Isvec Diyeti Baslangic: 04.03.2020

Merhaba bende katılmak istiyorum

Kızlar ben yaptım 62 kilodan 58 kiloya düştüm ve 10 gün yapmıştım dikkat etmeme rağmen 2 kilo geri aldım kafayı yedim.

merhaba kimse var mı? Bugun basladım durumum vahim ama hevesliyim bgn artık yapacagım

Merhaba kizlar ben yeniden ikinci kez basliyorum pazartesi gunu. Bana katilmak isteyen yazsin

Merhaba, bu diyeti siz uyguladınız sanırım. Korumaya geçince kilo artışı oldu mu? Memnun kaldınız mı sonucundan?
Cok cok memnun kaldim, tabii ki hemen ekmege, hamur isine vs abanmadim ve devam ettim hatta o yaz 58lerde korudum, sonra da 56’ya bile dustum. Bu son 2 aydir yeniden pek dikkat edemiyorum ve kis kilolarimi vermek istiyorum. Cok cok etkili bir diyet bence.

Çok sevindim memnun kalmanıza. Peki salatalarınıza zeytinyağı kullandınız mı? Kaç gr kullandınız? Kalorisi oldukça düşük görünen etkili bi diyet listesi. Zeytinyağı miktarını merak ettim, çok kalorili olunca o masum salatayı bile baya yüksek kalorili hale getiriyor ya. Benim de konu zeytinyağıysa elim hiç aza gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…