- Konu Sahibi blanche_ea
-
Bence yogurt yerine mantar daha iyi bir alternatif olur.merhabaa bende bugün baslamiş bulunuyorum ama vejetaryenim yani et yemiyeceğim.yoğurt koymayı düşünüyorum onun yerine sence olur mu?
Aa harika, siz de paylasin lutfen. Bu sabah tartildim 64.4'um, hedefim 57-58 aslinda ama ne versem kardir diye bakiyorum, 13 gun devam edecegim.Merhaba bende dün başladım bugün 2.günüm. Sonunda tartılacağım.
Başlangıcınız ve hedeflediğiniz kilo nedir?
Evet tartilacagim :)Merhaba.bende başlamayi düsünüyorum.fakat simdi listedekiler yok evde.alinca baslicam.
Bu arada hergün tartılacak misiniz?
Kolay gelsin canim.aslinda kilon da cok degilEvet, bu sabah 64.4 ile baslamis bulunmaktayim, malzemelerimi aldim birebir uymaya niyetliyim. Su an kahvemi iciyorum :)
Evet, cok degil ama motivasyonum eksik. Bana motivasyon olsun diye yapiyorum, hem de midem kuculsun.Kolay gelsin canim.aslinda kilon da cok degil
Ben 91 kiloyum.yavaş yavaş da verebilirsin 1 ayda.
Harika, hosgeldin.öğlen sadece yumurta ve domates yiyorumm motivasyonum yüksek ve mutluyum. bu arada başlangıç kilom 74.85 bende hergün tartılacağım.
Anadim.canim kolay gelsin.Evet, cok degil ama motivasyonum eksik. Bana motivasyon olsun diye yapiyorum, hem de midem kuculsun.
Kolay gelsin afiyet olsun canim.Ben de ogle yemegimi yedim, aynen ispanak, domates ve 2 haslanmis yumurta olarak.
Olsun canim 600 gr da iyidir.Gunaydin,
Aksam saat 8'de yiyebildigim icin sanirim tartida asiri da bir degisim olmadi, bugun daha erkene cekecegim saatimi.
Bugun: 63.8; dunden bugune 600 gram.
Ama benim ilk gunum, odem filan da var sonucta :)Olsun canim 600 gr da iyidir.
Ben dün çok sıktim.sabah ekmeksiz karataya uygun bi kahvalti yaptim.öğlen az bisey fellab koftesi yedim.sonra spora gittim.ac kaldim.aksama yemedim buna rağmen sabah 500 gr gitti.isveç daha etkili işte.
En son ne zaman az yemeye basladin ?yani isvecten önce de rejimdeysen ödemin az olabilir.simdi bende rejimdeyim.bunu 1 hafta yapsam sonra isvece gecsem veremem gibi geliyor bana.biraz ara vermeliyim.Ama benim ilk gunum, odem filan da var sonucta :)
En son dun az yemeye basladimEn son ne zaman az yemeye basladin ?yani isvecten önce de rejimdeysen ödemin az olabilir.simdi bende rejimdeyim.bunu 1 hafta yapsam sonra isvece gecsem veremem gibi geliyor bana.biraz ara vermeliyim.
Devam ediyorum ama arada cok kaçamak yapiyorum.aslinda gecen hafta 89 a düşmüstüm.sonra şimardim.91 e geri ciktim.simdi de 90.u yim.bugün aksama kadar iyi gittim.akşam batirdim.En son dun az yemeye basladimonemli degil ya bence az yemek her zaman iyi. Bence ara verme devam et, miden kuculsun; kucuk kalsin
Tabii basla, birlikte yapalim. Devam ediyorum ben de ama oldukca zorlayici, umarim kolaylasir alisinca biraz daha.Devam ediyorum ama arada cok kaçamak yapiyorum.aslinda gecen hafta 89 a düşmüstüm.sonra şimardim.91 e geri ciktim.simdi de 90.u yim.bugün aksama kadar iyi gittim.akşam batirdim.
Galiba bende isveç diyetine başlicam.gidişat onu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?