Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuaföre gidemem genital bölge için yani çekinirim. kendim yapmayı istiyorum ama orası için ne tür ağda olmalı emin değilim küçük başlıklı kartuş sir ağdalar var onlar uygun mu mesela.ayrıca kuaförde orası için hangi ağdayı kullanıyorlar
onlarla zorlanabilirsin canım. kozmetik dükkanlarında satılan ağdalar var demir oluyo kutusu ondan alıcaksın. ağda bezi ve ağda spatulası alıcaksın. kılların yönüne göre ağdayı sürüp çekiceksin. ilk zamanlar biraz zorlanırsın ama alışınca çok kolay yaparsın. ben ilk yaptığımda her yerim tutuluyodu beceremiyodum ama şimdi nerdeyse 5 dakika sürüyo. inşallah sende yapabilirsin
kutu olanından mı yapıyorsun ? ben de dediğim küçük başlıklı kartuş aldım bakalım becerebilecek miyim yorumun için de çok teşekkür ederim :))
can acıyor ama bi noktadan sonra uyuştuğu için hissetmiyoruz tabi kuaför gibi olmaz ki yha ben evlenmeden önce gittim eşim istemediği için gitmemi gidemiom anca hamilelikte giderim heral...böle bi durumda kendi başımıza agda yapmanın tekniklerini istiyorum sizden arkadaşlar...daha kısa sürede daha etkin :)
bende o bölge içiin internetten depilissimanın küçük başlıklı pudralı rollon unu aldım bide ısıtıcısını aldım geldiğinde bakalım işe yarayacak mı becerebilecekmiyim deneyimilerimi paylaşıcam sizlerle :))
bekliyorum paylaşımlarını canım