurta fazla beyazından yesin,,,ufak tefek ayrıntılara dikkat edince 2. günden sonra sıkıntı olmuyo zaten..bu rejim dahil tüm rejimlerde tansiyon dengeleyici bitkiler içebilirsiniz.,ya da sizde sıkıntı yaratan ufak tefek hallere ek çözümler bulabilirsiniz, misal bazı dietler kabızlık yapıyo diye mızmızlananlar sabahları bir kaşık zeytinyağı içebilir,,kendi midenize,bağırsağınıza kısaca metabolizmanıza uydurun diyetleri..ben 2 hafta önce haftada 5kg verdiren bu sitedeki bir başka diyetle 4.30 kg verdim,şimdi bunla devam edip tamamen istediğim kiloya ulaşıcam inşallah..hepinize başarılar:) motivasyonunuzu yüksek tutun , ne kadar az ciddiye alırsanız o kadar kolay başarırsınız..altı üstü 2 hafta...şimdiye kadar kaç 2 haftayı zıkkım gibi yiye yiye geçirdik kızlar...bi 2haftada yemesek ölmeyiz yani:) ben mesleğim gereği sürekli yemekle haşır neşirim ama kate moss resimlerine baka baka gaza geldim valla geçen ay:))) unutmayın yemek hep var ama bu günler geçip gidiyo, yaş ilerledikçe yapılabilecek şeyler değişiyo...yapıcaklarımızı bıngıl bıngıl kilolalar yüzünden ertelemeyelim:80: