Kim yargıladı seni? İstersen ilk gördüğünde sevişirsin bu kimseyi ilgilendirmez ama hem hamile kalman zor hem korundun nasıl hamile kaldın? ben merak ediyorum mesela nasıl korunduğunu ayrıca kaç kişi başka ile git dedi hormonlardan mı böylesin acaba şu andaYa siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
adını bilmiyorum 2 ayda tanıdığın adamla niye sevişiyorsun yazmış, 35 yaşında niye korunmadın yazmış. Kondom, geri çekilme +ertesi gün hapı kullandım. Ama oldu işte ben de ihtimal vermiyordumKim yargıladı seni? İstersen ilk gördüğünde sevişirsin bu kimseyi ilgilendirmez ama hem hamile kalman zor hem korundun nasıl hamile kaldın? ben merak ediyorum mesela nasıl korunduğunu ayrıca kaç kişi başka ile git dedi hormonlardan mı böylesin acaba şu anda
Tövbe tövbe kondom geri çekilme ve ertesi gün hapı hamile olmanız için sanki meryem ana olmanız gerekiyor gibi bikaç tane daha test yapin stressde de regl gelmemis olabilirYa siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
adını bilmiyorum 2 ayda tanıdığın adamla niye sevişiyorsun yazmış, 35 yaşında niye korunmadın yazmış. Kondom, geri çekilme +ertesi gün hapı kullandım. Ama oldu işte ben de ihtimal vermiyordum
Kapattırmayın konuyu, akıl destek arıyorsunuz. Konuşacak kimseniz yokmuş, siz yine de burada kalın. Önce bir doktor randevusu alın kan tahlili yaptırın. Yasal süre var unutmayın, geçirirseniz doğurmanız gerek.Ya siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
Tövbe tövbe kondom geri çekilme ve ertesi gün hapı hamile olmanız için sanki meryem ana olmanız gerekiyor gibi bikaç tane daha test yapin stressde de regl gelmemis olabilir
Bu kadar korunmaya gebelik oluşması zor açıkçası kan verip netleştirin önce. Sonra kürtaj için iyi bir yer bulunYa siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
adını bilmiyorum 2 ayda tanıdığın adamla niye sevişiyorsun yazmış, 35 yaşında niye korunmadın yazmış. Kondom, geri çekilme +ertesi gün hapı kullandım. Ama oldu işte ben de ihtimal vermiyordum
Hafta içi izim alın yakın bir şehire gidin kan testi verin ilk önce ben nedense bu şekilde hamile kalabileceğinizi düsünmüyorumNe kadar olmayacak iş varsa benim başıma gelir zaten
Sizi yargılayan eleştiren yok. Burda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konunun başında 1 yıldır tanışıyoruz yazsaydınız daha iyi olurdu. Ama direkt 2 aydır birliktelik yazınca sanırım 2 aydır tanışıyoruz gibi anlaşıldıYa siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
Peki bundan kime ne ki? İsteyen istediği zaman istediğinde sex yapabilir kimsenin ne haddine yargilamakSizi yargılayan eleştiren yok. Burda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konunun başında 1 yıldır tanışıyoruz yazsaydınız daha iyi olurdu. Ama direkt 2 aydır birliktelik yazınca sanırım 2 aydır tanışıyoruz gibi anlaşıldı
Bence de kime ne yani, beni ilgilendirmez zaten. Yoruma istinaden yazdım. Herkes istediği zaman seks yapabilir. Şuan önemli olan konu sahibinin bebeği aldırıp aldirmamakta kendi vereceği kararPeki bundan kime ne ki? İsteyen istediği zaman istediğinde sex yapabilir kimsenin ne haddine yargilamak
Ya siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da ezbere konuşmak herzamanki gibi kolay geliyor. Korunduk diyorum, adamı 2 aydır tanımadım 1 yıldır tanıyorum 2 aydır birlikteliğimiz var diyorum. Ben zaten kötü hissettiğim için bir çıkar yol bulmaya çalıştığım için buraya yazıyorum, yargılayın ya da yazdığımı okumadan eleştirin diye değil. Nasıl kapanıyor bu başlık ya lanet olsun açmasaydım keşke
Maddi sıkıntım yok ama o kadar küçük bir yer ki özel klinik falan da yok burada. Şehir merkezine gideceğim sanırım.
En acısı da 35 yıldır istediğim, hayal ettiğim bir şeye bu şekilde sahip olmam.
Kendimi hem rezil hem suçlu hem vicdansız kötü olan ne varsa öyle hissediyorum
Evet tam 6 haftalık. Kürtaj olmak istiyorsanız 10. Haftaya kadar şansınız var. Sonra yasal olarak yasaklandığı için yaptıramazsınız. Kürtaj hastaneye yatme, bekleme, işlem, kontrol falan her şeyiyle bekleme falan uzarsa bile 1 de girseniz 4-5 çıkabileceğiniz bi işlem. Yalnız öncesinde gidip kan vermeniz, ultrasonla kontrol edilmeniz gerek. Sabah giderseniz ve hastane müsaitse belki o gün bile yaparlar ya da gün verirler. Ama mutlaka iyi bi hastane iyi bi doktor seçin. Yanlış ellerde kürtaj rahme zarar verebilir.29 aralık son reglimin ilk günü. O zaman 6 haftalık falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?