• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüyler hakkında yardımınıza ihtiyacım var

vtredh

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
45
0
16
34
Adana
17 yaşındayım ve şimdiye kadar genital bölgeyi hep jiletle aldım. artık ağdaya geçmek istiyorum ama kesinlikle kuaföre gitmek istemiyorum kuaför dışında evde kendim yapmam için önerileriniz ve bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

kuaföre neden gitmiyorsunki 20 dk da bütün vücudun tertemiz oluyor çıkıyorsun, ayriyeten ben hamamotu yağıda kullanıyorum 3. seansımdayım kıllarım inceldi bile. 1 sene böyle dayan ondan sonra kuaförle kılla tüyle hiç uğraşmazsın. hem yaşında genç

kuaföre gidemem genital bölge için yani çekinirim. kendim yapmayı istiyorum ama orası için ne tür ağda olmalı emin değilim küçük başlıklı kartuş sir ağdalar var onlar uygun mu mesela.ayrıca kuaförde orası için hangi ağdayı kullanıyorlar

kuaföre gidemem genital bölge için yani çekinirim. kendim yapmayı istiyorum ama orası için ne tür ağda olmalı emin değilim küçük başlıklı kartuş sir ağdalar var onlar uygun mu mesela.ayrıca kuaförde orası için hangi ağdayı kullanıyorlar

onlarla zorlanabilirsin canım. kozmetik dükkanlarında satılan ağdalar var demir oluyo kutusu ondan alıcaksın. ağda bezi ve ağda spatulası alıcaksın. kılların yönüne göre ağdayı sürüp çekiceksin. ilk zamanlar biraz zorlanırsın ama alışınca çok kolay yaparsın. ben ilk yaptığımda her yerim tutuluyodu beceremiyodum ama şimdi nerdeyse 5 dakika sürüyo. inşallah sende yapabilirsin

Bendw evde genital bölgeme agda yapiyordum. Bikac ay yaptiktan sonra biraktim cünkü cok aciyordu bende ve cok uzun sürüyordu. Acaba yanlis mi yapiyordum?

onlarla zorlanabilirsin canım. kozmetik dükkanlarında satılan ağdalar var demir oluyo kutusu ondan alıcaksın. ağda bezi ve ağda spatulası alıcaksın. kılların yönüne göre ağdayı sürüp çekiceksin. ilk zamanlar biraz zorlanırsın ama alışınca çok kolay yaparsın. ben ilk yaptığımda her yerim tutuluyodu beceremiyodum ama şimdi nerdeyse 5 dakika sürüyo. inşallah sende yapabilirsin

kutu olanından mı yapıyorsun ? ben de dediğim küçük başlıklı kartuş aldım bakalım becerebilecek miyim yorumun için de çok teşekkür ederim :))

kutu olanından mı yapıyorsun ? ben de dediğim küçük başlıklı kartuş aldım bakalım becerebilecek miyim yorumun için de çok teşekkür ederim :))

evet kutu alıyorum ben. kartuşta zorlanabilirsin diye düşünüyorum inşallah yapabilirsin

can acıyor ama bi noktadan sonra uyuştuğu için hissetmiyoruz tabi kuaför gibi olmaz ki yha ben evlenmeden önce gittim eşim istemediği için gitmemi gidemiom anca hamilelikte giderim heral...böle bi durumda kendi başımıza agda yapmanın tekniklerini istiyorum sizden arkadaşlar...daha kısa sürede daha etkin :)

can acıyor ama bi noktadan sonra uyuştuğu için hissetmiyoruz tabi kuaför gibi olmaz ki yha ben evlenmeden önce gittim eşim istemediği için gitmemi gidemiom anca hamilelikte giderim heral...böle bi durumda kendi başımıza agda yapmanın tekniklerini istiyorum sizden arkadaşlar...daha kısa sürede daha etkin :)

bende o bölge içiin internetten depilissimanın küçük başlıklı pudralı rollon unu aldım bide ısıtıcısını aldım geldiğinde bakalım işe yarayacak mı becerebilecekmiyim deneyimilerimi paylaşıcam sizlerle :))

Tanaçan diye bir sir ağda var altın rengi ondan bul onunla al süper bişey. Ben iki aydır kuaföre aldırıyorum o kadar fark etti ki. 2. seferde de çok az acıdı. 1 haftada uzayan kıllar 1 ayda ancak uzadı. Azaltıyo baya.

bekliyorum paylaşımlarını canım :15:

bügün kargo getirdi ve hemen denedim. bol pudralı şu pembe olanlardan aldığım için sanırım yada tüyler mi yeterince uzun değildi bilmiyorum ama pek memnun kalmadım. can yakmama konusunda süper kesinlikle yani canın pek yanmıyor ama performans konusunda aynı şey geçerli değil. bir müddet sonra tekrar deniyicem belki o zaman istediğim sonuca ulaşırım. ha ayrıca cildimi soymak ne kelime kızartmadı bile.:))

Back